-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

Kojotik píše:Jasne, takze hrajeme to spolecne s bratrem (mame 2 pc) a je to opravdu skvely :-). Ja hraju za Hordu, Orc warrior, asi se budu specializovat na dual wield :-)
Bracha ted v bete jede shamana trolla :-).
Zatim jen pobehuje a zjistujeme nejaky lokace. Mozna by sme mohli psat kdyz neco zajimavyho najdeme ? Zejmena dungeony :-) Ja zatim nenasel nic..
Osobne sem hral uz hodne mmorpg (placenych i free) a muzu rict ze WoW je jedna z nejlepsich a to ji hraju jen chvyli.. zavyslost u me nastupuje az po 2-3 tydnech :-)
A co vy ostatni?
no já teda hraju everquest2, wow jsem dotahal v sobotu v noci a co jsem včera zkoušel tak mně to nějak neoslovilo :oops: pravda hrál jsem asi jen hodinu pak jsem to vypnul uvidíme ještě to zkusím popřípadě někomu přepošlu svůj ůčet :)
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Kojotik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kojotik »

Ja sem do WoW presel prave z EQ2. Nerikam ze EQ je spatne hra, to urcite neni. Ba dokonce me bavila a to hodne. Libi se mi system classu, graficke spracovani, proste nemuzu rict ze bych nasel vyraznou chybu, ale... taky sem si sosnul WoW a me prave chytnul a to do takove miri ze sem zapomel i na EQ. Mozna to bude tym ze ma WoW intuitivni ovladani, neni tak komplexni, tudiz rychlejc pochopitelni. Mozna se za tyden vratim do EQ2 :-)
Ovsem zatim je pro me WoW no. 1
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

No tak hraju za Peapla - paladina ale asi prejdu na lovce, uz mne nekolikrat killnuli,
ale uz sem zabil par slepic :-D Kde ze jsou ty češi? sem v nejakym XXXX17 a asi prejdu k čechum abych se vubec z nekym mohl domluvit, nemate nekdo Teamspeak a nebo Skype? :? :oops:
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

Matias píše:No tak hraju za Peapla - paladina ale asi prejdu na lovce, uz mne nekolikrat killnuli,
ale uz sem zabil par slepic :-D Kde ze jsou ty češi? sem v nejakym XXXX17 a asi prejdu k čechum abych se vubec z nekym mohl domluvit, nemate nekdo Teamspeak a nebo Skype? :? :oops:
pokud ti můžu skromě poradit paladin je jedna z nejlepších postav na pvp z hunterem se dostaneš na chvost potravního řetězce na wow. na klasicky adventuření je ale hunter dobrej :) jinak ohledně wow se mrkněte na www.imperium.cz
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

R2D2 píše:
Matias píše:No tak hraju za Peapla - paladina ale asi prejdu na lovce, uz mne nekolikrat killnuli,
pokud ti můžu skromě poradit paladin je jedna z nejlepších postav na pvp z hunterem se dostaneš na chvost potravního řetězce na wow. na klasicky adventuření je ale hunter dobrej :) jinak ohledně wow se mrkněte na www.imperium.cz
No chodim tedka s night elfem s lovcem zatim jenom
level3 ale nerozimim este tem vsem itemum, voproti W3 je to trosku jiný :oops:

//to Kojot: kde seš nejak te nemuzu chytit ani chatem :?
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

me laka tauren shaman a nebo dwarven hunter

akorat nevim jestli kdyz pojedu toho huntera (dwarf ma bonusy na rifle) budu moct pouzivat s flintou takovy skilly jako serpent sting atd :(
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Kdyz mne zabije nejaky zvire tak se reinkarnuju a seber e mne to meč, porad ho mam ve výbavě ale nejde používat, musim nastradat prachy a pak ho zase koupit
nejde ho získat nějak rychlejc? :? .. jsem na 4levelu a jde to nejak pomalu vostatni maj třeba 6, 11 atp. Neznáte nějakej rychlej zúůsob? Hraju za NIgt elfa-huntera za alianci.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Hodne questuj, budes se levelit nejrychlejc... Jinak ohledne toho mece, nemaz nahodou Durability na 0? Pokud jo, nech si ho spravit :wink:
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

co jsem cetl tak na zacatku by to melo jit HODNE rychle . . .
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

