Výběr desky s nForce2 chipsetem

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání desek - libovolný výrobce, socket i čipset.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Jakou desku s nForce2 chipsetem považujete za nejlepší ?

Abit AN7
12
5%
Abit NF7-S 2.0
43
18%
ASUS A7N8X Deluxe
49
20%
Epox 8RDA3+
55
23%
DFI LanParty NFII UltraB
19
8%
Gigabyte GA-7NNXP
7
3%
MSI K7N2 Delta
40
17%
Shuttle AN35N Ultra
3
1%
Soltek SL75-FRN2-RL
14
6%

Celkem hlasů: 242
bkf.1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bkf.1 »

TomV píše:2 Dzin : Tak si odmázni tečku na konci... :-)

Boha jeho, proč první, po čem každej sáhne, musí být zrovna MSI ?? :roll:
Ale tak jsou i horší šroty... třeba Jetway;) :)
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Cus mam dve otazky, mel jsem za to, ze nejlepsi desky jsou proste DFI a tady v hlasovani to zrovna moc nevychazi. Tak mi pls reknete, jak kvalitni je tahle deska, jestli s ni nekdo mate zkusenosti. Jde mi o to, ze si chci koupit nejakou koupit a rozhodne to NEbude 8RDA3+. A jeste by me zajimalo jestli nekdo nevite o nejakym obchode, kde by se dala koupit.
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Agaga píše:Cus mam dve otazky, mel jsem za to, ze nejlepsi desky jsou proste DFI a tady v hlasovani to zrovna moc nevychazi. Tak mi pls reknete, jak kvalitni je tahle deska, jestli s ni nekdo mate zkusenosti. Jde mi o to, ze si chci koupit nejakou koupit a rozhodne to NEbude 8RDA3+. A jeste by me zajimalo jestli nekdo nevite o nejakym obchode, kde by se dala koupit.
Tak za nas mluvi zkušenost, ne reklama každej sme zkusili a dali to sem.
Jestli chceš nejakou spolehlivou MB tak si to tu přece vyčti a neptej se. Je to tu X krat.Jestli nejakou chceš tak bud e-shop nebo bazar tady na PCT jelikož už jich moc neni... :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Precet jsem cely tohle forum a moc moudrej z toho nejsem. Kazdej doporucuje tu svoji. Jinak tady na e-shopu jsem ji nenasel a ani na zadnym jinym.
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

DFI desku pro s. A je fakt obtizny sehnat, realnejsi, i kdyz taktez obtizne bude sehnat desku Abit NF7-S 2.0, coz je jedna z nejlepsich, snad i nejlepsi deska na pretaktovani (samozrejme co se s.A tyce). Nove je s nejvetsi pravdepodobnosti nesezenes, takze ti nezbyde nic jineho nez hledat po bazarech, jak uz rikal Dzin.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Vidim to na ASUS A7N8X Deluxe ta se da sehnat jeste v pohode.
Jinx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jinx »

Zdravim
Potreboval bych postavit jedno pc s Athlonem/Duronem. Muzete mi prosim nekdo poradit ohledne vyberu desky s chipsetem nForce2(nebo pripadne jinym) pro Socket A? Co jsem se zatim dival do ruznych e-shopu a magazinu tak jsem zjistil ze to uz neni moc aktualni platforma :sad: U toho pc nejde az tak o vykon jako o rozsiritelnost a stabilitu.
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Sehnat uz se neda temer nic. Jediny, co je trochu kloudny je tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27990 a http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28054
nForce2 desky se snad uz vubec nevyrabej.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

No u s.A platformy rozsiritelnost a pouzitelnost do budoucnosti neocekavej... Neni tam co upgradovat... Snad jen grafickou kartu, ale karet do AGP se dela cim dal tim mene.. Nejvykonejsi procak je Barton 3200+ (kdyz nepocitam ruzna OC). S chipsetem nForce2 se uz neda se v obchode sehnat skoro zadna deska, narazil jsem jen Asus A7N8X, coz vsak neni spatna volba... Jestli deska nemusi byt uplne nova, mrkni treba po desce Epox 8RDA3+.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Jinx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jinx »

Hmm, takze je to asi tak jak jsem ocekaval, ty ceny desek jsou docela v pohode, ale ceny procesoru jsou mozna trosku vysoke, nevim ale dlouho jsem ted cenniky komponent nesledoval, na to pc nejsou kladeny nejak zvlast vysoke pozadavky takze s vykonnem by nemel byt problem, jen doufam ze nebude hloupost kupovat neco pro tenhle socket a nevzit radsi neco novejsiho. Pripadne bych zvolil jiny chipset misto nForce2.
Diky moc za vase odpovedi :wink:
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

No hloupost to urcite je. Vem radsi Socket 754, cena je skoro stejna a existujou u nej vetsi moznosti rozsireni (i kdyz taky to neni zadna slava).
nasudek
Nováček
Nováček

Příspěvek od nasudek »

Má tahle deska MSI K7N2 Delta platinum AGP/PCI lock. Kvůli zvyšování fsb. Chci dát cpu na 220*10=2,2Ghz.
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

nasudek píše:Má tahle deska MSI K7N2 Delta platinum AGP/PCI lock. Kvůli zvyšování fsb. Chci dát cpu na 220*10=2,2Ghz.
Jojo ma.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“