Kingdom Come: Deliverance
Moderátor: Baneshee
- Svata_Oresky
- Začátečník
-
Re: Kingdom Come: Deliverance (CryEngine RPG od Dana Vávry)
Už skoro 400 000, pěkná práce.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:EVGA SuperNOVA G2 750W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Phanteks Enthoo Primo Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ten replay mi utek, kdy to bude na netu?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Riku
- Začátečník
Ten goal na 700k, že tam dají questy za ženskou postavu mi připadá dost dementní.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- KubasCZ
- Začátečník
Replay bude za týden v sobotu na Youtube.. Vesměs nic nového nezaznělo, jen to celé v kostce shrnul..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Akasa Venom Toxic, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 27" LG ultragear 27GL650F-B IPS + 27" LG UltraHD 4K + 24" Dell U2415 IPS, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: Logitech MX Keys + Logitech MX Master 3S, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Proč? Mě to přijde jako super nápad. Původně to mělo být jen intro video, cutscéna, no a místo toho to udělají nejspíš jak interaktivní prolog/tutorial, a zároveň umlčej všechny ty feministyRiku píše:Ten goal na 700k, že tam dají questy za ženskou postavu mi připadá dost dementní.
Prý tam říkal že už je zas kontaktoval publisher, že by jako teda měli zájem, tak ho poslali někam. Bylo to tam ?KubasCZ píše:Replay bude za týden v sobotu na Youtube.. Vesměs nic nového nezaznělo, jen to celé v kostce shrnul..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Alfajk
- Začátečník
-
proc? rikali,ze nekdo toho "kovare",hlavni postavu pribehu, osvobodi a misto cutsceny to bude hratelnej prolog,nic divnyho,ve hrach beznyRiku píše:Ten goal na 700k, že tam dají questy za ženskou postavu mi připadá dost dementní.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Riku
- Začátečník
No jo, ale dát tohle jako goal za 700k? Heh, myslím, že by se dali vymyslet lepší věci.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Svata_Oresky
- Začátečník
-
Něco o publisherovi tam padlo, že je snad nějaký kontaktoval, ale bylo to už v době, kdy se rozjel Kickstarter. Co tam řekl přesně si už nepamatuju.Paul píše:Prý tam říkal že už je zas kontaktoval publisher, že by jako teda měli zájem, tak ho poslali někam. Bylo to tam ?
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:EVGA SuperNOVA G2 750W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Phanteks Enthoo Primo Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
- KubasCZ
- Začátečník
Nějaký publisher je kontaktoval těsně před tím spuštěním kickstarteru, když bylo rozhodnuto, že do toho KS půjdou. Nicméně to s tím publisherem nebylo 100%, proto nechtěli riskovat a do toho KS šli i přesto.
V tý další postavě nevidím problém, pochopil jsem, že to bude jako vedlejší "hlavní linie"..
Na FB Warhorse psali, že český dabing zatím slíbit nemůžou, páč na to nebudou jednak prostředky a jednak časově to nestihnou. V porovnání s Mafií je to prý mnohem rozsáhlejší. Vávra k tomu dodal, že samozřejmě jako česká hra by to ten dabing obsahovat měla, tak udělají všechno proto, aby to vyšlo.. Představit si chorál "Kdož sú boží bojovníci" v angličtině :-/
V tý další postavě nevidím problém, pochopil jsem, že to bude jako vedlejší "hlavní linie"..
Na FB Warhorse psali, že český dabing zatím slíbit nemůžou, páč na to nebudou jednak prostředky a jednak časově to nestihnou. V porovnání s Mafií je to prý mnohem rozsáhlejší. Vávra k tomu dodal, že samozřejmě jako česká hra by to ten dabing obsahovat měla, tak udělají všechno proto, aby to vyšlo.. Představit si chorál "Kdož sú boží bojovníci" v angličtině :-/
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Akasa Venom Toxic, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 27" LG ultragear 27GL650F-B IPS + 27" LG UltraHD 4K + 24" Dell U2415 IPS, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: Logitech MX Keys + Logitech MX Master 3S, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych to cesky rozhodne nechtel...
- Shakall605
- Začátečník
Třeba ti tam dají slovenštinu.Exp píše:Ja bych to cesky rozhodne nechtel...
