Project:RADIOACTIVE by azgard 30%

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od <big>lama »

Skusit neco udelat stim predkem, vypada fakt hrozne plastove, mozna koupit matny sprej a striknout to cele na matno,
nejak zeru matnou barvuuuu :)
do vnitrku hod koberec na dno a necim zakryj ten plech v kerym je prisrubovany hadr, bud koberec nebo mozna plexi ale nejake min pruhledne, skusit zezadu nazeleno striknout to plexi a pak ho dat na plech.
prava bocnice je fpoho ale lepsi by samozrejme bylo kdyby ty diody nebyly videt,
leva bocnice, stou neco udelat bude tva povinnost ! ;)
okno je dle mne moc velke a hranatoidne kostkoidni, ale stim moc nenadelas, leda koupit od nekoho bocnici nebo to necim zakytovat.

Prace jeste dost ale na to ze jdes do 7tridy si myslim to je slusne, BTW poslechni radsi co ti radi ostatni, casem te ty barvicky prejdou ;)
cim budes starsi tim to pujde vic do jedne barvy :)
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

<big>lama píše:Skusit neco udelat stim predkem, vypada fakt hrozne plastove, mozna koupit matny sprej a striknout to cele na matno,
nejak zeru matnou barvuuuu :)
do vnitrku hod koberec na dno a necim zakryj ten plech v kerym je prisrubovany hadr, bud koberec nebo mozna plexi ale nejake min pruhledne, skusit zezadu nazeleno striknout to plexi a pak ho dat na plech.
prava bocnice je fpoho ale lepsi by samozrejme bylo kdyby ty diody nebyly videt,
leva bocnice, stou neco udelat bude tva povinnost ! ;)
okno je dle mne moc velke a hranatoidne kostkoidni, ale stim moc nenadelas, leda koupit od nekoho bocnici nebo to necim zakytovat.

Prace jeste dost ale na to ze jdes do 7tridy si myslim to je slusne, BTW poslechni radsi co ti radi ostatni, casem te ty barvicky prejdou ;)
cim budes starsi tim to pujde vic do jedne barvy :)
ten předek to ještě uvidim :roll:

dolu sem zkoušel dát molitan a vypadalo to fakt hnusně :blee:
stim plexi to neni špatnej nápad jenže nemám plexi(budu ho mít až za měsíc :evil: )

levá bočnice : mě se taky absolutně nelíbí , taky mě napadlo od někoho ji koupit :roll:
Honza_Primat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_Primat »

azgard píše:
SnouMan píše:No nevim, zdá se mi že to dělá nějakej klučina, kterej na to má prachy ale chybí zde praxe. :oops: Tím myslim jako nakoupil jsem a dal za odpoledne dohromady. :wink: Myslím že CaseModing je o tom že se každý snaží dělat svý PC sám a pokud možno použít nejméně originál komerčních věcí... 8) Jiank až na ty barvy to není tak strašný, džel bych se modrý nebo bílý 8-)
no tak klučina sem ,tuninguju poprvé takže po druhé to bude lepší,a peníze na to moc nemám to jen ze začátku :wink: :oops:
ty spis Modujes, Tuning je co do vykonu, Moding co do vzhledu ne?
CPU: AMD Athlon 64 4000+ / GPU: Leadtek 7900GT (530/1660) + GF6600GT / RAM: 2x 512Mb Kingmax Dualchannel / MB: DFI LanParty UT NF4Ultra-D / HDD: 2X 300GB Seagate / ZDROJ: LC Power 420W / Monitor: ViewSonic VA1912w 19" / REPRO: Genius SW-HF 5.1 5000
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od <big>lama »

Plexisklo dovnitr nekupuj nove, neni mozne aby nekdo nevyhrabal ze sklepa nejake zbytky, trebas ja mam od stryca dva 1x1m kusy plexiskla tmave modreho a to uplne zadarmo :)
Ja vim mel jsem stesti ale stesti preje tem co se ptaji ;D
kdyby byl obal na LP desky z plexi tak to by byla parada, obal z CD je moc maly ;)

K te prave bocnici, jeste by se dalo tam dat plech navic jako uplne na celou bocnici a do nej vyriznout neco patvaroviteho, pekne by bylo kdyby ten plech mel malou mezeru mezi tou bocnici ale v tomhle stylu bys musel udelat i pravou bocnici, coz by mohlo vypadat taky bombove, stim ze bys tam udelal akorat koleckovity otvor, akorat na velikost toho biohazard znaku z plexi, timpadem by se i vyresilo zakryti tech diod ;)
plech by pravdepodobne musel byt i nahore, ale to uz by nebyl zase takovy problem, okraje vsech plechu samozrejme stejny styl tvaru i barvy, podle predku nejake uhlovite tvary a rohy zaoblene, striknout je na matne cernou a origo plechy bys timpadem nechal a na predek bys mohl dat mensi kousky plechu, vsechny plechy decentne podsvitit a to by byl si myslim narez :)

Nicmene konstrukce neni moc jednoducha :D
Saafra zebych si udelal neco takoveho na muj CASE :)
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

jelikož muj vysněný AEROCOOLEK je tak šíleně drahej rozhod sem se pro vlastní panel:
Obrázek
jediný co mi zas na ten panel chybí je to plexisklo :evil: :devil:
Qx4
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Qx4 »

:down: :down: Nic moc teda
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od <big>lama »

Snad to plexi nebude pruhledne, jinak ti nejspis pujde videt cela kabelaz a te tam bude pozehnane, a co teprve spoje dratku :)
Snad se ti to nejak povede ;)
chtelo by to zezadu takove to matne plexi a pak by to nebylo snad tak videt, strikat bych ho nestrikal, to by asi nebylo ono kdyby nebylo videt nic.

Hodne zdaru ti teda preju :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“