Metro: Exodus

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Leveler
Začátečník
Začátečník

Re: Metro: Exodus

Příspěvek od Leveler »

Mě je to taky v celku jedno od kud budu hrát.. Jen mám z té hry takovej divnej pocit, že už to nebude taková ta atmosféra jako u předešlých dílů. Že to bude moc otevřené. Ale třeba se pletu.
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

scénář s nima dělal autor knížek takže bych strach neměl
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Chalpe00
Nováček
Nováček

Příspěvek od Chalpe00 »

Osobně mi metro nic neříká a nikdy jsem nehrál žádný díl, ale taky mi vadí, že je to jenom na epicu. Jasně je to jenom další ikona na ploše, ale ten klient mi připadá dost nedodělaný. Nevím jak teď, ale dřív mě tam strašně štvalo, že tam není omezení rychlosti stahování. Když si stahuju nějakou hru, tak si omezím rychlost a můžu v klidu při tom hrát. Je mi jedno jestli se to stahuje 2 hodiny nebo 10, protože tu hru většinou stejně nechci hrát hned. Ale u epicu to bralo totálně celou rychlost a už nešlo nic jiného dělat.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Ten klient bude chtit jeste poladit, STEAM klient zpocatku taky nebyl zaden zazrak.
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Tohle řešení klientu je srandovní. Já si hru kupuju kvůli tomu, že si ji chci zahrát a řešit takovou k*kotinu jako jestli je na Steamu nebo někde jinde mi přijde dětinský.
Myslím, že hra samotná bude bomba a těším se až to zmáčknu. Zbraně a jejich modif. je luxus
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Tak si přečti, že to není jen o klientovi :D Když už chceš dětinsky reagovat...
Epic si jen koupil exclusivitu, jinak je to store k ničemu, že dávají hry zdarma? Laciný způsob získávání uživatelů. Steam v začátcích nebyl bomba, ale Epic nemá ani ty základní featury.. a hlavně nevím proč bych měl ještě víc tříštit svou herní knihovnu!
shorty25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od shorty25 »

Me se treba epic store libi vic nez prepicenej steam. Vydali se cestou blizzard launcheru, coz je podle me dobre.
Vždy prodávám i jinde.
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

5 stránek se tady řeší store, protože není co řešit :mrgreen:
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

ArgCZ píše:a ty zas nechápeš že pro normálního hráče to je naprosto putna pokud má o tu hru zájem, prostě to koupí protože si to chce zahrát a jelikož je zvyklej že různý hry jsou na různý klienty tak mu to nepřijde divný, srovnání s Xbox tomb raiderem kulhá na obě nohy protože tam bys musel koupit xbox, tady jen nainstaluješ dalšího klienta ale třeba já bych nic nejspíš neinstaloval, jejich klienta dávno mám kvuli UT a hrával jsem MOBU Paragon a na obojí bylo potřeba Epic klienta
Jo, že je to ignorantům jedno víme. Lidem, kterým záleží na zdraví platformy a nechtějí se dočkat doby, kdy nejen first party hry, ale i third party hry budou dostupné jen na jednom místě a nebude existovat cenová konkurence, to jedno není.

Když si MS zaplatil exkluzivitu různých her na Xbox, nebo Sony na PS, tak se proti tomu taky lidé logicky ohrazovali, protože zákazník na tom tratí. S exkluzivitou na story je to podobné - není sice potřeba kupovat novej hardware, ale pořád máš menší výběr, vyšší cenu, horší funkce, než kdyby exkluzivita neexistovala.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Still.Lord píše:Tak si přečti, že to není jen o klientovi :D Když už chceš dětinsky reagovat...
Epic si jen koupil exclusivitu, jinak je to store k ničemu, že dávají hry zdarma? Laciný způsob získávání uživatelů. Steam v začátcích nebyl bomba, ale Epic nemá ani ty základní featury.. a hlavně nevím proč bych měl ještě víc tříštit svou herní knihovnu!
Ale jaký to má vliv na hraní hry?? Tady je přeci důležitá hra a né to jaký klient ji spouští. Pokud bych měl padesát skvělejch her a každá byla na jiným klientov, tak je mi to pumpička.
Tady je to fakt mimoňov :lol: :lol:
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

A my se už bavíme o hře? Jsem myslel že jsme začli Epic Storem... :lol:
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Shaquille »

Paul píše:
Shaquille píše:Koho zajima zakaznik? Na tohle (na zakaznika, ne sve zisky) melo Valve myslet uz davno, ze je drahy se vi roky, potreba specialnich Steam verzi her taky neni zrovna stastne...
...cože? Steam má zdaleka nejvíc customer-facing featur ze všech obchodů na trhu, např. free basic online features including matchmaking servers etc., free cloud hosting for unlimited save games, free cloud screenshot hosting, free mod hosting, no-questions-asked automated refunds, steam input, big picture, proton atd..
Za to ze hra neni na Steamu, ale na Epic storu nemuze Epic, ale cenova politika Valve.
Tahle situace musela drive nebo pozdeji prijit. A muselo to byt jasny i Valve.