- Hladis
- Moderátor
Ja bych tam dal staročeštinu když je to teda realistic Akorát nevim kolik lidi by tomu rozumělo. Polaci mozna lip nez Cesi
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja se cesky lokalizaci vyhybam. Jeste nikdy se mi nestalo, ze by byla stejne kvalitni jako anglicka, o dabingu nemluve. Navic nektery vyrazy znej cesky uplne tragicky, viz preklad predmetu a skillu v Diablu 2, to byla silenost.
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Novej skvělej videoupdate
https://www.kickstarter.com/projects/12 ... sts/731050
A questions and answers:
https://www.kickstarter.com/projects/12 ... sts/730980
https://www.kickstarter.com/projects/12 ... sts/731050
A questions and answers:
https://www.kickstarter.com/projects/12 ... sts/730980
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě teda upřímně tahle hodina dějepisu příliš nezaujala, ze hry tam nebylo prakticky nic, kromě toho, že se to snažej udělat podobný (no shit?!). Mnohem víc by mě teda zajímalo něco ingame, než prohlídka hradu nebo co to bylo. Snad příště.
- Riku
- Začátečník
Přeci nevypustí 15min ingame video skoro 2 roky před vydáním.
Tenhle trend poslední doby se mi nelíbí, to člověk pak ví 70% gameplaye aniž by hru hrál.
Tenhle trend poslední doby se mi nelíbí, to člověk pak ví 70% gameplaye aniž by hru hrál.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Je to první videoupdate, ve kterém chtěli ukázat lokace na kterých tvoří hru a kontrast s tím jak ve hře vypadají. To udělali. V dalších, jak tam ostatně Dan říká, ukážou víc ze systému soubojů, AI a dalších aspektů. Tak nechápu co se pohoršuješ.Exp píše:Mě teda upřímně tahle hodina dějepisu příliš nezaujala, ze hry tam nebylo prakticky nic, kromě toho, že se to snažej udělat podobný (no shit?!). Mnohem víc by mě teda zajímalo něco ingame, než prohlídka hradu nebo co to bylo. Snad příště.
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemusí to bejt nutně video ze hry, ale rád bych se dozvěděl třeba něco o RPG systému. Youtube gamer fakt nejsem, čumět na hodinovej gameplay mě nebaví ani trochu.
Paul: Nepohoršuju se, jen si tak vzdychám, že tam (pro mě, koho historie nezajímá) nebylo vůbec nic zajímavýho a o hře samotný to téměř nic novýho neřeklo. To, že se snažej o jakous-takous autentičnost už řečeno bylo, důkazy nepotřebuju, je mi to upřímně celkem jedno...
Paul: Nepohoršuju se, jen si tak vzdychám, že tam (pro mě, koho historie nezajímá) nebylo vůbec nic zajímavýho a o hře samotný to téměř nic novýho neřeklo. To, že se snažej o jakous-takous autentičnost už řečeno bylo, důkazy nepotřebuju, je mi to upřímně celkem jedno...
- adoromi
- Nováček
-
1/ v tom videu o historii moc nebylo, pouze ukazovali, hrady a uzemi, kterymi se inspirovali (coz je mozna pro tebe, jakozto cecha treba nezajimave, kdezto pro cizince (na ktere je tato hra hlavne zamerena - kvuli prodejum) je to urcite neco, o co stoji.
2/ bude to vice videi, asi nepocitali, ze o hru, bude takovy zajem, tudiz toto video treba tocili trosku "na kvap" ( lidi si to i zadali, chteli odpovedi (o rozloze, o co jde atd)... udelat video z ingame, vybrat spravne momenty a sestrihat atd bude asi na delsi lokte. Takhle stacilo pouze dojet kousek od Prahy a tam natocit video = par hodin prace
3/ videa z ingame bude hned to dalsi, tak snad budes spokojen.
2/ bude to vice videi, asi nepocitali, ze o hru, bude takovy zajem, tudiz toto video treba tocili trosku "na kvap" ( lidi si to i zadali, chteli odpovedi (o rozloze, o co jde atd)... udelat video z ingame, vybrat spravne momenty a sestrihat atd bude asi na delsi lokte. Takhle stacilo pouze dojet kousek od Prahy a tam natocit video = par hodin prace
3/ videa z ingame bude hned to dalsi, tak snad budes spokojen.
- TankGeorge
- Začátečník
-
Normálně bych je zprcal, že v ingame ukázce se mihne postava zaseklá v chůzi do plotu a že sklep na potatoes asi fakt sklepem na potatoes není, bo brambory přivezli z Ameriky dlouho po roce 1403... ale tak je třeba vlastenecky přimhouřit oko
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2