Dishonored (PC/PS3/Xbox 360)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Riku
Začátečník
Začátečník

Re: Dishonored (PC/PS3/Xbox 360)

Příspěvek od Riku »

Funguje to právě uplně na vše, takže docela wallhack, dokážu si představit jak bych celou hru prolezl jen se zapnutým dark vision za třetinu času :D akorát na runy a ty kosti myslím ne, teď nevím. Tak třeba na druhej pokus najdu všechno...
PS5 Pro | LG OLED CX55
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Na runy a kosti máš "Srdce", takže to je taky takový cheat :))
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No jo vlastně, nějak zapomínám rychle, a to jsem to včera hrál 5 hodin :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

:lol:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Strašně se mi líbilo kde byl schovanej jeden klíček od nějaký truhly..

na poličce v temným koutě, v zavařovací skleničce, kterou jsem musel rozbít a pak vzít klíček
PS5 Pro | LG OLED CX55
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já jedu pokud možo tak, aby nikdy nikdo Corva neviděl přicházet. Samozřejmě ne vždy se to povede, ale když jo, tak ten pocit je prostě vynikající.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

Riku píše:
durod píše:kdyz budes vsechyn masakrovat, budes mit smutny konec :roll:

jinak mas to nejake hranate, nepouzivas AA? zapni aspon MLAA v hre, neni to az tak tragicke
to byla reakce na to video jak jsem dával?
to video jsem netočil já, to jsem jen dával příklad jak to vypadá s tou korekcí barev

pár screenů na srovnání

http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-140r8dh9.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-1406gfw0.png

http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-1404oe0s.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-1401ndkf.png

http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-140p6ej3.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-1405hfzk.png

edit: tak jsem si pohrál s nastavením injectoru a vypadá to moc dobře :)

http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-141fqqsj.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-1414yo1l.png

podla mna si to uz prehnal s tymi farbami. V pohode staci nastavit v tom injectore len tonemap na hodnotu 0.18/0.21 a je vybavene

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Jo to byl ten první config co jsem stáhl a nic ani neměnil, už jsem si to taky nastavil sám na daleko menší hodnoty :)

tonemap mám vypnutý, dělá to divný barvy..

mám nastavený hdr, vibrance, sharpen a smaa

to hdr upravuje kontrast hlavně, takže to není tak strašně světlý i tam kde má být stín.. vibrance to víc obarví ale bílá zůstane bílá..
PS5 Pro | LG OLED CX55
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

Tonemap a vibrance je v podstate to iste len v tonemap to ide nastavit detailnejsie. Skoda ten injector ma problem pokial vynutis v hre nejake ine AA ako SMAA, lebo aj ked SMAA vypnes tak aspon mne to zhorsi AA vynutene cez Nvidia inspector. Pokial by mal niekto zaujem tak tu je oficialne forum na sweatFX injector

http://forum.guru3d.com/showthread.php? ... e&t=368880
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Aha :) mně se právě nějak nechtělo ladit to tonemap, protože jsem si řekl že to se mi to nelíbí tak jsem to vypl a už se v tom nehrabal :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

v tonemap je najdolezitejsia polozka Saturation...
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

marcelus píše:Tonemap a vibrance je v podstate to iste len v tonemap to ide nastavit detailnejsie. Skoda ten injector ma problem pokial vynutis v hre nejake ine AA ako SMAA, lebo aj ked SMAA vypnes tak aspon mne to zhorsi AA vynutene cez Nvidia inspector. Pokial by mal niekto zaujem tak tu je oficialne forum na sweatFX injector

ja jsem SMAA v injectoru vypnul a v insepctoru nanutil 4XMSAA a 4XSGSSAA a neni zadny problem
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem to dohrál a okamžitě rozjel znova. A teď si dávám záležet, abych nikoho nezabil. Napoprvé jsem to jel pokud možno stealth s tím, že když jsem to pohnojil, tak už jsem to vymlátil. Teď když se něco podělá, tak loaduju a jedu to komplet bez zabíjení a je to nářez.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Mně ten antialiasing taky nějak divně funguje, ale tak celkově u tý hry. Zapl jsem 8xSSAA a skoro celá scéna je krásně vyhlazená, ale některý hrany jsou i tak zubatý. To mi jiná hra nedělá. A SMAA na to nemá vliv :|