Byla to predevsim reakce na tohle
Valve says removing Metro Exodus from Steam is unfair to customers
Jako v cem? Ze Steam prijde o svou dominantni pozici?
Steam je vesmes drazsi, nebo stejne drahy jako krabice, kde mas neporovnatelne vyssi naklady na prodej ks a bude neco rikat o "fair" Je to jen o $$$. Tak jsem to myslel, ze ma Steam dobre sluzby nezpochybnuji.
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

renek1 píše: Ale jaký to má vliv na hraní hry?? Tady je přeci důležitá hra a né to jaký klient ji spouští. Pokud bych měl padesát skvělejch her a každá byla na jiným klientov, tak je mi to pumpička.
Tady je to fakt mimoňov :lol: :lol:
Mimoni jsou spíš lidi co se neinformujou, ale žvatlaj :)
Shaquille píše: Za to ze hra neni na Steamu, ale na Epic storu nemuze Epic, ale cenova politika Valve.
Tahle situace musela drive nebo pozdeji prijit. A muselo to byt jasny i Valve.

Byla to predevsim reakce na tohle
Valve says removing Metro Exodus from Steam is unfair to customers
Jako v cem? Ze Steam prijde o svou dominantni pozici?
Steam je vesmes drazsi, nebo stejne drahy jako krabice, kde mas neporovnatelne vyssi naklady na prodej ks a bude neco rikat o "fair" Je to jen o $$$. Tak jsem to myslel, ze ma Steam dobre sluzby nezpochybnuji.
Ten revenue split je jeden aspekt, a to ten méně podstatnej. Ikdyby Valve snížilo revenue split, tak Epic vytáhne miliony dolarů vytahaný z blbců co kupujou mikrotransakce ve Fortnite a Deep Silver podplatí úplně stejně.

Ta hláška Valve o tom, že je to "unfair to steam customers", je naprosto přesná - Deep Silver měsíce inzeroval Exodus na steamu, prodával předobjednávky, všichni co si objednali krabice si je objednali s vědomím, že dostanou steam klíč. A dva tejdny před vydáním z deep silveru najednou vypadne, že fuck off, všichni dostanou epic fail store klíče.
A pak měl Deep Silver ještě tu drzost nahrávat nový trailery na steam a inzerovat si to tam dál, i potom co uživatelům steamu ukázali fakáče výměnou za fortnite bucks.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
rosta
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rosta »

Když už jsme u těch storů, já používám playnite
CPU: Intel core i9 13900K MB: Asus z790 hero RAM: G.Skill 32gb ddr5 @7800mhz cl36 HDD: 2TB Seagate SSD: Corsair Force Series MP510 960GB, Samsung 960 PRO 1TB GPU: TUF 4090 PSU: Corsair HX1200i ostatní: NZXT internal usb hub, aquaero 6, BT 4.0 nano usb tp-link ub400 Vodní chlazení: dva okruhy, dvě pumpy, 5 chladičů a spousta trubek Monitor: Samsung Odyssey G9
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Shaquille »

Paul to jsem netusil, ze krabice se Steam klicem je krabice s Epic klicem, to chapu, ze muze brat Valve jako nefer... K tomu zbytku, je to business. Delas, jako by Valve kapital nemelo - Newell je snad nejbohatsi clovek v herni branzi.
btw
edit: uz mi pri patku z tech AAA her hrabe... odstranena (nesmyslna) zminka o RE2
Naposledy upravil(a) Shaquille dne pát 1. úno 2019, 15:20, celkem upraveno 1 x.
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Shaquille píše:Paul to jsem netusil, ze krabice se Steam klicem je krabice s Epic klicem, to chapu, ze muze brat Valve jako nefer... K tomu zbytku, je to business. Delas, jako by Valve kapital nemelo - Newell je snad nejbohatsi clovek v herni branzi.
Jasně že je to "business", nicméně i business se dá dělat customer-friendly způsobem nebo ne. CD Projekt a Valve se to tak dělat snaží, Epic ne.
Sweeney je btw cca dvakrát bohatší než Newell.

AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

https://youtu.be/pRi6bGWD04w
Nový trailer. TOP, už aby to vyšlo.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

heh, GAZ 452 :D, doufám že to bude mít možnost ruskýho dabingu jako oba předchozí díly

mimochodem jsem to předobjednal na Xboxu ve storu za 1386,- , je to tam levněji než placky v shopech. Navíc vychází to v pátek, takže si rezervuju volný víkend a odjíždím do postapo ruska.
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Shaquille »

Paul píše:
Shaquille píše:Paul to jsem netusil, ze krabice se Steam klicem je krabice s Epic klicem, to chapu, ze muze brat Valve jako nefer... K tomu zbytku, je to business. Delas, jako by Valve kapital nemelo - Newell je snad nejbohatsi clovek v herni branzi.
Jasně že je to "business", nicméně i business se dá dělat customer-friendly způsobem nebo ne. CD Projekt a Valve se to tak dělat snaží, Epic ne.
Sweeney je btw cca dvakrát bohatší než Newell.
Ja tam porad ten customer-friendly pristup nevidim, kdyz tam Metro neni. Co je na tom prozakaznickeho, byt pro tvurce natolik drahy, ze radeji risknou jinou sluzbu. Kdyby se nejednalo o hru s tolika predobj ($$$), tak by to Steam vubec neresil. Je mraky her, ktere na Steamu nejsou. Ale na tom se evidnentne neshodneme, nechme to byt ))
Snad se alespon shodneme na tom, ze je to dobre, ze nekdo konecne naboural dominanci Steamu...

Jasne, bohatsi ted... ale to ze je Steam drahy se vi roky...
Spoiler
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Víte co má společné Brno a Steam? Ani jedno nemá Metro :lol: (zdroj už nevím)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“