Hele ja pouzivam Sygic na HTC HD2 (android) a je mnohem lepsi a rychlejsi jak ta navigace od google map, samo ze sem ji nekupoval ale jel jsem do Pruhonic (20km) a proste pohoda akorat kdyz das vyhnout se placenym usekum tak mu je jedno jestli je to jen 200metru po placeny a nebo cela proste se ji vyhne. Jinak je zatim v testovani. Vypada to spis ze sygic si nerozumi s tvym gps protoze at mam flashnutej telefon tak to funguje paradne
CPU: Intel Core i7-920 3,85ghz MB: Gigabyte GA-EX58-UD5 - Intel X58 GPU: Sapphire HD 5970 OC 2GB RAM: CORSAIR 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance ZDROJ: Corsair Professional Series HX750 750W SSD: Crucial m550 256gb HDD: WD Caviar Black - 500GB , WD Caviar Blue KS - 500GB CHLADIČ CPU: Vodník OS: Windows 7 Pro 64bit CASE: Thermaltake Armor Revo LCD MONITOR: LG D2770P-PN 27"
Ja vyzkousel nekolik navi uz na sve prvni G1, a pokracuju v tom na Xperii mini pro a:
Ndrive - na G1 tehda nepouzitelna, nevim jak ted, nezaujala me tak sem se k ni nevracel
Sygic na G1 - projezde pul republiky s bud.manzelkou , naprosta spokojenost, pravda obcas byl rst telefonu, ale nastesti ne moc casto, a clovek si musel zvyknout, ze prvni spusteni, nez chytla satelity, tak si mohl zakourit a ujel nejaky ten kilometr
Možná jsem zkoušel ještě nějaké jiné na G1 ale nic co by mi utkvělo v paměti.
Na SE mini pro mám momentálně koupenou Be-on-road .. pocity rozporuplné, celem vypadala že bude fajn, ale chytaní signálu taky pomalé ( ale to bych překousl ), hledání čísel popisných ve větších městech, malé vesnice problém.., občasný pád aplikace, a nebo se mi špatně zobrientuje na display a jízda je jakoby proti mě (??) než po směru, a nebyl možné to předělat - asi nějaký kiks... zrovna když jsem se potřeboval vymotat z jednoho většího města...
Doma mi ještě leží navi Evolve s iGO, s tou navi naprostá spokojenost, bohužel jen mapy zastaralé a nějak se nemám k tomu je "nějak" zaktuálnit...
Jinak zvažuji, že pokud se mi nepodaří zaktualizovat "nějak" tu evolve, tak koupím do tel. Sygic - celá Evropa, doživotní aktualizace map za 1000,- a bude pokoj...
Mno takže abych to shrnul, pokud budu kupovat navigační sw tak zkušenostech bych šel určitě do Sygicu
Sygic byl pro me taky nejlepsi, ale uz je pro androida i IGO.
Coz byla moje nejoblibenejsi navigace pro WM.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Me Navigon vubec nesedl tim ovladanim, takze pokud je nejlepsi pro tebe, nemusi pro nekoho dalsiho
Sygic je vice verzi, nekdo taky rikal ze to bylo sileny a pak jsme zjistili ze mel neco co vypada uplne jinak tak nevim...
Pro me je nej zatim jednoznacne IGO
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Co jsem jel asi 2x se sygicem, tak prostě průser. Na křižovatce se točí jak čamrda, pak jedu a stojím furt na tý křižovatce. po kilometru se chytne a řekne, že mám odbočit doprava na křižovatce, která je už půl kiláku za mnou a zase se zastaví. Podle toho bych nevyjel ani z parkoviště.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Mastodonte to vis ze mame A jak jsem psal vyse, driv jsem ho pouzival... ale kdyz si to promyslim tak zda dat 1000,- a mit pokoj a vesele aktualizovat a nemuset resit prepisovani lic. souboru a kod na mapy tak si myslim ze ta investice neni zase tak velka..
Ale je fakt ze to asi budu muset dnes resit, vcera jsem prisel o data na karte a tudiz i o na navi (be on road), takže dnes asi budu muset vyzkouset sygica i jinou cestou....
Tak jsem vcera vyzkousel sygic aura...super! Jsem spokojeny, vracim se k nemu a nechavam si ho v tel. jako vychozi navi.. rychly prepocet, bez zadnych bugu, schvalne jsem ho vedle zapadlyma ulickama a je fakt ze mel tendenci 3x me vratit ale pak pochopil ( uz nebylo kam odbocit )
Nevíte někdo jak sdílený internet počítače následně v mobilu s androidem přeposílat pomoci hotspotu? Zkoušel jsem to pomoci wifi hotspot který je přímo v androidu, ale ten funguje asi pouze pro sdílení toho mobilního... díky za případné rady.
CPU i5-8600k 4,4GHz GPU GTX 970 RAM G.SKill TridentZ RGB 16GB Drive 2x256SSD + 3TB + NAS MB ASRock Fatal1ty Z370 GAMING K6 PSU CORSAIR RM650 LCD 24" Zowie by BenQ XL2411 Headset Sennheiser G4ME ZERO + Sound Blaster Z Repro Jamo P 404 HG Mouse Razer DeathAdder Elite +Razer Goliathus /// NTB Apple MacBook Pro 13" retina
Nejsem si jistý, ale telefony neumí sloužit jen jako bridge (repeater), ne? Pokud máš na telefonu tethering, tak přes USB to jde, alespoň teda u mé Motoroly. Klasicky se připojím na WiFi, zapnu tethering přes USB a PC se v pohodě připojí do sítě.