Nedohral jste to uz nekdo ?? KOLIK to má levelů ?? at vim za jak dlouho budu na konci
Far Cry
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Je pravda, že s pribejvajicima levelama jsou ty vojaci chytrejsi a chytrejsi, to se musi uznat... Ted v ty noční misi uz mi davaj celkem zabrat 
Nedohral jste to uz nekdo ?? KOLIK to má levelů ?? at vim za jak dlouho budu na konci
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mam pocit, ze Far Cry ma 20 levelu, ale nejsem si jistej. Jeste se podivam a dystak to upravim.Sentenced píše:Je pravda, že s pribejvajicima levelama jsou ty vojaci chytrejsi a chytrejsi, to se musi uznat... Ted v ty noční misi uz mi davaj celkem zabrat
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
far cry je nestabilni na kartach s DirectX8.1 podporou .... zjistil jsem, ze me problemy zpusobuje Lightning, ktere musi byt na low!!!! .... dale shadows kdyz prepnu na neco jine nez low - nereaguje, po restartu hry je zpatky na low .... water doporucuju na medium, pri vyssich jede ale zda se mi, ze zobrazuje spatne reflections (stejne vypada na medium paradne - jenom je vic pruhledna); ostatni veci muzou byt na max
a me to slape celkem plynule (meli by ale vyladit code)
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Archandel
- Začátečník

Dohral som Far Cry na AXP 3000+, 1GB 400MHZ Ram, GeFoFX5950 256MB. Ale problem bol v tom ze na very high detail to slo nahovno, netrhalo to ale slo to tak divne, kdyz sem hejbnul mysi, jako slimejs to jelo, tak jsem musel dat vsechno na medium vyp. antialias a takove ficurky, bilinear filtering, a potom to uz islo jako Counter Strike. Ale je to dost divne ze na takejto masine to ide tak nahovno. 
Life is a joke, and it ain't funny.
CPU: E5200 R0 Costa Rica @ 2500MHz; max 4166MHz (CPU-Z Verified) COOLER: Scythe Ninja 2 ~ Passive MB: ASUS P5B Premium P965/ICH8R RAM: 2 x 1GB Vitesta 800 GPU: HD3850 256 ~ Passive HDD: 7200.7 80G; 7200.10 160G; Ext 250G; DVD PSU: Corsair CX 400W TEMP: Akasa AK-FC-03 LCD: HP 22" w2216 PC: All Passive + LowNoise PSU Fan [ KUPIM: Pentium 4 Extreme Edition ~ Gallatin 2MB L3 ]
CPU: E5200 R0 Costa Rica @ 2500MHz; max 4166MHz (CPU-Z Verified) COOLER: Scythe Ninja 2 ~ Passive MB: ASUS P5B Premium P965/ICH8R RAM: 2 x 1GB Vitesta 800 GPU: HD3850 256 ~ Passive HDD: 7200.7 80G; 7200.10 160G; Ext 250G; DVD PSU: Corsair CX 400W TEMP: Akasa AK-FC-03 LCD: HP 22" w2216 PC: All Passive + LowNoise PSU Fan [ KUPIM: Pentium 4 Extreme Edition ~ Gallatin 2MB L3 ]
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Včera se mi ji podařilo sehnat a je to bomba
. FraCry nasadil laťku pořádně vysoko a teď se musí Doom3 a HL2 moc snažit, aby ji překonaly (a doufám, že se snažit budou). Jenom mě štve vysoká náročnost na HW, myslím si, že mám slušnou mašinu a na full detaily mi to moc dobře nejede. Snad to opraví patche, 1.1 moc nepomohl. 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem hral misi "RIVER" a myslim, že lip nadesignovanou misi jsem v tý hře jeste nehral. to mi pripomnelo starej dobrej GunBoat akorat, že tohle ma totalni grafiku
Jinak se bojim, že ta hra každou chvili skončí a to ji hraju teprve par hodin -klasicka "vada" vetsiny FPS
Jinak se bojim, že ta hra každou chvili skončí a to ji hraju teprve par hodin -klasicka "vada" vetsiny FPS
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to pecka...
schválně mrkněte na pár mých screenů ze hry... není to nádherná a vychytaná grafika?
Třeba screen s tím operačním stolem by mohl z fleku konkurovat Doom3...
http://members.fortunecity.com/roxyman/far_cry.htm
schválně mrkněte na pár mých screenů ze hry... není to nádherná a vychytaná grafika?
Třeba screen s tím operačním stolem by mohl z fleku konkurovat Doom3...
http://members.fortunecity.com/roxyman/far_cry.htm
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
A počkej na 20ku - u me to nejspis odnese další klávesnice, to bude druha v kratkym časovym sledu po NFS Underground. V ty poslední misi je snad 10 tech raketomutantu a jdou ze všech stran - nemate nekdo (v ramci zachovani mojeho duševního zdraví) nejakej tip jak to projit pokud možno ne na 150tej pokus ??Dark100 píše:Vypadá to hodně dobře. U 19 mise už mi pořádně přituhlo, všude samí mutanti, no hrůza!
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hmm... tak to se mám na co těšit...ve dvacítce jsem co nevidět
Těd jsem v 19ce a je to tam už dost hustý...
Těd jsem v 19ce a je to tam už dost hustý...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Boin
- Začátečník