Škoda že s SSAA mám poloviční fps
Naposledy upravil(a) Riku dne čtv 18. říj 2012, 21:43, celkem upraveno 1 x.
PS5 Pro | LG OLED CX55
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

durod píše:
marcelus píše:Tonemap a vibrance je v podstate to iste len v tonemap to ide nastavit detailnejsie. Skoda ten injector ma problem pokial vynutis v hre nejake ine AA ako SMAA, lebo aj ked SMAA vypnes tak aspon mne to zhorsi AA vynutene cez Nvidia inspector. Pokial by mal niekto zaujem tak tu je oficialne forum na sweatFX injector

ja jsem SMAA v injectoru vypnul a v insepctoru nanutil 4XMSAA a 4XSGSSAA a neni zadny problem
ale je.. okraje na hranach su trochu viac rozmazane ako ked nepouzijes SMAA injector hoc AA v nom vypnes. Viem to podla toho ze ked som robil nejake screeny v 2560x1440 co som chcel dat na dead end thrills komunitnu stranku tak resize z 1440p je rozmazanejsie ako bez toho injectoru. Luma sharpen to kus doostri ale aj tak to nie je take ostre ako iba s SGSSAA.

Riku_SMAA nema vplyv na vsetky hrany. To skor FXAA vyhladi aj to co SMAA nie, len tam mas zase trochu viac bluru ktory ale ide odstranit cez injector ak ho pouzijes. Skusim nejaky vytvorit pre Dishonored. Mam tak narobene injectory na hry ktore maju problematicky AA i ked u NV ide AA aj na dishonored pekne.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

marcelus píše:
Riku_SMAA nema vplyv na vsetky hrany. To skor FXAA vyhladi aj to co SMAA nie, len tam mas zase trochu viac bluru ktory ale ide odstranit cez injector ak ho pouzijes. Skusim nejaky vytvorit pre Dishonored. Mam tak narobene injectory na hry ktore maju problematicky AA i ked u NV ide AA aj na dishonored pekne.
Já vím, ale já mluvil o tom že i se supersamplingem přes ovladače jsou některý hrany zubatý, což nechápu.. normálně nastavím 8xSSAA, je to krásně vyhlazený ale někde jsou zubatý hrany i tak :?
PS5 Pro | LG OLED CX55
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

ano viem co myslis. To je tym "uzasnym" Unreal Enginom. Celkovo ho nemam rad lebo sa nan dost blbo vynucuje AA. Ja mam hru zo steamu, ale ked som mal este ATI kartu tak super fungovalo na UE hry premenovat exe subor na UT3 a potom ked vynutis SSAA cez ovladace tak to funguje uplne nadherne. Vyskusaj nic za to nedas pokial nemas Steam verziu hry, lebo tam ked exe premenujes tak hru nespustis, ale s krabicovkami problem nie je. Len si potom musis z toho premenovaneho exe suboru urobit novy odkaz na plochu cez ktory to budes spustat, lebo ten povodny ti nebude fungovat. Vyhladzoval som tak Singularity, Mass Effect 1 a 2 atd... vzdy to fungovalo.Pokial by aj nahodou nefungovalo tak staci prepisat naspat ako to ma dishonored teraz.
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

Takže Dishonored dohráno, hrací čas cca 15 hodin. Dostal jsem dobrý konec. Dojmy ze hry výborné. Jen mi není jasná ta mechanika chaosu. Hrál jsem stylem stealth, zpočátku jsem se snažil nikoho nezabíjet, pak jsem si ale vzal schopnost shadow kill a už jsem zabíjel mnohem více, ale jen stráže a weepery, civilisty ne (třeba za poslední misi jsem měl 17 zabití). A dostal jsem dobrý konec. Takže občas někoho killnout nevadí, i když je pravda, že jsem v každé misi splnil hlavní úkol nenásilnou cestou.

Moc se mi ale líbilo to, že způsob udělání mise a vedlejších úkolů ovlivňuje následující úkoly. Příkladů bych našel nespočetně, ale nechci spoilerovat :wink:
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

Dohráno se zlým koncem (zabíjel jsem víceméně každého :D ). Super, jedna z nejlepších her poslední doby:)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“