Two worlds
Moderátor: Baneshee
- oyza
- Začátečník

hele prozdradte mi jak mate nastavenou tu grafiku - me se to fakt nehejbe a grafika je hnusna .)
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vsetko na max bez AA 1280x1024 bez HDR, uvidim ako zlepsi beh patch 1.4oyza píše:hele prozdradte mi jak mate nastavenou tu grafiku - me se to fakt nehejbe a grafika je hnusna .)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mas nainstalovane aj predchadzajuce patche?Eandril píše:zdravim, mam little prob...nainstil sem TW a dal posledni patch 1.4 ..spustim...vidim logo ....nic se nedeje..objevi se kurzor mysitka ...kliknu a bum sem na plose:(
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hej, insatloval sem to ..1.1 , 1.2 , 1.3 , 1.4 ..zkousel sem to spustit na vsech verzich a dela to porad to samy:( jeste sem nekde cet ze tohle se deje pokud nejsou nainsteny aegia ovladace...ale ty sem instnul:-(
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- axloth
- Začátečník

-
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze WMP nieje treba, staci nejaky divx codec, inak to padanie by mohlo byt sposobene mozno prave tym... pamatam sa ze som robil poriadok v instalovanych codecoch a zrazu idem hrat TW a stalo sa mi to iste co tebe.
- axloth
- Začátečník

-
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Problem je v kodekoch ktore prave WMP nainstaluje a ktore dovtedy chybaju nie v tom ci tam je alebo nieje ten prehravac, ten prahravac s hrou nerobi absolutne nic a hra ho nijak nevyuzivaaxloth píše:me to delalo uplne to samy co jemu (pad po logu) a jakmile jsem poprve spustil wmp a proklikal tu uvodni instalaci tak se to rozjelo...
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nainstaloval sem vsechno co na tom dvd i ty kodeky a porad to samy no ..snad na to prijdu kde je zadrhel:-) ( predpokladam ze kdyz vam to vsem tady de tak bude nekde mezi klavesnici a zidli
...takze jeste jednou reinstall a pekne pomalu
)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- axloth
- Začátečník

-
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- axloth
- Začátečník

-
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

musis v registru vypnout prehravani intra. nevim proc je s tim problem, ale me to pomohlo.Eandril píše:zdravim, mam little prob...nainstil sem TW a dal posledni patch 1.4 ..spustim...vidim logo ....nic se nedeje..objevi se kurzor mysitka ...kliknu a bum sem na plose:(
spust regedit a najdi
Kód: Vybrat vše
HKEY_current_user\software\Reality Pump\TwoWorlds\Interface\
a hodnotu ShowIntro zmen z 1 na 0.
---
- ChrastyII
- Začátečník

tak co?hrajete to pořád ještě někdo?
já teď neměl čas(testy) ale zase jsem k tomu sednul...lvl 64, lvl 15 ve všech magiích,skill na dva meče a všechny bojové které se s nima dají použít taky na max
odehráno 17hod a pořád mě to baví
plánuju to teď o víkendu dohrát
pak se vrhnu na supreme commander 
EDIT:ok,dohráno
18hod,lvl 64...hra mi nepřehrávala videa,tak jsem z konce nic neměl a musel jsem si videa pustit dodatečně ze složky se hrou 
EDIT:ok,dohráno
- Wakizashi
- Začátečník

TW karty
Zdravim, chtel jsem se zeptat, jak je to se "stackovanim" stejnych karet na sebe pro vetsi ucinek. mam pocit , ze u karet Heal ci u moje oblibeneho Firewallu (osobne mam radsi vyraz mass grill)se efekt zesiluje pri skladani karet na sebe. jenze problem bych videl v tom, ze jsem si nevsiml zvedani dmg u kouzel jako meteor nebo Blizzard... ze by problem mezi klavesnici a zidli? kdyzdatk poradte, ale vazne jsem si nevsiml, ze by se hodnota dmg zvetsovala:-) tesil jsem se na tyhle kouzla 5lv a dmg je stejna a ten cast delay taky neni prijemny. Nakonec se mi nejvice libi Golemove a Pekelni summoni... jeste jsme nevidel 5lv kouzel u nekromancie, tak terba tam bude taky nejaky vypeceny summon. Hrano s 1,4. Dyztak se nekdo prosim vyjadrete nebo konkretne popiste ten Card system. Dekuju moc 
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
- ChrastyII
- Začátečník

- Wakizashi
- Začátečník

CrastyII
" na magii moc nejsem, používal jsem jenom Heal,Aid a Gods Strength(nebo strength of god? Smile )rozdíl jsem zaznamenal,u Aid když jsem měl 73 karet tak trvalo 6min"
Zdravim, tak to jsi mi moc nepomohl. U trvani kouzel jsem si take vsiml maleho detailu
. tak treba summoni vydrzi o vterinu dele
. no ja mam nejvice jednu kartu snad 5x
sem takova mlaticka co ma Vit 5 a boosti to vlcima srdickama:-) Dex mam jen z bonusu na rukavicich nebo botkach abych mohl mit nejaky Tabar (okolo 600 max dmg) za kouzla mam rad firewall jako distraction a je u summonu skoda, ze te nenasleduji
kouzlit v davu, kde te honi 5 nepratel a dalsich 5 archeru (hlavne ty), neni zadna sranda
tak kdyby se chtel nekdo ozvat, tak se klidne ozývete
mala poznamka, asi budou ve hre lepsi veci ale nasel jsem Unleashed hell bomb s 30k Bludgeon a 30k fire nebo cold dmg. tomu rikam hracka:-)
Zdravim, tak to jsi mi moc nepomohl. U trvani kouzel jsem si take vsiml maleho detailu
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
- Wakizashi
- Začátečník

TW VItality
Pripadne kolik bodu je nutne nacpat do Vitality aby se s tim dalo hrat