HT ON/OFF na 13600K
https://www.youtube.com/watch?v=heJFBCK ... el=RIZECEK

Tam kde to je utrzeny to chce hodne aktivni snahy to strhnout. Jen tak dotekem a nahodou to normalne neodpadne. Ale videl jsem lecos co lidi dokazi zlikvidovat.

WTF?!Sobo píše: ↑pon 13. lis 2023, 01:09 Takze mame pokracovani. CZC tvrdi, ze procesor je poskozeny a nevrati ani korunu:
Je tam utrzeny SMD dole. Ja mam fotku toho cpu v patici, kde zadne poskozeni neni. Jenom jsem ho vytah za boky a dal rovnou do toho plastoveho ramu. Neverim, ze jsem to mohl takhle urvat. Nejake napady jak tohle resit krome poslani moji fotky a odmitnuti poskozeni z moji strany? Jak tezke je to takhle poskodit?
Jestli mi ukradnou 16k za tohle, tak si CZC davam na blacklist a v zivote uz od nich nikdy nic nekoupim. Zebraci posrani.

Tohle Ti zamítne i přímo Intel přes IPA RMA :/Sobo píše: ↑pon 13. lis 2023, 01:09 Takze mame pokracovani. CZC tvrdi, ze procesor je poskozeny a nevrati ani korunu:
Je tam utrzeny SMD dole. Ja mam fotku toho cpu v patici, kde zadne poskozeni neni. Jenom jsem ho vytah za boky a dal rovnou do toho plastoveho ramu. Neverim, ze jsem to mohl takhle urvat. Nejake napady jak tohle resit krome poslani moji fotky a odmitnuti poskozeni z moji strany? Jak tezke je to takhle poskodit?
Jestli mi ukradnou 16k za tohle, tak si CZC davam na blacklist a v zivote uz od nich nikdy nic nekoupim. Zebraci posrani.

Přesně takhle mi to nastavila deska na AUTO a když sem dělal test stability, tak sem se lekl, že na tom CPU Noctua D15 nesedí.

No právě, že jedu bez limitů a jestli je spotřeba max 300wdexterav píše: ↑pon 20. lis 2023, 18:24 ako si zistil že ti degradoval?
to že išiel 1-3-dni v poho viacmenej neznamená že bol stabilný 24/7
v podste si nič nenapísal čo , kde prečo ako
300W je pre tie cpu bežna spostreba pri full loade
imho zníž PL1/pl2 alebo iccmax na cca 300A a malo by to chodiť úplne v pohode

Vyzkouším to, díky za tip. Ale přeci jen, nechápu co to dělá za psí kusy...