Dle Vašeho názoru nejvíce revoluční, přelomová hra ?
Moderátor: Baneshee
- shifty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Diablo 1 / 2
Medal of Honor
Medal of Honor
MB: DFI LanParty UT NF4 Ultra - D; CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice@2502MHz: 278x9; 1.6V (Scythe Ninja); VGA: Sapphire X800GTO2 @540/640;16 (Zalman VF700 AlCu); RAM: A - DATA Vitesta 2*512MB DDR (508MHz; 2,5-3-3-5); HDD: Hitachi 80GB SATA2; SOUND: Creative Audigy LS; PSU: Enermax Liberty 500W; CASE: Coolermaster Centurion 5 CAC T05; DVD-RW: LG GSA - 4082B; FAN CONTROL: Thermaltake Hardcano 13; REPRO: Genius SW 5.1 HT; MOUSE: Logitech MX 510
- Wiruz
- Pokročilý

no dalo by se rici ze i C&C byl docela prolomovej, sice Dune2 byla prvni, ale az v C&C se dalo delat zkupiny, oznacovat mysi a pod
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hajcman
- Nováček

Flashpoint - volnost pohybu, žádná omezení,realističnost
Mafie - nový engin a atmosféra ve hře, ozvučení vás do té doby přímo vtáhne
Wolfenstein 3D - pamatujete na textury, které se pohybovaly v odrazu leštěné chrámové podlahy s vámi... fantastická grafika na tu dobu
Max Payne - realističnost postav - kinetika při pádech z výšek nebo po zásahu kulkou....fantazie a navíc bulet time, který převzalo hodně her, skoro všechno šlo rozbít, nebo rozstřelit
Mafie - nový engin a atmosféra ve hře, ozvučení vás do té doby přímo vtáhne
Wolfenstein 3D - pamatujete na textury, které se pohybovaly v odrazu leštěné chrámové podlahy s vámi... fantastická grafika na tu dobu
Max Payne - realističnost postav - kinetika při pádech z výšek nebo po zásahu kulkou....fantazie a navíc bulet time, který převzalo hodně her, skoro všechno šlo rozbít, nebo rozstřelit
AMD BARTON 2500+,512MB KINGSTON,MB-BIOSTAR M7VIK,ATI RADEON SAPHIRE FB 128MB DDR,SB AUDIGY 5.1,SKYSTAR 1 + CI,LCD FUJITSU SIEMENS 19", XP SP2
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

horkotěžko jsem přemýšlel a vymyslel, že buď pro mě nebyla revoluční žádná nebo jich bylo minimálně 10. wolf, GTA, GTA3, Far Cry, Monkey Island ...
ale kdybych to měl upřenist tak možná ten Monkey Island. Fakt hrát tuhle hru jako malej, v zaprášeném starém ústavu stavebních hmot na zaprášené 286 a 14 už barevném monitoru když mi radil jeden spolupracovník, to jsou nezapomenutelné zážitky
Teď by mě to už tolik nevzalo, ale ....
ale kdybych to měl upřenist tak možná ten Monkey Island. Fakt hrát tuhle hru jako malej, v zaprášeném starém ústavu stavebních hmot na zaprášené 286 a 14 už barevném monitoru když mi radil jeden spolupracovník, to jsou nezapomenutelné zážitky
- Peterer
- Začátečník

Dungeon Keeper II - stavění pastí, taktika, souboje, možnost vlézt do vybrané postavy jako 3d, grafika na rok 1999 super, prostě rozmanitá hra - to chce zkusit !!!
Další co stojí za zmínku:
Unreal Tournament
Medal of Honor
Far Cry
U nových her mi něco schází, vývojáři se soustředí na grafiku, efekty...
Další co stojí za zmínku:
Unreal Tournament
Medal of Honor
Far Cry
U nových her mi něco schází, vývojáři se soustředí na grafiku, efekty...
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
- Woyta
- Středně pokročilý

Vzhledem k tomu ze mam svoji grafiku na reklamaci tak jedu nouzove na Virge/DX 2MB a reknu vam ze stary Lotus 3 me bavi vic nez NFSMW. Jentak si rikam kde dnesni navrhari her delaji chybu?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- aldafallout
- Nováček

-
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sirius11
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Half-Life
- Duna 2
- Grand Theft Auto
- Transport Tycoon Deluxe
- Fallout
- Ufo: Enemy Unknow
- Duna 2
- Grand Theft Auto
- Transport Tycoon Deluxe
- Fallout
- Ufo: Enemy Unknow
Základní deska Asus A8N-SLI Premium, nForce4 SLI, sc 939, 2x PCI-E, SATA II RAID, 2x GbLan, FireWire, 7.1 audio - CPU AMD Athlon 64 4000+, San Diego - RAM 2GB DDR400 - GeForce 8800 GTX 768Mb - HDD 2 x Western Digital 250GB, 7200rpm, Serial ATA II, 8MB, WD2500KS - DVD-RW Pioneer DVR-110 16x/16x - SoundBlaster AUDIGY2 ZS, 7.1
- kvee
- Začátečník

