Dnes koupit jedině XOX nebo PS4 Pro.. hlavně lidi, kteří jsou zvyklí z PC na nějaký normální rozlišení a frameraty.. Já chtěl konzoli už dávno, ale čekal jsem na XOX, protože hrát hry v 900p bez AA je pro mě masochismus. Pak když si člověk pustí Forzu Horizon 4 ve 4k se 4xMSAA tak se mu po PC moc nestýská

(ano vím, že se dá hrát i na PC, ale potřeboval bych na to jen grafárnu v hodnotě celý konzole..)
Jinak k tématu.. RDR2 je boží, od včera jsem se od toho neodtrhl, ten pomalejší začátek může některé štvát (jako mě, nemám prostě rád pasáže kde člověk většinu hry nic moc nedělá, nebo kouká na filmečky, nebo se jen přemisťuje po mapě rychlostí dostavníku a poslouchá žvatlání).
Je tam pár věcí co mě štve (hlavně ovládání v gunfightech, cover sytém jak po lobotomii a vybírání věcí z quickmenu nebo jak se to jmenuje, z toho rostu), ale jinak je ta hra úplně jinde než vše co do teď vyšlo včetně nového AC. Tolik detailů a ten živý svět.. z toho člověk žasne. Od interakce s lidmi, s prostředím, chování koně, chování samotné postavy, přizpůsobování animací různým povrchům a náklonu terénu a miliarda dalších věcí.. vážně super.