mina píše:Hodne questuj, budes se levelit nejrychlejc... Jinak ohledne toho mece, nemaz nahodou Durability na 0? Pokud jo, nech si ho spravit :wink:
no dobre mec sem spravil ale tedka zase nejde luk (durability je plnej) šípy mám ale když chci utočit tak se nic neděje, nemůže to tam brzdit nějakej item? nebo co mám blbě? meč funguje norm. ,,eště jsem si koupil lepší meč a ten taky nejde použít tak nevim jestli nemusim bejt na větším levlu ale ten luk fungoval hnedka na prvním :(
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Lidi, jsem level 8 a potreboval bych se dostat ze Stormwindu do Darnassusu, pomuze nekdo? Nevo kam jak a kde presedat - z tech mam sem to fakt nepochopil. Jde mi taky o to, jestli je ta cesta na tomhle levlu vubec pruchozi...
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

mina píše:Lidi, jsem level 8 a potreboval bych se dostat ze Stormwindu do Darnassusu, pomuze nekdo? Nevo kam jak a kde presedat - z tech mam sem to fakt nepochopil. Jde mi taky o to, jestli je ta cesta na tomhle levlu vubec pruchozi...
Ty voe to je taky ten ostrov ne? neni nejaka pricna spojka neco jako u dalanaru (nebo tak nejak) jako severne ufell rocku tak neco tam neni? :oops: (hustě sem to napsal zase)
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

No ja se musim dostat napric svym kontinentem k pristavu, tam odtud pres more na druhej kontinetnt a ten prejit a pak do dalsiho pristavu, z kteryho se budu moct dostat na ten ostrov, kde ti elfove zijou... Obcas prave i ve Stormwindu potkam elfa, ale vsichni nekam spechaj a nic nepovi. Me de ciste o to, jestli nejde najmout nejakej grofon nebo takovy neco, abych se tim vsim nemusel trmacet (nemluve o tom, ze bych to neprezil). Dikec za vsechny nazory...
Matias
Začátečník
Začátečník

LUK

Příspěvek od Matias »

mina píše:No ja se musim dostat napric svym kontinentem k pristavu, tam odtud pres more na druhej kontinetnt a ten prejit a pak do dalsiho pristavu, z kteryho se budu moct dostat na ten ostrov, kde ti elfove zijou... Obcas prave i ve Stormwindu potkam elfa, ale vsichni nekam spechaj a nic nepovi. Me de ciste o to, jestli nejde najmout nejakej grofon nebo takovy neco, abych se tim vsim nemusel trmacet (nemluve o tom, ze bych to neprezil). Dikec za vsechny nazory...
hmm ja mam zatim huntera na 8levelu takže ti tohle neporadim :sad: ale skousel jsem s vispem preplavat more a po par minutach jsem to vzdal :lol: jo taky by mne zajímalo na začátku jsem mohl používat luk a byla to paraáda se to kosilo... a pak asi zřejně po reinkarnaci mně ubyla nějaká abilites -je to tak? protože ten luk sice mám i opravenej (durability plnou) al ekdyý na něj kliknu jako v action menu tak jak tam byl předtim (mám ho na č.3) tak nic :( jenom problikne a nestřílí :sad: s aninic nehlásí ..ajko že by mně chyběli šípy nebo něco tak nevim asi ty abilites ž jo?? :? ale který jak je mám zase získat?? ,,mně je jasnýže jsou lepší kouzla ale ten luk byl takovej praktickej :roll:
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

Tak co, beta už skončila nebo ještě paříte? :D
Naposledy upravil(a) Kmonda dne sob 12. úno 2005, 10:54, celkem upraveno 1 x.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Ted, resp. ve 21:03 skoncila :sad:
Mawson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mawson »

Ak ste to este nahrali tak par screenshotov z konca beta verzie - pekne obludy na nas poslali :twisted: :lol:
http://forum.pctuning.cz/gallery/thumbn ... ?album=279
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Mawson píše:Ak ste to este nahrali tak par screenshotov z konca beta verzie - pekne obludy na nas poslali :twisted: :lol:
http://forum.pctuning.cz/gallery/thumbn ... ?album=279
jj Burning Legion meli prijit v 18:00 a bylo cca 15:00-16:00 ... nikdo nepřežil :sad:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Zajimalo by me, zautocily na Hordu vojska aliance ci to Burning Legion brala z jedny vody na cisto?
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

jede to pod linuxem? :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“