Command & Conquer 3 - a je to tady!
Moderátor: Baneshee
- drak
- Začátečník

Osobně naprostá spokojenost, super je, že se to bez problémů hýbe ve 1280x960 na max. detaily i k tomu 2xAA (víc jsem nezkoušel) .Škoda, že ve skirmish hře je jen jedna mapa.Jinak jsem to zkusil i za NODy (skirmish) a dostal jsem od GDI nehorázně na p...l
.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- Dr.Evil
- Začátečník

Tak to by me taky zajimalo... nema nekdo zkusenost s megahry.eu? Ta cena je velmi pekna!robuTEKK píše:nasli jste nekde neco levnejsiho? Neni v tom nejakej hacek? Ta cena se mi zda podezrele nizka kdyz vsude to stoji 1300-1400 ,-Kód: Vybrat vše
http://eshop.megahry.eu/Command-and-Conquer-3-Tiberium-Wars_g441.html
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Thellwin
- Administrátor

Dr.Evil píše: Tak to by me taky zajimalo... nema nekdo zkusenost s megahry.eu? Ta cena je velmi pekna!
Command and Conquer 3: Tiberium Wars
Distributor: PL
Jazyková verze: České titulky
Multiplayer: Ano
Nosič: DVD
Je to od polského distributora, mám takový pocit, že v PL jsou hry levnější než u nás.Vysvětlivky:
Distributor: PL - polský distributor,hra je v polském obalu a s polským manuálem
Distributor: CZ - český distributor,hra je v českém nebo anglickém obalu,manuál podle popisu hry
Jazyková verze: anglicky - hra je kompletně v angličtině včetně dabingu
Jazyková verze: polsky - hra je kompletně v polštině včetně dabingu
Jazyková verze: anglicky (polské titulky plus menu) - hra je s polskými titulky a anglickým dabingem (možnost přídavného překladu)
Jazyková verze: česky - hra je kompletně v češtině včetně dabingu
Jazyková verze: české titulky - hra je s českými titulky a anglickým dabingem (možnost přídavného překladu)
Goldnoob team proud member!
- Dr.Evil
- Začátečník

Nejak me hlava nebere, jak muzou byt v PL verzi cesky titulky 
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Hijacker933
- Začátečník

tak sem to taky zkusil a je to skvely
, grafika paradni , akorat tam nejsou zdi a brana
zase orezany. Ale mam takovej problem, se mi zda ze to jede zrychlene, v demu se neda nijak hejbat rychlosti hry? Baraky sou postaveny za par sekund ,to je i v popisku u nich, ale treba jednotkysou nejaky zrychleny, nektery pesaci behaj a strilej nejak hodne rychle, nebo sem uz asi zpomalenej ze supreme commandera kde vsechno trva hodinu. Prave nevim jestli mi to nedela dualcore cpu, ale v jinejch hrach problemy nejsou
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
V demu by mel byt kompletni tech strom.Jestli je to pravda sem zklamanej.Je tam strasne malo jednotek.Hlavne NOD je natom spatne.
Kam se podel sonic tank, vznasedlo, 2 druhy mechu cyborgove, artilerie atd???To ma jako kazda strana 4 druhy tanku a 4 druhy pesaku???
A to ani nehovorim o nevyvazenosti hry.Staci postavit 5 mamut tanku s upgradem railgun a nic vas nezastavi.....
Kam se podel sonic tank, vznasedlo, 2 druhy mechu cyborgove, artilerie atd???To ma jako kazda strana 4 druhy tanku a 4 druhy pesaku???
A to ani nehovorim o nevyvazenosti hry.Staci postavit 5 mamut tanku s upgradem railgun a nic vas nezastavi.....
- junglist
- Začátečník

uz to tam ctu v diskuzi ke hre. Vcera to tam nebyloDr.Evil píše:Nejak me hlava nebere, jak muzou byt v PL verzi cesky titulky
Kód: Vybrat vše
Obal hry a manual bude polsky.Hra bude s českými titulky.Totožné meduim jak od českého distributora.- expLorer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
presne s tymto nazorom sa stotoznujem aj jaHEAD píše:V demu by mel byt kompletni tech strom.Jestli je to pravda sem zklamanej.Je tam strasne malo jednotek.Hlavne NOD je natom spatne.
nodi boli v tiberian sun doslovne spica (kyborgovia mi neuveritelne chybaju) ale v tiberium wars akoby boli odsudeny byt najslabsimi..
vsimol som si velmi velku nevyvazenost hry.. NOD a GDI..
jedine co som postrehol je to ze NOD v podstate nabere a postavi toho viacej ako GDI ale zaroven jednotky maju velmi slabe pokial im nespravite upgrade ich zbrani.. po upgradu su velmi silny, ale za ten cas co sa k tomu dostanete to uz moze mat aj GDI a NOD je tzv. v p... neuveritelne ma to sere.. NOD som fandil velmi, uplne ho znicili.. NOD ma jedinu sancu v pocetnejsej armade a tym to hasne.. (mam pocit ze maju lacnejsiu armadu)
co ma dost prekvapilo u GDI su ti ich roboti.. velmi lahko sa preklopu na zem a netusim ako sa vracaju naspat do povodneho stavu zo zeme..
no som zvedavy co prinesie tretia rasa.. predpokladam ze bude neuveritelne silna a mat najmocnejsie jednotky z hry (ked uz nod tak doslovne posrali)
ale grafika v hre ma dost prekvapila.. na screenshotoch je vcelku uplne ina.. hru mam na maximalnych detailoch ako sa da a ani z daleka nie je taka ako na screenshotoch..
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
- DRACUL
- Začátečník