-
- R2D2
- Začátečník

vem si brokovnici a roztřilej je na sr*cku jinak to nejde na 20tej pokus to dááš no a pak se ti stane že tě zkosnou znova před checkpointem jako mně a to teprve lítaj kur*y luftemSentenced píše:A počkej na 20ku - u me to nejspis odnese další klávesnice, to bude druha v kratkym časovym sledu po NFS Underground. V ty poslední misi je snad 10 tech raketomutantu a jdou ze všech stran - nemate nekdo (v ramci zachovani mojeho duševního zdraví) nejakej tip jak to projit pokud možno ne na 150tej pokus ??Dark100 píše:Vypadá to hodně dobře. U 19 mise už mi pořádně přituhlo, všude samí mutanti, no hrůza!
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
- knedla
- Začátečník

-
Nejlepší je zůstat ve dveřích ve výklenku vpravo, počkat až tam přijde první potvora vyklonit se a kulometem mu rozstřílet ksicht (rakeťák je absolutně na ně neúčinný). Pak stačí chvíli počkat až přijdou ostatní a házet z výklenku granáty o zeď. Pak zas ty co přežijí dorazit kulometem.
Nakonec si lehnu vemu sniperku kousek popolezu, zapnu termovidění a oddělám ty skákající (prvního skákače vlevo oddělám hned jak se otevřou dveře ještě před rakeťákama).
Nakonec si lehnu vemu sniperku kousek popolezu, zapnu termovidění a oddělám ty skákající (prvního skákače vlevo oddělám hned jak se otevřou dveře ještě před rakeťákama).
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
good idea
, schválně to někdy vyzkouším 
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já už jí dal - neodnesla to klavesnice,ale LCDčko - ne že bych ho v afektu rozmlatil, to jeste ne ...,ale je tak poprskaný jak sem ku*voval, že se na to nedá koukatDark100 píše:Na tu 20ku nemám fakt nervy. Dělal jsem to snad 30krát. Dneska už na to ani nesáhnu jinak by to ta klávesnice asi odnesla.
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- nanami
- Začátečník

hmm mam mensi problem se sekanim - jede mi to chvyli plynule pak parkrat sekne a pak zas chvili plynule a tak furt dokola - zda se mi ze by to mohlo bejt tim ze to nacity zvuk, ale mam audigy a zapl sem hwmixig
nastavil sem fsechno na low - pak sem dal custom a este to vic orezal, akorat rozliseni mam 1280*32 (16 tam dat neslo ):)
radeon 9000,1700+,256 ram cl2 266mhz, mam to nainstalvoany na 2.4GB a hraju to z obrazu dvd na disku
nastavil sem fsechno na low - pak sem dal custom a este to vic orezal, akorat rozliseni mam 1280*32 (16 tam dat neslo ):)
radeon 9000,1700+,256 ram cl2 266mhz, mam to nainstalvoany na 2.4GB a hraju to z obrazu dvd na disku