Běží to na nějaké modifikaci Hitman Absolution enginu, takže výsledky testů a technická stránka bude určitě "zajímavá"
Každopádně si to napíšu do seznamu "koupit ve slevě", když je to tak světově uznávaná hra, kterou jsem sice nikdy v žádném žebříčku neviděl, ale asi není tak špatná, jako můj první dojem z HR.
Asi jsem fakt stupid, ale pamatuju si HR tenkrát, jako hrozné zklamání, protože jsem viděl tenhle trailer >>
https://www.youtube.com/watch?v=Kq5KWLqUewc << a pak pustil hru a děsně jsem se divil, že ani z druhého konce obýváku nevypadá, jako ten trailer. Což je sice dost povrchní, ale na úvodní nasrání a kyselost to stačí. Prostě příliš velká očekávání a to včetně příběhu. Nějak mě v úvodu HR minula celá ta cyberpunková filozofie - konflikt člověk/stroj, firmy mocnější než státy, etika výzkumu... tak tomu teda dám druhý kolo, ale snad to stihnu dřív, než CD Projekt Red vydá svůj Cyberpunk a vytře si s Eidosem kovové vývody. To se pak ukáže, jestli ten hype kolem Deus Ex není jen díra na trhu + nostalgie.