Cus mam dve otazky, mel jsem za to, ze nejlepsi desky jsou proste DFI a tady v hlasovani to zrovna moc nevychazi. Tak mi pls reknete, jak kvalitni je tahle deska, jestli s ni nekdo mate zkusenosti. Jde mi o to, ze si chci koupit nejakou koupit a rozhodne to NEbude 8RDA3+. A jeste by me zajimalo jestli nekdo nevite o nejakym obchode, kde by se dala koupit.
Agaga píše:Cus mam dve otazky, mel jsem za to, ze nejlepsi desky jsou proste DFI a tady v hlasovani to zrovna moc nevychazi. Tak mi pls reknete, jak kvalitni je tahle deska, jestli s ni nekdo mate zkusenosti. Jde mi o to, ze si chci koupit nejakou koupit a rozhodne to NEbude 8RDA3+. A jeste by me zajimalo jestli nekdo nevite o nejakym obchode, kde by se dala koupit.
Tak za nas mluvi zkušenost, ne reklama každej sme zkusili a dali to sem.
Jestli chceš nejakou spolehlivou MB tak si to tu přece vyčti a neptej se. Je to tu X krat.Jestli nejakou chceš tak bud e-shop nebo bazar tady na PCT jelikož už jich moc neni...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
DFI desku pro s. A je fakt obtizny sehnat, realnejsi, i kdyz taktez obtizne bude sehnat desku Abit NF7-S 2.0, coz je jedna z nejlepsich, snad i nejlepsi deska na pretaktovani (samozrejme co se s.A tyce). Nove je s nejvetsi pravdepodobnosti nesezenes, takze ti nezbyde nic jineho nez hledat po bazarech, jak uz rikal Dzin.
Zdravim
Potreboval bych postavit jedno pc s Athlonem/Duronem. Muzete mi prosim nekdo poradit ohledne vyberu desky s chipsetem nForce2(nebo pripadne jinym) pro Socket A? Co jsem se zatim dival do ruznych e-shopu a magazinu tak jsem zjistil ze to uz neni moc aktualni platforma U toho pc nejde az tak o vykon jako o rozsiritelnost a stabilitu.
No u s.A platformy rozsiritelnost a pouzitelnost do budoucnosti neocekavej... Neni tam co upgradovat... Snad jen grafickou kartu, ale karet do AGP se dela cim dal tim mene.. Nejvykonejsi procak je Barton 3200+ (kdyz nepocitam ruzna OC). S chipsetem nForce2 se uz neda se v obchode sehnat skoro zadna deska, narazil jsem jen Asus A7N8X, coz vsak neni spatna volba... Jestli deska nemusi byt uplne nova, mrkni treba po desce Epox 8RDA3+.
Hmm, takze je to asi tak jak jsem ocekaval, ty ceny desek jsou docela v pohode, ale ceny procesoru jsou mozna trosku vysoke, nevim ale dlouho jsem ted cenniky komponent nesledoval, na to pc nejsou kladeny nejak zvlast vysoke pozadavky takze s vykonnem by nemel byt problem, jen doufam ze nebude hloupost kupovat neco pro tenhle socket a nevzit radsi neco novejsiho. Pripadne bych zvolil jiny chipset misto nForce2.
Diky moc za vase odpovedi