@ripper: Jo chápu, jenže je např. problém, když někdo nezačne hrát hru hned po wipu a nebo nemá na to čas 10h denně, ale jen 2h, tak prostě než se dostane např. k Praporovi na lvl. 3, aby měl do kalacha BP, které už jsou nějak použitelné, ale proti Armoru 5, 6 stejně nic moc, to chce BT, nebo kopající BS, ale s těma stejně nikdo nehraje. V té zbrani zase úplně jsem nemyslel to ovládání, ale např. ten lvl. 40 bude mít tradery na max a může si pak zbraň rozebrat a vytunit, že má daleko menší horizontální a vertikální zpětný ráz. Určitě víš, že je rozdíl mít AK s horiz. recoilem na 250 vs 160. S těmi 160 jde krásně střílet full auto a udržet to a to je sakra ten rozdíl, když ty máš kalacha v základu a můžeš si upravit recoil jen na 220 a ten lvl. 40 si ho může vytunit na 160. A prostě když má borec BT a ty jen PS/PP, tak jsi dost v nevýhodě. To samé pokud borce narubeš, ale už má pouzdro na injektory, tak si ho píchne a ty než se obvážeš, trochu dáš heal, tak to oproti jemu trvá a on směle může jít na tebe nebo se přesunout a healuje se při tom, za to ty jsem za šutrem a musíš se dát nějak do kupi.
Jako včera jsem měl jeden dobrý fight, sice jsem zdechnul, protože to byl vysoký lvl s daleko lepší výbavou, potkali jsme se navzájem, snažil jsem se mu dát headu, měl jsem kalacha s BP, borec měl 5 black armor, já taky od předchozího zabitého týpka, vypálili jsme ve stejnou dobu, já se uhnul, on taky, takže to heada nebyla, šel do strany, já taky, pár kulek mě lehce škráblo, ale já jsem vymaloval ním zeď, on mě, ale pak s MDR a M80 zabil střelou do nohy.

No je lepší mířit na hlavu a jinak je možná lepší fakt zpomalit týpka střelou do nohy, když se mu zlomí, tak je v pi*i a pak mu tam poslat další. Běžný den v Tarkově.

Kdyby měl horší armor, nebo náboje, tak bych ho zabil já, ale celkem to byl fér boj, když jsem se koukal na damage, tak armor musel mít na sračku a musel být i pěkně porubanej. Takový fighty mám rád, ale ne když tě zabije krysa ve křoví.