Silent Hunter III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

AD IIA
No za kazdou patrolu dostanes renown body, podle me neco jako fama, a za ty body si muzes poridit lepsi clun a vybaveni, jako hydrofon, baterie, motor atd, pak take posadku o preveleni se zada telefonem, bud to prijmou a nebo ne...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Když ale nebudu žádat, stejně budu v červenci 1940 převelenej do Francie ne? Aspoň doufám, situace v Atlantiku bude vyžadovat moji přítomnost :roll:

//na ty renown bodíky se mrknu, ale takový strategický prvky jsou u mě neoblíbené, já jsem rád na moři .Moře vypadá supr a čím je horší počasí, tím je krásnější. Loď to samé, už se nemůžu dočkat až budu očumovat VIIC
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

jinak, všechno co byste se chtěli dozvědět o německých ponorkách 1939-1945 najdete zde:

http://www.uboat.net/index.html

sám jsem z toho kdysi stáhl kolem 700 stran :oops:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Jen pro informace. MAjitele grafickych karet nVidia, kterym vadi tzv. spray bug .... ve verzi ovladacu 71.89 WHQL je to odstraneno http://downloads.guru3d.com/downloadget ... c1d5952d2b. Bohuzel neni ale videt ani kour a ohne horicich letadel a lodi, ale aspon to jede plynule.

//Edit: chyba lavky, opraveno to neni, jen jsem dal hodnotu Particle density na 0 a tim se mi to vyplo. Mozna zkuste snizit tuto hodnotu na nejakou nizkou 1-5 a bude to lepsi.
Naposledy upravil(a) J X P dne stř 13. dub 2005, 10:00, celkem upraveno 2 x.
---
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

spray bug řeším malinko vytaženým periskopem, ovšem až bude potřeba dělo nebo flak, tak to budu muset řešit lépe..uvidím, o kouř bych se velmi nerad připravil
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

tahle hra je super trochu to vic swapuje kv nedostatku pameti ale to se napravi ... jinak hratenost parada hrajem to po siti ve vlci smecce a to je rachot :) efekty uzasne .. :roll:

otazecka co je ten spray bug :wink: ?? dik
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Visitors píše:otazecka co je ten spray bug :wink: ?? dik
když jedeš na hladině a chceš se podivat dopředu nebo dozadu dalekohledem nebo přes UZO, vidiš jen bilo a prudce klesne framerate (na cca 14FPS), vidíš jen když se díváš nalevo nebo napravo.
Klot
Nováček
Nováček

Nabíjení torpéd z rezervy

Příspěvek od Klot »

Můžete mi někdo poradit jak nabít torpédo uložené v rezervě pod vnějším pláštěm ? Ve weapon managementu Weapon Oficera se mi to ne a ne podařit. Samozřejmě pluji na hladině.
Lala
Nováček
Nováček

Re: Nabíjení torpéd z rezervy

Příspěvek od Lala »

Klot píše:Můžete mi někdo poradit jak nabít torpédo uložené v rezervě pod vnějším pláštěm ? Ve weapon managementu Weapon Oficera se mi to ne a ne podařit. Samozřejmě pluji na hladině.
Podivej se sem :http://bonusweb.idnes.cz/rozbal_diskusi ... sechny_r=0
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Slezman píše:jinak, všechno co byste se chtěli dozvědět o německých ponorkách 1939-1945 najdete zde:

http://www.uboat.net/index.html

sám jsem z toho kdysi stáhl kolem 700 stran :oops:
Hodně dobrý stránky fakt :D
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Slezman píše: sám jsem z toho kdysi stáhl kolem 700 stran :oops:
menší OT: každej má svou úchylku ;-)
show must go on..
Klot
Nováček
Nováček

crew management

Příspěvek od Klot »

Opravdu nechápu co simuluje tahle funkce - přece jako kapitán nebudu hlídat jestli hlídka z můstku odejde chrnět - na co mám prvního a druhého strážního důstojníka ? Při tomhle pojetí by jakékoliv hodnosti ztrácely smysl - na to mám přece podřízené abych se nemusel starat o blbiny. Ani použití surface cruise modu to neřeší - jakmile provedu pár úkonů (prohlídnutí mapy, procházka po můstku, atd...) tak po chvilce zjistím že je tento mod zase zrušen - většinou ve chvíli kdy se zastaví motory protože osádka u nich padla vyčerpáním. Ve skutečnosti měla osádka 4 hodinové služby a pochybuju že kapitán koukal na cibule aby náhodou nepřetáhli. Takže - dá se tahle nesmyslná ptákovina nějak obejít ?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Tady v tom cfg souboru je prepracovana struktura unavy posadky. Tak to vyzkousejte.

Kód: Vybrat vše

No Fatigue Mod - Vitamins for your crew. The goal with this mod is not to get rid of fatigue, but rather give your crew a little more stating power.
http://www.subsim.com/subsim_files/patc ... atigue.zip
---
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

takže zatím to funkci neodstraňuje, ale zvyšuje vitalitu.....až najdeš deaktivátor únavy, tak nám JXP řekni, pls :)
Klot
Nováček
Nováček

crew management

Příspěvek od Klot »

No díky aspoň za tu vitalitu. Na zahraničních forech jsem o tenhle problém nějak nezavadil - přece to nevadí jenom nám ? Že by všichni ostatní radostně šoupali panákama ? Navíc když opakovaně zadáte surface cruise mode tak se panáci pořád přemisťují až k absurdním seskupením všech poddůstojníků z celé lodi v jedný cimře....asi tam hrajou marijáš nebo co :D
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

hrajete to nekdo po netu Ubi.com nejak to nefakci de se prihlasit naogovat ale nejde spustit hru :wink:
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Visitors píše:hrajete to nekdo po netu Ubi.com nejak to nefakci de se prihlasit naogovat ale nejde spustit hru :wink:
nene, jsem rad, kdyz se dostanu ke kampani.....ale vzrušuje mě LAN funkce, jde to přímo na IP přes net?
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

ne na IP se napojit nejde jedine pres UBI.com a tam to nejak nefakci sice je tam par lidi ale nejde jit do hry :?
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Visitors píše:ne na IP se napojit nejde jedine pres UBI.com a tam to nejak nefakci sice je tam par lidi ale nejde jit do hry :?
mno, net mě stejně nevzrušuje, ja jen jestli bude duvod udelat LANku 8)
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

no chtelo by to patch je sice nejakej ale me nefacha , hrajem to po siti a v celku to pada nebo se nejde nalogovat do hry chtelo by to vic vychytat ..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“