- Baldurs Gate
- Civilizacia
- Fallout
- Privateer
- Civilizacia
- Fallout
- Privateer
i7 2600 , Noctua NH-C14 , MB Asus Sabertooth P67 rev.3.0 , skrina NZXT Zero 2 , SSD OCZ Agility 2 ser. 120GB , RAM Corsair 16GB DDR3 , HDD WD Caviar Black 1,5TB , zdroj Enermax 850W Bronze , ASUS GTX 590 , LCD Acer 24°° GD245HQ , 3D Vision kit , Dvd Plextor
- Radkoff
- Začátečník

-
V první řadě Doom. Zároveň to byla moje první síťovka a vždycky se usměju při vzpomínce na Sokola (spolužák a brutalista, kterej mj. na své přítelkyní předváděl wrestling natvrdo) a na jeho dětsky radostný smích, když mě při hodině informatiky zpoza rohu sejmul zákeřně zezadu rotačákem (načež jsme byli vyhoštěni z učebny). Kreff, motoroffka, a rotačák
Zapomněl jsem ještě na Mario brothers na mým nintendu od wietnamců, byla to první hra, která byla na tu dobu (a konzoli) sakra rozsáhlá, první hra, kterou jsem dohrál do konce a to i bez ztráty jediného života. Skryté krychle, které obsahovaly houby, fazole a warp zone byly naprostou dokonalostí.
Dále musím zmínit Stunts, kde byla takřka volnost pohybu, možnost stavby tratě, možnost replay s přepínáním pohledu, atd.
Série GTA - volnost pohybu, spousta možností, ve trojce a san andreas úžasnej soundtrack
Half life - obrovskej skok oproti doomu v grafice, ději, atmosféře
Far cry - pro mě osobně byla tahle hra zlomová. Únik z uzavřenejch místností a objektů, kanálů, vymyšlenejch světů, atd. Dokonalá grafika a hlavně prostředí, který mě fakt nutilo odběhnout ke květince, nebo kýčovitýmu pohledu na romantickou zátoku, úžasná hratelnost, volnost pohybu a taktiky. Je fakt, že jediná věc, která mi dojem z hry zkazila, byli ti mutanti. Ale to už holt patřilo k příběhu. Je to jedna z mála her, kterou sem jel víc jak jednou.
Nečet sem to tady pořádně, ale myslim, že všichni tady zapomněli na Mortal Kombat. Kreff, fatality, prostě nádhera sama
Nesmím opomenout Tetris, Arkanoid a Snake na Nokii
Zapomněl jsem ještě na Mario brothers na mým nintendu od wietnamců, byla to první hra, která byla na tu dobu (a konzoli) sakra rozsáhlá, první hra, kterou jsem dohrál do konce a to i bez ztráty jediného života. Skryté krychle, které obsahovaly houby, fazole a warp zone byly naprostou dokonalostí.
Dále musím zmínit Stunts, kde byla takřka volnost pohybu, možnost stavby tratě, možnost replay s přepínáním pohledu, atd.
Série GTA - volnost pohybu, spousta možností, ve trojce a san andreas úžasnej soundtrack
Half life - obrovskej skok oproti doomu v grafice, ději, atmosféře
Far cry - pro mě osobně byla tahle hra zlomová. Únik z uzavřenejch místností a objektů, kanálů, vymyšlenejch světů, atd. Dokonalá grafika a hlavně prostředí, který mě fakt nutilo odběhnout ke květince, nebo kýčovitýmu pohledu na romantickou zátoku, úžasná hratelnost, volnost pohybu a taktiky. Je fakt, že jediná věc, která mi dojem z hry zkazila, byli ti mutanti. Ale to už holt patřilo k příběhu. Je to jedna z mála her, kterou sem jel víc jak jednou.
Nečet sem to tady pořádně, ale myslim, že všichni tady zapomněli na Mortal Kombat. Kreff, fatality, prostě nádhera sama
Nesmím opomenout Tetris, Arkanoid a Snake na Nokii
Naposledy upravil(a) Radkoff dne pon 20. úno 2006, 08:30, celkem upraveno 1 x.
- Oblak
- Začátečník

