The Godfather - Kmotr

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Takový menší porovnání dvou stále srovnávaných her...

http://games.tiscali.cz/specials/godfat ... /index.asp
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
sheeen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheeen »

Nic proti stálýmu porovnávání Mafie vs. Godfather,ale proč srovnávat nesrovnatelný? Jasně oboje je to ve městě a z gangsterskýho prostředí. Ale Godfather je o budování kariéry,bez výpalného se nedá obejít,pokud chce někdo pomýšlet na upgrade atd.Prostě něco jako GTA případně True Crime.Oproti tomu Mafie ma jasně nalajnovanou dějovou linii,žádný vývin postavy,žádné ustrojování upgradování schopností,zkušenostní body peníze..nic.přiběh je výbornej ale nejde v něm vůbec nic ovlivnit.Ani svoji výzbroj,jenom to auto..a i to ne vždycky.Hráč je přimo vržen do hry.I když,vzpomínal si,že jsem před nějkaou misi jezdil po mestě abych vyprovokoval policajty a ty pak nechat trpně zajet tramvají aby byla brokovnice :lol: Ale to zcela jistě nebylo zámerem tvůrců hry.Nevím jestli jsou lidi tak nadržený na Mafii 2 že mají stále potřebu srovnávat GF vs.Mafia. Přide mě to podobný jako když někde srovnávali CoD vs. Brothers in Arm.Taky stejný prostředi stejná doba ale ne stejná hra.
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
bad guy
Nováček
Nováček

Příspěvek od bad guy »

nemate prosim nekdo cestinu?
nevite jestli vubec nejaka je?
a jeste problem hra se mi neseka ale jakmile nabouram nebo tam je proste kour tak se to drasticky zpomaly ale fakt hodne
nastaveni mam na auto
Bubu100
Nováček
Nováček

nevie niekdo o češtine príp. slovenčine

Příspěvek od Bubu100 »

nevie niekdo o češtine príp. slovenčine

//edit Thellwin - promazáno OT
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Hra mi ide okolo 30 FPS a v interieroch aj 25 :? Neni to na moj pocitac malo ?
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Taky se přidám - co čeština ? Pokud máte nahoďte
Co jsem se díval tak je prý stále rozpracována,
jako na tu dobu co už to je venku to trvá pěkně dlouho.
ntb alzabook/rtx3070
Bubu100
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bubu100 »

čeština je na www.cestiny.cz
CPU Intel Core 2 Duo E6550,AC Freezer 7 Pro,MB MSI P6N Sli Platinum,VGA Gigabyte Ati 3850 512,Acelero S2+Turbo Module,DDR2 2x1024MB Kingston Hyper-X 4-4-4-12 pri 1,8V,HDD IBM 320GB SATA2 16MB,SB Creative Audigy,DVD RW LG 4163b,čitačka karet
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Bubu100 píše:čeština je na www.cestiny.cz
čeština tam je ke stažení, godfather_cz.exe, cca 13MB, po stažení a spuštění je ale hra stále v EN (mám originální DVD verzi), ani v Options čeština není.. Funguje to někomu?
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Je tato hra usposobena aj na hranie na gamepade ?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Volal mi kamarád, že si koupil originál, ale nejde mu to spustit na Vistách, jede tahle hra pod Vistama ? Já nevidím důvod proč by neměla jet, ale pro jistotu se zeptám. Co jsem to tady prolétl, tak nikdo se o Komtrovi + WV nezmiňoval. Dík
Goldnoob team proud member!
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Thellwin píše:Volal mi kamarád, že si koupil originál, ale nejde mu to spustit na Vistách, jede tahle hra pod Vistama ? Já nevidím důvod proč by neměla jet, ale pro jistotu se zeptám. Co jsem to tady prolétl, tak nikdo se o Komtrovi + WV nezmiňoval. Dík
Tady je nějaké info - http://www.vistaforums.com/Forum/Topic4808-16-1.aspx
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pomohlo, dík :)
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“