Two worlds

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

hele prozdradte mi jak mate nastavenou tu grafiku - me se to fakt nehejbe a grafika je hnusna .)
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

oyza píše:hele prozdradte mi jak mate nastavenou tu grafiku - me se to fakt nehejbe a grafika je hnusna .)
Vsetko na max bez AA 1280x1024 bez HDR, uvidim ako zlepsi beh patch 1.4
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

zdravim, mam little prob...nainstil sem TW a dal posledni patch 1.4 ..spustim...vidim logo ....nic se nedeje..objevi se kurzor mysitka ...kliknu a bum sem na plose:(
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Eandril píše:zdravim, mam little prob...nainstil sem TW a dal posledni patch 1.4 ..spustim...vidim logo ....nic se nedeje..objevi se kurzor mysitka ...kliknu a bum sem na plose:(
Mas nainstalovane aj predchadzajuce patche?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

hej, insatloval sem to ..1.1 , 1.2 , 1.3 , 1.4 ..zkousel sem to spustit na vsech verzich a dela to porad to samy:( jeste sem nekde cet ze tohle se deje pokud nejsou nainsteny aegia ovladace...ale ty sem instnul:-(
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

musis mit nainstalovany vsechny hovadiny ktery to chce a ktery jsou na dvd... a taky musis mit nainstalovanej wmp
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Myslim ze WMP nieje treba, staci nejaky divx codec, inak to padanie by mohlo byt sposobene mozno prave tym... pamatam sa ze som robil poriadok v instalovanych codecoch a zrazu idem hrat TW a stalo sa mi to iste co tebe.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

me to delalo uplne to samy co jemu (pad po logu) a jakmile jsem poprve spustil wmp a proklikal tu uvodni instalaci tak se to rozjelo...
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

axloth píše:me to delalo uplne to samy co jemu (pad po logu) a jakmile jsem poprve spustil wmp a proklikal tu uvodni instalaci tak se to rozjelo...
Problem je v kodekoch ktore prave WMP nainstaluje a ktore dovtedy chybaju nie v tom ci tam je alebo nieje ten prehravac, ten prahravac s hrou nerobi absolutne nic a hra ho nijak nevyuziva
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

nainstaloval sem vsechno co na tom dvd i ty kodeky a porad to samy no ..snad na to prijdu kde je zadrhel:-) ( predpokladam ze kdyz vam to vsem tady de tak bude nekde mezi klavesnici a zidli :oops:...takze jeste jednou reinstall a pekne pomalu :-D )
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Eandril píše:nainstaloval sem vsechno co na tom dvd i ty kodeky a porad to samy no ..snad na to prijdu kde je zadrhel:-) ( predpokladam ze kdyz vam to vsem tady de tak bude nekde mezi klavesnici a zidli :oops:...takze jeste jednou reinstall a pekne pomalu :-D )
ten wmp mas? (resp. jeh codeky)
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

jesli myslis to co se insti z toho dvd tak yep
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Eandril píše:jesli myslis to co se insti z toho dvd tak yep
ne, myslim to co se normalne insti ve winech aby ti wmp mohl prehravat video. Tim se nainstalujou codecy, ktery potrebujes ke spusteni.
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

kodeky na prehravani videa normos nainsteny mam:( wmp mi videa prehrava v poho:(
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Eandril píše:zdravim, mam little prob...nainstil sem TW a dal posledni patch 1.4 ..spustim...vidim logo ....nic se nedeje..objevi se kurzor mysitka ...kliknu a bum sem na plose:(
musis v registru vypnout prehravani intra. nevim proc je s tim problem, ale me to pomohlo.

spust regedit a najdi

Kód: Vybrat vše

HKEY_current_user\software\Reality Pump\TwoWorlds\Interface\

a hodnotu ShowIntro zmen z 1 na 0.
to ti pomuze ;).
---
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

tak co?hrajete to pořád ještě někdo? :) já teď neměl čas(testy) ale zase jsem k tomu sednul...lvl 64, lvl 15 ve všech magiích,skill na dva meče a všechny bojové které se s nima dají použít taky na max :) odehráno 17hod a pořád mě to baví :lol: plánuju to teď o víkendu dohrát 8-) pak se vrhnu na supreme commander :oops:

EDIT:ok,dohráno :) 18hod,lvl 64...hra mi nepřehrávala videa,tak jsem z konce nic neměl a musel jsem si videa pustit dodatečně ze složky se hrou :roll:
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

TW karty

Příspěvek od Wakizashi »

Zdravim, chtel jsem se zeptat, jak je to se "stackovanim" stejnych karet na sebe pro vetsi ucinek. mam pocit , ze u karet Heal ci u moje oblibeneho Firewallu (osobne mam radsi vyraz mass grill)se efekt zesiluje pri skladani karet na sebe. jenze problem bych videl v tom, ze jsem si nevsiml zvedani dmg u kouzel jako meteor nebo Blizzard... ze by problem mezi klavesnici a zidli? kdyzdatk poradte, ale vazne jsem si nevsiml, ze by se hodnota dmg zvetsovala:-) tesil jsem se na tyhle kouzla 5lv a dmg je stejna a ten cast delay taky neni prijemny. Nakonec se mi nejvice libi Golemove a Pekelni summoni... jeste jsme nevidel 5lv kouzel u nekromancie, tak terba tam bude taky nejaky vypeceny summon. Hrano s 1,4. Dyztak se nekdo prosim vyjadrete nebo konkretne popiste ten Card system. Dekuju moc :D
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

já na magii moc nejsem, používal jsem jenom Heal,Aid a Gods Strength(nebo strength of god? :) )rozdíl jsem zaznamenal,u Aid když jsem měl 73 karet tak trvalo 6min :)
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

CrastyII

Příspěvek od Wakizashi »

" na magii moc nejsem, používal jsem jenom Heal,Aid a Gods Strength(nebo strength of god? Smile )rozdíl jsem zaznamenal,u Aid když jsem měl 73 karet tak trvalo 6min"

Zdravim, tak to jsi mi moc nepomohl. U trvani kouzel jsem si take vsiml maleho detailu :-D. tak treba summoni vydrzi o vterinu dele :-D. no ja mam nejvice jednu kartu snad 5x :-) sem takova mlaticka co ma Vit 5 a boosti to vlcima srdickama:-) Dex mam jen z bonusu na rukavicich nebo botkach abych mohl mit nejaky Tabar (okolo 600 max dmg) za kouzla mam rad firewall jako distraction a je u summonu skoda, ze te nenasleduji :-) kouzlit v davu, kde te honi 5 nepratel a dalsich 5 archeru (hlavne ty), neni zadna sranda :-) tak kdyby se chtel nekdo ozvat, tak se klidne ozývete :-) mala poznamka, asi budou ve hre lepsi veci ale nasel jsem Unleashed hell bomb s 30k Bludgeon a 30k fire nebo cold dmg. tomu rikam hracka:-)
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

TW VItality

Příspěvek od Wakizashi »

Pripadne kolik bodu je nutne nacpat do Vitality aby se s tim dalo hrat :-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“