dohral som demo a mam z toho dobry aj zly pocit.
Hra bezi nadherne 1024/768 high detail all. grafika je nadherna. dobry zoom, rozhlad, prepracovane jednotky a stroje, nadherne efekty, rychle menu, fakt parada.
jedine minus co som postrehol je maly vyber jednotiek ale na to si treba zvyknut.
u mna jednoznacne vedie pred supreme commander.
uz nech mam plnu verziu
Hra bezi nadherne 1024/768 high detail all. grafika je nadherna. dobry zoom, rozhlad, prepracovane jednotky a stroje, nadherne efekty, rychle menu, fakt parada.
jedine minus co som postrehol je maly vyber jednotiek ale na to si treba zvyknut.
u mna jednoznacne vedie pred supreme commander.
uz nech mam plnu verziu
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
- Hijacker933
- Začátečník

ja teda doufam, ze to tak nenechali a do dema to proste nedali,tech jednotek je dost malo, chybej vychytavky typu ohniva boure,laserovy ploty, zdi,brany a spousta krutejch jednotek, jako prave to cyborg commando u Nod nebo transporter co se dokaze vyvrtat kdekoliv na mape
Takhle se ta hra rychle ohraje, uz me stve jak delaji hry jednoduchy jak pro dementy,stary hry se predhaneli, ktera co vic nabidne a ted je to jen o tom, ktera lip vypada a pochopi ji i naprostej idiot 
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- l0k2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hru robili americania, tak preco si nenadsadit svoje jednotky, ved tak to bolo aj v RA2. Rusom, resp. vychodnemu bloku doslova zviazali ruky
Ja som len zvedavy na full, snad pojde aj na XP x64.
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nechcem spravit zlu naladu fanusikom Comand & Conquer ale mam taky pocit ze C&C 3 dopadne asi tak isto ako posledne tituly od EA ako tak citam vase nazory a vidim screenshoty.
Domnievam sa ze C&C3 bude mat rovnako asi ako NFS Carbon velku nevyvazenost v obtiaznosti.(NFS Carbon je extremne lahka a vdaka tomu bohuzial aj nudna hra
) co hre asi moc neprospeje.V poslednej dobe EA NEVYDAVA plnohodnotne tituly. Vsetky hry od Fifa cez NHL , NFS, a pravdepodobne aj novy Medal of Honor by som nazval skor datadiskami na ich stare hry alebo v horsom pripade patchom

Domnievam sa ze C&C3 bude mat rovnako asi ako NFS Carbon velku nevyvazenost v obtiaznosti.(NFS Carbon je extremne lahka a vdaka tomu bohuzial aj nudna hra
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Hijacker933
- Začátečník

neprijde vam to nejaky tezky? Behem 20sec mam postavenou skoro celou zakladnu a uz slusnou hromadku zeleza a masa do mlejnku,behem 5min hry uz mam atomovku atd, je to kua nejaky strasne rychly,v Ra2 chvily trvalo nez se postavily baraky a jednotky..tohle je na normal skoro nehratelny,a neni to o taktice a strategii ale o rychlosti,jenze se zapomina ze pc souper ma 100rukou
Jinak to je dobra hra,ty rezby mezi tankama-vojaka -stihackama se mi hrozne libi,jen si mohli odpustit ty hnusny ctverce pod tankama/vojakama ,hnusnejsi oznaceni sem uz videla jen v Supreme commanderovi. Pokud ale nepribydou ty vychytavky staryho TS tak je to v p*deli,jak uz se tady zminilo, jedine doufat v nejakyho sikovnyho moddera bo datadisk.
ivani v redu2 byli hodne neporazitelny, hlavne jejich apocalypsa tanky,tesla vojaci,Kirov vzducholode... amickym tankum praskali pancire po jednom vystrelu. Jedina jednotka ktera to nejak vyvazovala byl prism tank
.
co to je za blbost?l0k2 píše:Hru robili americania, tak preco si nenadsadit svoje jednotky, ved tak to bolo aj v RA2. Rusom, resp. vychodnemu bloku doslova zviazali rukyJa som len zvedavy na full, snad pojde aj na XP x64.

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor