Mafia III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Mafia III

Příspěvek od Sobo »

Ach, Češi ví vždycky zase všechno nejlíp. No nic, nechám vás u toho.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jen skoda, ze vzdycky dom*daj dobrou hru tim, ze presunou dej do jineho casu :( .
kingtoy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kingtoy »

nevim proc by doba, v ktere se hra odehrava, mela "dom*dat" hru. Dobra hra se da udelat uplne z jakehokoli casoveho obdobi. Ja bych treba hrozne rad videl mafii v obdobi jeste pred pribehem prvni mafie.

Hra kulha uplne kvuli necemu jinemu, aspon ze zaberu hry (a ve vysledku to tak vubec byt nemusi). Ta silena akcnost, ty desitky mrtvych.. hlavni hrdina co BODA NOZEM DO OBLICEJE!!

Mafie I mela obrovsky uspech prave kvuli tomu, ze byla uveritelna a clovek se s Tommym krasne zzil a byl mu sympaticky (napr proto sem hral GTA 4 a 5 kazdou asi jen par hodin, hry to spatne nebyli ale hrat za takovy kokoty, ne dekuju) Tady to vypada dost podobne (teda krom toho, ze tak prijemne jako GTA V se to hrat asi nebude :D )

Uvidime, jednicka je srdcovka!
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Mně se právě na Mafii vždycky nejvíc líbila ta doba ve který se odehrává.. už ani dvojka mě tak nebrala, prostě gangsteři ze 30. let je pro mě top zasazení děje
PS5 Pro | LG OLED CX55
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Já jsem ti teď nahrál Godfather II :-D . Úplně spoko hra. Mafia 1 jsem nehrál celou a M2 jenom taková oddechovka na pár hodin..
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Mafia I se ti líbí nejvíc jenom z nostalgie. Ano vzpomínám na to taky jako na jednu z nejlepších her, ale né proto že by nějak nezaujatě šla označit za líp zpracovanou a udělanou než Mafia II nebo nějaký GTA. V Mafii I byl největší úlet to, že si měl omezenej inventář, mohl si natankovat auto a nebo snad v tý době uvěřitelnej model poškození aut. Jinak ta hra byla taky jen dialog, střílení, dialog, střílení. O příběhu snad nikdo nepochyboval protože tam pravda bylo pramálo něčeho divnýho.

GTA IV a V nemířej příběhem k tomu tě rozbrečet ale pobavit, celou dobu stejně. To by taky dobře asi nešlo kdyby ti hlavní postavu daboval Vašut.

Mafia 2 je vlastně hezkej hybrid mezi GTA a Mafia I, je to víc akční, modernější, ale furt silnej příběh. Na trojku se těšim, ale dneska si od her už tolik neslibuju a ani toho tolik vlastně už nepotřebuju.
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

Mafia 1 je jen nostalgie. ted jsem se k ni vratil po dohrani dvojky a ... je t ovlastne totez. Dojed tam, vystrilej to/dej tam bonmu.rozbij jim hubu, vrat se zpatky.
Jedine co je jine je prave doba. Tedy zasadit trojku do stejne doby by nebylo dobre. Chybel by tam progres. navic, pokud to propoji pribehove, mohlo by to byt zajimave. Ostatne, v dvojce doslo na zabiti Tommyho z jednicky,
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já měl v jedničce moc rád příběh. Řekl bych, že je jeden z nejlepších, co se ve hrách objevilo.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Mafia 3 preorder link reveals April release date
http://www.pcgamer.com/mafia-3-preorder ... ease-date/
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

uz se na to tesim.. :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

LoCo99: mozna, ale vyznenim a ztvarnenim/atmosferou mi to prislo lepsi. skoda, ze kazdou serii jakekoli hry domr*...vej. jako v tomto pripade presunem do jine doby.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

treba to nedomrvej co ty vis.. :)
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

Frostys píše:Já měl v jedničce moc rád příběh. Řekl bych, že je jeden z nejlepších, co se ve hrách objevilo.
s tymto sa stotoznujem....
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

asi taky bych souhlasil, kdybych nehral last of us.. :(
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Vývojári Mafia 3: Vytvorili sme hru, ktorá sa dokáže postaviť tým najlepším
http://www.sector.sk/novinka/111001/vyv ... lepsim.htm
thomas1981
Nováček
Nováček

Příspěvek od thomas1981 »

už se těším... :D
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já celkem důvěřuju tomu, že to nedopadne špatně.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Danny202
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Danny202 »

Na tuto hru se celkem těším. Mafia 1 je česká legenda a i Mafia 2 se celkem povedla. Docela by mě zajímalo, jestli se ve trojce objeví Joe, nebo se aspoň potvrdí jeho smrt, když je Vito jeden z parťáků hlavního hrdiny trojky. Jinak doufám, že ve trojce budou vedle kampaně i pořádné vedlejší úkoly/mise a né jak ve dvojce, kdy bylo město jen kulisa. Uvidíme, uvidíme už snad v dubnu...
PC: Ryzen 7 9800X3D || MasterLiquid 360 Atmos || Asus TUF Gaming B850-PLUS Wifi || G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB DDR5 6000MHz CL30 || Gainward RTX 5070 Ti Phantom || WD Black SN850X 2TB || Crucial MX500 500GB + Crucial MX500 2TB || Seasonic Focus GX 750 Gold || Endorfy Arx 700 ARGB || Windows 11 Home
Monitor: Dell S2721DGFA (1440p, 165Hz, G-SYNC Compatible) Příslušenství: Lorgar MSE90W || Lorgar KBP7075MW || SteelSeries Arctis Nova 7
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

ja oželiem grafiku, hlavne pribeh poriadny to chce :|
Danny202
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Danny202 »

Klidně ať to má grafiku jako Mafie 2, hlavně ten příběh je základ no. Ovšem i pořádné vedlejší mise to chce. To byla asi největší slabina dvojky. Záměr to asi nebyl, ale Amíci tlačili na dobu vydání, tak už se to nestihlo a spousta věcí musela být odstraněna nebo zrušena. Tohle se třetímu dílu snad nestane a hra bude mít pořádnou hrací dobu se vším všudy.
PC: Ryzen 7 9800X3D || MasterLiquid 360 Atmos || Asus TUF Gaming B850-PLUS Wifi || G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB DDR5 6000MHz CL30 || Gainward RTX 5070 Ti Phantom || WD Black SN850X 2TB || Crucial MX500 500GB + Crucial MX500 2TB || Seasonic Focus GX 750 Gold || Endorfy Arx 700 ARGB || Windows 11 Home
Monitor: Dell S2721DGFA (1440p, 165Hz, G-SYNC Compatible) Příslušenství: Lorgar MSE90W || Lorgar KBP7075MW || SteelSeries Arctis Nova 7
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“