Zkoušel jsem T1, chvilku to frčelo a pak to vytuhlo. Teď jsem začal mít problém z čista jasna, aby to šlo. Celou dobu OK, pak jsem se začal hrabat detailně ve frekvenci RAM a najednou buch. Pomohl clear CMOS ze zadu na desce, takže jsem nic nerozebíral. Prdnu tam nastavení číslo 4, které frčelo a nic.. Tak tam hodím jedničku bez vylazení paměti, najede to a paměť je na frekvenci, na které byly.. no vidím to tak, že jak vyjde 7700K, půjdu do K procesoru, vyhodím T, vyhodím SKYOC BIOS ať mám FSB na 100 mhz a celé kolečko si projdu znova.. Jinak teď se mi hodilo normální skóre ve Fire Strike
http://www.3dmark.com/3dm/15841392? jen pořád nechápu úbytek Physics Score, se stejným CPU + OC, akorát s pamětí ADATA CL 17 2800mhz jsem měl 14.000 a teď je tam o 1160 méně
edit:
Hmm, tak teď testuji CS:GO s příkazem max_fps 0 a na DM se mi to vždy po chvíli kousek, následuje modrá obrazovka a restart.. sakra, aktuálně napětí 1,35. Jinak časování jsem hodil to co je z výroby, jestli tam náhodou nehaprovalo to CL15.. dělalo to stejně. Asi ho zkusím prdnout někam k 1,8 jestli to je tím. Takže i při 1.8 to padá. Zkusím vyhodit XMP profil a dát to tam manuálně.
edit2: tak asi vypadá, že pády v CS má na vině procesor. Hodil jsem FSB 100 MHZ a přetaktoval pouze paměti na 3600 mhz a jede to langsam pijánko
edit3: takže při 4,2 ghz jedou paměti krásně na 3,6ghz bez problémů. Takže paměti super a trošku mi to brzdilo CPUčko