Test chladiče Scythe Ninja 3 ve dvou recenzích (celkem 20 kapitol). V recenzi je rozdíl mezi přebroušenou a originálně opracovanou styčnou plochou heatsinku. Zároveň můžete vidět unikátní měření rovinnosti dosedací styčné plochy a nakonec exkluzivní test při příkonu až 220W!
přináším vám další zajímavou recenzi na CPU chladič Thermaltake Frio, který se může rovnat těm nejvýkonnějším chladičům na trhu. V recenzi je test s jedním i dvěma dodávanými ventilátory.
Třeba se to někomu bude líbit - udělal jsem test několika teplovodivých past na tepelném tělese, takže měřené výsledky jsou velice přesné. Snad se vám to bude líbit.
Na žádost několika čtenářů jsem otestoval chladič Noctua NH-U12P SE2 (Second Edition). Jestli patříte mezi fanoušky chladičů Noctua, tak se mrkněte na tento test - je to docela zajímavé zejména v pasivním režimu chlazení v porovnání s jinými chladiči ve stejné velikosti heatsinku.
V testu je zahrnuto měření, jak s jedním, tak s oběma dodávanými ventilátory.
Udělal jsem opět jeden test CPU chladiče od neměckého Alpenföhnu. Novinka s názvem Matterhorn V testech nedopadl vůbec špatně a získal ocenění "Recommended for 220W". V recenzi jsou naměřené výsledky v interaktivních grafech, takže jejich porovnání s další desítkou chladičů je velice snadné a přehledné.
Společnost Thermaltake nedávno představila CPU chladič Jing a já na něj už udělal recenzi. Musím Vám povědět, že to je opravdu povedený CPU chladič, který získal ocenění "Recommended for 220W".
Představuji Vám další test CPU chladiče, a to tentokrát Gelid Tranquillo, který získal ocenění "Recommended for 220W" v cenové kategorií do 1000 Kč! Je to nejlevnější CPU chladič na trhu, který tohle ocenění získal.
Osobně si myslím, že to je jeden z nejpropracovanějších CPU chladičů v kategorií mainstream. Jedinou konkurenci prozatím vidím v Cooler Masteru Hyper 212.
diky za test, jak vidim Be Quiet! Shadow rock 2 jeden z nejtizsich vzduchovych chladicu, presne takove mam s tim chladicem zkusenosti i ja.. Opravdu vyborny ultra tichy chladic.