Assassins Creed IV
Moderátor: Baneshee
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Assassins Creed IV
Před chvílí se mi to konečně stáhlo (uplay), zatim jsem projel tu bitvu na lodi, chvíli tam někam lezl nahoru a nespadlo to pod 60 FPS. V podstatě se střídají jen čísla 62 a 63 FPS.
Jinak to vypadá celkem zajímavě. Bratrstvo mě přestalo bavit kousek před koncem, trojku jsem vynechal uplně. BF jsem dostal ke grafice, tak jsem si řikal, že tomu dám šanci.
Nebudu mít nějaké podstatné mezery, když jsem trojku nehrál a Bratrstvo nedojel do konce? I třeba co se týče ovládání, byly ve trojce nějaké podstatné změny?
Jinak to vypadá celkem zajímavě. Bratrstvo mě přestalo bavit kousek před koncem, trojku jsem vynechal uplně. BF jsem dostal ke grafice, tak jsem si řikal, že tomu dám šanci.
Nebudu mít nějaké podstatné mezery, když jsem trojku nehrál a Bratrstvo nedojel do konce? I třeba co se týče ovládání, byly ve trojce nějaké podstatné změny?
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- Swat
- Mírně pokročilý

No jo, to SLI to asi dá, tak aspoň že to škáluje. 760ka se furt motá kolem těch 40ti fps. Mezery mít nebudeš, ovládání podobný, akorát high profile se ovládá shiftem, což zjišťuju, že je pohodlnější, než pravá myš. Klávesy se daj samozřejmě nakonfigurovat.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- sefin
- Začátečník

-
chápete někdo ty initiates? Mě to nějak neupdatuje ten status. Prvně co jsem se nalogoval tak mi to tam nalevlilo za dohrání předchozích AC her a teď tam mám pořád lvl 1
.
je to celé nějaké čudné
je to celé nějaké čudné
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- LoCo99
- Začátečník

konečně jsem sundal tu Ghost Ship za 20 000 reales
ale že sem to dělal asi hodinu ...
než jsem to udělal co nejhulvátštějšim stylem, kdy jsem na ní střelil 2 mortary, ramnul jí, 2 salvy heavy shot, a pak jsem furt kroužil a sypal tam co nejrychlejš z 21 kanónů a do toho shiftoval ty přesný rány.... už mě ta loď ale s*ala a řikal sem si že to je poslední pokus, vyšlo to
jinak jsou nepřátelský mortary dost OP
ale že sem to dělal asi hodinu ...
jinak jsou nepřátelský mortary dost OP
- Riku
- Začátečník

- Loki5567
- Moderátor

Našel někdo už ten vzhled Officiera ? 
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
- sefin
- Začátečník

-
ale ale, takže už to není taková sračka?Riku píše:Tak jsem to teď hrál asi 3 hodiny v kuse, pecka.
já se zas dostal do postele až v 1
kurnik black flag mi ukázal úplně jak krásné MMO by tahle hra byla. Combat systém je tu fajn těch pomocných zbraní taky velká škála. Bylo by to hodně o taktizování a spíš takový slow pace i postupu. Žádné zběsilé pobíhání po městech
ty legendary lodě se mi ještě nepovedlo dostat. Zkoušel jsem zatím ty 2 britské jednu jsem málem dostal, ale ta druhá mrcha mě pak pokropila a už jsem nestihl dodělat tu první abych ji mohl obsadit a opravit svoji.
ghostku jsem zkoušel jen jednou. Mám na to ještě moc slabou loď. Ale třeba dneska půjde ke dnu
Jinak jsem si hledal ty poklady a jeden nemůžu vybrat
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Riku
- Začátečník