tak já to shrnu..
Doom - první multiplayer, bylo to tuším ve čtyřech. také první 3D řežba.
SOF - paření po lance bylo great. zaplnili jsme jednu kavárnu 12+1 obsluha a zahnili dlouho do noci. nej byla mapa Ravensoft.
Unreal Tornament - legenda. Co dodat. Hlavně tactical ops. Dle mého názoru tato hra poskytla více možností než bylo využito. To co bylo po ní byl slabý odvar...
Duna 1 - nádherná takticko-strategická hra. kdo nehrál nepochopí.
Duna 2 - přelomová hra v chápání taktických her..
C a C - taková jiná duna 2 v jiném prostředí, dotaženější.
Série Heros quest (III třeba) , kingś quest nebo eco quest - adventury, kde jste????
Mortal combat - nojono...spolu s body blows drsné....
simulátory - Aces over europe, aces of the pacific....pěkný byl šturmovik, dal tomu nový rozměr, nyní tento obor (stejně jako to co není FPS trochu stagnuje, šturmu chybí konkurence)
zajímavosti ....
7th quest, první hra na CD-ROM
tehdy byly ještě Conspiracy,Where is the carmen sandiego? ale ty jsem nehrál
Maupiti island - osobně neznám nikoho kdo to dohrál
Doom - první multiplayer, bylo to tuším ve čtyřech. také první 3D řežba.
SOF - paření po lance bylo great. zaplnili jsme jednu kavárnu 12+1 obsluha a zahnili dlouho do noci. nej byla mapa Ravensoft.
Unreal Tornament - legenda. Co dodat. Hlavně tactical ops. Dle mého názoru tato hra poskytla více možností než bylo využito. To co bylo po ní byl slabý odvar...
Duna 1 - nádherná takticko-strategická hra. kdo nehrál nepochopí.
Duna 2 - přelomová hra v chápání taktických her..
C a C - taková jiná duna 2 v jiném prostředí, dotaženější.
Série Heros quest (III třeba) , kingś quest nebo eco quest - adventury, kde jste????
Mortal combat - nojono...spolu s body blows drsné....
simulátory - Aces over europe, aces of the pacific....pěkný byl šturmovik, dal tomu nový rozměr, nyní tento obor (stejně jako to co není FPS trochu stagnuje, šturmu chybí konkurence)
zajímavosti ....
7th quest, první hra na CD-ROM
tehdy byly ještě Conspiracy,Where is the carmen sandiego? ale ty jsem nehrál
Maupiti island - osobně neznám nikoho kdo to dohrál
Jaký je tu bez papamobila klídek....
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- otto22
- Začátečník

TTD -
a co take realne simulatory aut? taky Richard Burns Rally, alebo teraz Live For Speed S2? V LFS je dobre to ovladanie auta na myske, resp. 3 pedale, radenie do dvojiteho H
to je podla mna jedna z prelomovych hier co sa tyka hratelnosti
a co take realne simulatory aut? taky Richard Burns Rally, alebo teraz Live For Speed S2? V LFS je dobre to ovladanie auta na myske, resp. 3 pedale, radenie do dvojiteho H
to je podla mna jedna z prelomovych hier co sa tyka hratelnosti
1. PC ASUS A7V600, AMD 2500+@3200+, 768MB ram, ASUS ATI HD3650 512MB, SB LIVE 5.1, DVD RW, SEAGATE 80GB + 120GB...
2. PC CANYON 9IPEA, CELERON 2.0GHz, 384MB ram, MSI GeForce FX5900XT, MAXTOR 20GB...
2. PC CANYON 9IPEA, CELERON 2.0GHz, 384MB ram, MSI GeForce FX5900XT, MAXTOR 20GB...
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- macinn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No revolucní nevím ale nejvíc me oslovil Max Payne , mafia , Splinter cell chaos theory a need for speed ..... Mimochodem nevite neco o cestine ke splinter cell 3???????
Intel Celeron D 2,53 / Motherboard FIC P4M-800M/T2 / VIA Apollo P4X533/PT880 / 1,28 GB ram Samsung/A-data / HDD Samsung 80 GB / Leadtek Winfast 6600 GT-500/900:580/1125 / Via AC' 97 Enhanced Audio Controller / LCD 19´ Hyundai B91D / Windows XP sp 2 / CD RW LG / DVD RW Samsung / Tv Tuner Leadtek Winfast XP 2200 / Repro Mercury 2.1 / KB C-Tech podsvícená+ Mouse A4Tech
- macinn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem nechapu jak nekdo muze parit takovou blbinu jako je Far Cry a navíc to jeste 9krat dohrat.
To je proti prirode a navíc k chocholouskovi.!!!!!!!!
Intel Celeron D 2,53 / Motherboard FIC P4M-800M/T2 / VIA Apollo P4X533/PT880 / 1,28 GB ram Samsung/A-data / HDD Samsung 80 GB / Leadtek Winfast 6600 GT-500/900:580/1125 / Via AC' 97 Enhanced Audio Controller / LCD 19´ Hyundai B91D / Windows XP sp 2 / CD RW LG / DVD RW Samsung / Tv Tuner Leadtek Winfast XP 2200 / Repro Mercury 2.1 / KB C-Tech podsvícená+ Mouse A4Tech
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: