Bioshock Infinite

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Shift
Začátečník
Začátečník

Re: Bioshock Infinite

Příspěvek od Shift »

Tak musím říct, že Bioshock Infinite je nejlepší hra, co jsem kdy hrál.A to už jsem toho hrál fakt hodně. Sice nemá nejlepší grafiku ze všech, ale mě se to líbí, vypadá to jako Pixarovka :)
A ten příběh , neuvěřitelný.Výbornej konec s velkým překvapením.Geniální soundtrack a filmečky doprovázející hru.Výborná postava Elisabeth :!: Prostě to nemá chybu. Nejlepší hra všech dob !!
Všem doporučuju, ale nevnucuju , každý má jinou chut :)
http://www.youtube.com/watch?v=H4cWPKRhwIc
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Uz som vazne zvedavy na ten koniec :) Len tu nespojlerujte bo vas odstrelim! :D
Skoda, ze nie je cas hrat. Ja som asi niekde v polovicke..
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

To T1ger:
Jestli ten konec pochopíš, tak se ti bude líbit :) Hlavně pro pochopení doporučuji se koukat na všechny filmečky,poslouchat voxophony a číst všechny dialogy (pokud umíš dobře anglicky).
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ja nevim,za co ta hra dostava ty desitky,me absolutne nudila,story me neoslovil(ani v predchozich dilech + komplikovana anglictina na kterou nestacim) a gameplay je tezce prumernej,skoro az podprumernej...takze to sklizi uspech jen za pribeh,kterej me proste nesedl?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Voxophony ktore najdem aj popocuvam. Filmiky som uz prestal sledovat :P Ale asi ich zacnem pozerat dalej :) A anglicky trosku viem :) Zostava uz iba dopracovat sa k tomu koncu.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

to Alfajk: tak ono složité hry nejsou pro jednoduché lidi :)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Shift píše:to Alfajk: tak ono složité hry nejsou pro jednoduché lidi :)
vis o me prd,tak si takovy kecy odpust :wink:

ne,nejsem ten typ co miluje call of duty nebo battlefield nebo jim obdobny fps srajdy,na rpg jsem vyrostl
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

Musíš tomu prostě jen dát šanci a nebýt na všechno tak pesimistický hned :) Vždy tobě se nic nelíbí, co jsem tak viděl v ostatních threadech :)
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Ano, nakonec jsem to prošel a Bioshock je "opravdu" tak složitá hra, že to jsem ještě nehrál... To se musím zastat Alfajka.

Mě je jedno že si sbírá plné hodnocení, pro mě to je hra která mě ničím nebavila (to samé Bioshock 2, jedničku jsem měl rád) a musel jsem se donutit ji dohrát...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Ano, nakonec jsem to prošel a Bioshock je "opravdu" tak složitá hra, že to jsem ještě nehrál... To se musím zastat Alfajka.

Mě je jedno že si sbírá plné hodnocení, pro mě to je hra která mě ničím nebavila (to samé Bioshock 2, jedničku jsem měl rád) a musel jsem se donutit ji dohrát...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

//Prosím mody o upravení "trojpostu", nějak se internet zbláznil...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Shift píše:Musíš tomu prostě jen dát šanci a nebýt na všechno tak pesimistický hned :) Vždy tobě se nic nelíbí, co jsem tak viděl v ostatních threadech :)
vzdyt dneska jsou ty hry odpad vzniklej pri vyrobe odpadu,cistej srot,staci se me podivat na call of duty a zacinam videt rude

hral jsem temer vsechny "vetsi" hry od roku 1995(a samozrejme i starsi,amiga,nes,comodore...) a tak vidim,ze to co vznika dneska,nesaha tem starym ani po kotniky(samozrejme vyjimky se najdou)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

měl jsi být herní vývojář... takový druhý Vávra - všeználek :-D
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

jednou budu :twisted:
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

tak samozřejmě, spousta her v dnešní době vznika pro tupé ovce za účelem maximálního zisku.
Z pravidla tam pak patří hry u kterých další díl vychází po 1 roce nebo méně.
Ale myslím si, že Bioshock série do této formule nezapadá.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Shift píše: Ale myslím si, že Bioshock série do této formule nezapadá.
ja taky nerikam ze jo,ja jen rikam,ze me to proste vubec nesedlo
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Mna Bioshock zatial bavi. Zazitok z Dishonored u mna ale neprekona.
edit. Prejdene. V pohode hra. Koniec je halucinogenny. Donuti cloveka trochu sa zamysliet. :)
Naposledy upravil(a) ulver dne čtv 4. dub 2013, 08:05, celkem upraveno 1 x.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Konec Bioshocku Infinite je opravdu WTF. Paráda, jdu hrát původní Bioshock :D

//teď jsem koukal na YT na gameplay videa ještě před vydáním hry a koukám, že v tý hře toho sakra hodně chybí!!! to mě teda dost naštvali :| jako i ty souboje vypadají daleko líp a ne zbrkle, než jen takovej chaos.. achjo, ta hra měla být původně docela jiná....

///ale jinak parádní hra se super příběhem, pro mě další srdcovka.. akorát ty bitky byly občas dost opruz
PS5 Pro | LG OLED CX55
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

teď jsem koukal na YT na gameplay videa ještě před vydáním hry a koukám, že v tý hře toho sakra hodně chybí!!! to mě teda dost naštvali
to udělali naschvál, aby vůbec nic neprozradili .V tom je to kouzlo. :)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No ale zrovna ty záběry vypadají sakra dobře a rád bych si to zahrál.. :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“