Já psal, že to vypadá jak sr*čka, ne že to je... předchozí díly mě nebavily.
btw. nějak nechápu ty mapy s poklady.. jsem teprv na začátku v havaně, už mám asi 5 těch map, ale když je dám zobrazit tak se mi ukazuje jen pořád ta jedna
Jak to vlastně dál je, do těch měst se můžu vracet? Já jsem po tý úvodní misi doplul do havany a teď jsem jí akorát úplně celou prolezl a snažil se udělat všechny kontrakty na zabití a najít všechny truhly apod, což mi zabralo asi 2,5 hodiny
těším se až vypluji na moře znovu
btw. přijdu o něco pokud jsem nedohrál předchozí díly? myslím tím příběh..
a asi není způsob jak se zbavit černých pruhů nahoře a dole, mám totiž 16:10 monitor a dost mi to vadí.. to nejsou sakra ani schopný dát podporu pro jiný formáty než 16:9?
btw. nějak nechápu ty mapy s poklady.. jsem teprv na začátku v havaně, už mám asi 5 těch map, ale když je dám zobrazit tak se mi ukazuje jen pořád ta jedna
Jak to vlastně dál je, do těch měst se můžu vracet? Já jsem po tý úvodní misi doplul do havany a teď jsem jí akorát úplně celou prolezl a snažil se udělat všechny kontrakty na zabití a najít všechny truhly apod, což mi zabralo asi 2,5 hodiny
btw. přijdu o něco pokud jsem nedohrál předchozí díly? myslím tím příběh..
a asi není způsob jak se zbavit černých pruhů nahoře a dole, mám totiž 16:10 monitor a dost mi to vadí.. to nejsou sakra ani schopný dát podporu pro jiný formáty než 16:9?
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já si nemůžu pomoct, čtu tady všechny ty pozitivní dojmy, ale přitom když se kouknu na videa, tak to prostě vypadá identicky jak předchozí díly, co se designu týče..a těch jsem se prostě přehrál, plus to plavení po moři mě moc nebere 
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- sefin
- Začátečník

-
aha, já to pochopil blbě 
mapy s poklady přehazuješ pomocí F1 a F3 (previous a next).
jojo do měst a všech lokací se dá normálně vrátit dle libosti.
Co se týče předchozích her tak co se týče příběhu tak vůbec o nic nepřijdeš. Dohrál jsem všechny a ta linka s ostatníma tam zatím vůbec není. Kromě té jedné pasáže v abstergo, která ukazuje co se stalo po ACIII. Uvidím jak to bude dál, ale zatím z toho mám pocit, že to není ACIV, ale spíš "AC: Seasson 2" Něco jak je u seriálů...
každopádně škoda, že se ti předchozí díly nelíbily. Ten příběh je u této série dobrý.
mapy s poklady přehazuješ pomocí F1 a F3 (previous a next).
jojo do měst a všech lokací se dá normálně vrátit dle libosti.
Co se týče předchozích her tak co se týče příběhu tak vůbec o nic nepřijdeš. Dohrál jsem všechny a ta linka s ostatníma tam zatím vůbec není. Kromě té jedné pasáže v abstergo, která ukazuje co se stalo po ACIII. Uvidím jak to bude dál, ale zatím z toho mám pocit, že to není ACIV, ale spíš "AC: Seasson 2" Něco jak je u seriálů...
každopádně škoda, že se ti předchozí díly nelíbily. Ten příběh je u této série dobrý.
- sefin
- Začátečník

-
Paul píše:Já si nemůžu pomoct, čtu tady všechny ty pozitivní dojmy, ale přitom když se kouknu na videa, tak to prostě vypadá identicky jak předchozí díly, co se designu týče..a těch jsem se prostě přehrál, plus to plavení po moři mě moc nebere
No ono je právě super to, že všechno to co nabízejí ostatní díly je zde + je tu to plavené na moři a otevřený svět a la FarCry3 (který mě moc nechytl) se spoustou věci na sbírání atd. Poklady mě třeba hodně baví sbírat. Hra má teda několik bugů, ale co se dá dělat. Dokonce bych řekl, že místy fatálnější než u ACIII. Anvil Next asi není úplně nejlepší engine. Nevím jak vám, ale mě se hodně často bugují souboje. Prostě mi to z ničeho nic přestane targetovat. Nebo se mi stalo, že panter napadl nepřítele a oba se zasekli a jen tam byla animace jak ho do nekonečna škrábal a ani jednoho z nich nešlo zabít.
Celkově za sebe musím ACIV ohodnotit 9/10 možná i 9,5/10 za ty bugy tomu plný počet dát nemůžu
Baví mě to letos asi ze všech her nejvíc. Druhá hra co mě takto brala byl letos jen Tomb Raider. (beru jen single player hry)
ale ono hold u každé hry se najde někdo komu to nesedne, někdo kdo to ohodnotí průměrně a někdo koho hra prostě nadchne. Nejde se zavděčit všem.
- Riku
- Začátečník

