Call of Duty: Modern Warfare 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
siddhi
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Modern Warfare 3

Příspěvek od siddhi »

Ladis1 píše:Jsem se zasekl někde v Praze, nebo kde to je...jdu s Pricem, mám ho chránit, ale sejmu 20 nepřátelů a vždycky toho blba někdo ještě sejme.....už to zkouším na nejlehčí obtížnost, ale nejde ho uchránit.....vypadá to nějaký bug, nebo co
Ty nemáš nikoho chránit, ale máš ho následovat a nebýt při tom prozrazen. Na nikoho nestřílej ale jenom dělej to samé co on. Pokud to teda je ta mise co myslím.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ta prazska mise je epicka,vsimli ste si,ze na zdech jsou cesky napisy? myslim treba grafity od poulicnich gangu atd, + treba cast mise co se odehrava v bance,je na zdi "česká národní banka" + vojaci(teda spis domobrana) maji cesky jmena
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

siddhi píše:
Ladis1 píše:Jsem se zasekl někde v Praze, nebo kde to je...jdu s Pricem, mám ho chránit, ale sejmu 20 nepřátelů a vždycky toho blba někdo ještě sejme.....už to zkouším na nejlehčí obtížnost, ale nejde ho uchránit.....vypadá to nějaký bug, nebo co
Ty nemáš nikoho chránit, ale máš ho následovat a nebýt při tom prozrazen. Na nikoho nestřílej ale jenom dělej to samé co on. Pokud to teda je ta mise co myslím.
Zkoušel jsem ho následovat a nic nedělat, ale začnou po nás střílet oni
http://www.stream.cz/uservideo/628696-mw3
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Ladis1: ta anglictina tam je celkem jasna... co se vice skryvat a neposkakovat tam?

Alfajk: az na ty sochy na karlaku :D
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

A mluví česky... s ruským přízvukem :D
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ty jmena taky stoji za to :D
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

myom píše:Ladis1: ta anglictina tam je celkem jasna... co se vice skryvat a neposkakovat
anglicky neumím ani slovo :) , a to video je jen pro upřesnění lokace. Samozřejmě že jsem to zkoušel 50 x mu za prdelí, dle rady zde, ale vždycky po nás začnou pálit no
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

chvilku po tom, jako je v tom videu se budete krcit u nakladaku a musis tam nozem jednoho zabit. to jsi udelal?
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

myom píše:chvilku po tom, jako je v tom videu se budete krcit u nakladaku a musis tam nozem jednoho zabit. to jsi udelal?
Problém je v tom že není žádné "potom" ....
http://www.stream.cz/uservideo/628761-mw3
někdy po nás začnou střílet už tak 2-3 sekundy po začátku mise, to ještě ani nehnu
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

tak už se to rozjelo dál, musel jsem hru spustit přes výběr kapitol (přes resume game byl bug) a už to zase šlape :)
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

Dohráno....první třetina hry mě moc nebavila, ale pak se to rozjelo...taktické akce se střídají s bitvama a funguje to dobře. Pro mě nejlepší z MW, pak 1 a nejmíň mě bavila 2
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Ladis1 píše:tak už se to rozjelo dál, musel jsem hru spustit přes výběr kapitol (přes resume game byl bug) a už to zase šlape :)
Sem si říkal, že ten voják tam takhle nemá stát. Asi nějaký ten bug při načítání.
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Mam dohranou cca pulku, musim zatim rici, ze co se SP tyce tak se panove z EA maji jeste co ucit. BF3 SP by z 80% fakt otrava. MP zatim neporovnavam, zaprve jsou to dost rozdilne hry a zadruhe jeste nemam v MW3 dost odehrano. Ono je jeste asi dost brzy, ale nevi nekdo jestli pri 1. prestige budu muset opet odehrat 19 levelu abych mohl hrad Hardcore? To je zbytecna pakarna, ikdyz zezacatku naskakujou ty levely docela rychle.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Musím taky říct, že me to nezklamalo :D Hrál jsem to asi 10 hodin na obtížnost Hardened a jsem z toho docela nadšený tak jako kdysi z MW2. Starší grafika ani tolik nevadí, ty české jména a nápisy taky epic.. V ktere misi byl ten karluv most, nejak jsem to nevnimal a vim ze tam byl jen nejakej hrad.. :lol:

Určitě lepší než BF. :up:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Musím říct, že počtvrté už jim to tolik nežeru, neříkám, že to není zábavné, ale ... pro mě už ne tolik jako předchozí díly. A to jsem odehrál snad zatím kolem 20 %.
Goldnoob team proud member!
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Já to vzdal po 2 misích,nuda,hnus a zase nuda :)
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Talbot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Talbot »

Narozdiel od black ops kde som kampan nedohral-lebo ma absolutne nebavila,tuto som presiel jednym dychom :D
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

VŠAK SP JE POŘÁDNÝ A NEJLEPŠÍ CO JSEM V TOMHLE ROCE Z FPS HRÁL, JEN TA KRÁTKOST JE DO*EB :-( ..
BRKO píše:
kotas píše:COD měl vždy silný a pořádný SP 8)
kotas píše:51,3% procent complete a konec hry? Je to takhle normální? WTF :( 5 hodin odehráno a konec?...
viz screeny:
Obrázek Obrázek

//EDIT: někde jsem četl, že 100% bude, když se hra dohraje napodruhé na nejtěžší úroveň :arrow:
:mrgreen:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Tak jsem se v prostrilel na level 50 takze se citim alespon trochu opravnen komentovat sve prvni seriozni setkani s multiplayerem modern warfare.

Je to prekvapive dobry, vsechno co na tom ruzni fanboyove (predchozich verzi nebo jinych her) kritizujou ja spise chvalim. Pro me zajimava zmena z BFBC2 na MW3 - citelne zjednoduseni a zrychleni znamena mene casu u pc, protoze sve krvelacne choutky uspokojim rychleji :)

Jako hlavni plusy bych vypichl neuveritelne vstricne hw naroky, mod kill confirmed a naprosto bezproblemovy chod hry od prvniho dne vydani.
Chybi mi nejaky server browser, alespon jsem doted nic takoveho nenasel a zatim neexistujici Elite (free verze pro zakladni statistiky) pro pc.

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

vsichni kritizujou grafiku a engine,ale podle me,na to jak hra vypada,ma naprosto dokonaly HW naroky,prirovnal bych to k "spoustu muziky za malo penez"
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“