Mně se právě líbí ty námořní bitvy, plavba po moři, hledání pokladu atd. Navíc mě to asi baví kvůli tomu, že předchozí díly jsem skoro nehrál, takže to nemám tak ohraný 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- tom01
- Mírně pokročilý

Hrál jsem všechny díly, tenhle mne začal naplno bavit teprve když došlo konečně trochu k napojení na Assasiny a Templáře 
Jinak taky jsem včera poprvé narazil na "legendární" loď a zatím mojí Kavku asi 5x zdrtila
šetřím na vylepšení lodi...
Jinak taky jsem včera poprvé narazil na "legendární" loď a zatím mojí Kavku asi 5x zdrtila
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- LoCo99
- Začátečník

já mam loď na max krom těch elite plánů
jsem na 46 % takže bych řekl že tak v 70% příběhu spíš víc
truhly mě moc nebaví obíhat všechny po všech ostrovech
a nedaří se mi dělat ten kill move kdy sejmu dva lidi najednou mečem a pistolí
jen občas
truhly mě moc nebaví obíhat všechny po všech ostrovech
a nedaří se mi dělat ten kill move kdy sejmu dva lidi najednou mečem a pistolí
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Koukam ze to vsichni chvalej..Mam otazku na lidi co to chvalej:hrali ste trojku a jestli jo bavila vas?
Ja jen ze ja dohral jednicku,dvojku, bratrstvo i revelation a jen trojku sem nedohral, protoze me prestala bavit.
Blbej hrdina a prostredi americky obcansky valky me odpudili od hry.
Ja jen ze ja dohral jednicku,dvojku, bratrstvo i revelation a jen trojku sem nedohral, protoze me prestala bavit.
- tom01
- Mírně pokročilý

No u mne trojka paradoxně bodovala
Vím že moc lidí nebavila, mě to ale sedlo hodně...holt každej má jinej vkus...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Riku
- Začátečník

Mě nebavil žádný z předchozích dílů ACHEAD píše:Koukam ze to vsichni chvalej..Mam otazku na lidi co to chvalej:hrali ste trojku a jestli jo bavila vas?
PS5 Pro | LG OLED CX55
- LoCo99
- Začátečník

mě bavili všechny, jen mam pocit že těžká byla akorát jednička (no ono spíš frustrující než těžká).... tam to bylo na bobek když sem potkal templáře (ale pak jsem zjistil že hidden blade counter-attack to řeší
) ... všechny díly za ezia byly dobrý, revelations malinko slabší, trojka mě bavila, no a tohleto mě taky baví ale přijde mi škoda že to moc nenavazuje na jiný díly
a taky že je tam spousta exotů 
- Alfajk
- Začátečník

-
bezkonkurencne nejhorsi dil byla jednicka hned stihana trojkou,ctyrka je dost mozna nejlepsi,me bavi nejvicHEAD píše: Blbej hrdina a prostredi americky obcansky valky me odpudili od hry.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Loki5567
- Moderátor

Trojka byla taková jiná. Ten začátek trojky bych hodně otravný, ale řekl jsem si, že podle videí a tak, přeci nemůže být AC3 takový propadák. Nakonec jsem to dohrál a myslím si že trojka byla dost nedotažená, nedodělaná.HEAD píše:Koukam ze to vsichni chvalej..Mam otazku na lidi co to chvalej:hrali ste trojku a jestli jo bavila vas?
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //