Test Drive Unlimited

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

medas píše:
cool.user píše: obzvlast auta vypadaj prilis dokonale...
protoze dokonale jsou Ferrari F 430
je dokonale :)
Tak ne asi! 8) 8) 8-)
Corgan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corgan »

Tak sem se vrhl ze si zahraju a nic. konec licence. a ani to datum nejde posunout :( tak to si budu muset pockat. jestli nekdo vi jak to obejít tak at napise. dekuju
ASUS Crosshair IV Formula, AMD Phenom X6 3300MHz, 4x2048MB Kingston 1600Mhz, Gainward HD4870 GS
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

staci ve windows zmenit datum dozadu :-)
Corgan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corgan »

HunterGtNet píše:staci ve windows zmenit datum dozadu :-)
No to sem udelal, a stejne to nejde. vcera me to tak slo dobre a dneska uz ne. to hlasi ze neni spravne datum. tak jako nevim
ASUS Crosshair IV Formula, AMD Phenom X6 3300MHz, 4x2048MB Kingston 1600Mhz, Gainward HD4870 GS
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

Corgan píše:
HunterGtNet píše:staci ve windows zmenit datum dozadu :-)
No to sem udelal, a stejne to nejde. vcera me to tak slo dobre a dneska uz ne. to hlasi ze neni spravne datum. tak jako nevim
no taky mi to hlasí že neni spravne datum ale jde mi to..
CPU:3700+ San Diego,GRAFIKA : GeForce 7600GT,DESKA: DFI Lan Party NF4, RAM: 2x512MB KINGMAX,ZDROJ CHIFTEC 500W,
Corgan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corgan »

QWER píše:
Corgan píše: No to sem udelal, a stejne to nejde. vcera me to tak slo dobre a dneska uz ne. to hlasi ze neni spravne datum. tak jako nevim
no taky mi to hlasí že neni spravne datum ale jde mi to..
Divne. ale uz sme to vykutil. dam spustit jako a pustim to pred admina. a jde mi to. jenze sem musel hrat od znova a ja mel pul hry projete skoro. tak hraju odznova
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

cau. nevite jak to bude s placenim online hrani? Vsude ctu ze je to neco jako zavodni MMORPG, ale nikde jsem si nevsim informace jak to vlastne bude s placenim... Budu muset platit mesicne nejakou cash stejne jako treba u WoW, nebo mi bude stacit originalka a dalsi cash po me nikdo nebude chtit?
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Bude stačit origoš hra.
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

F1l1p píše:Bude stačit origoš hra.
tak to se mi ulevilo :) pokud mi hra bude chodit bez problemu v nejaky slusny grafice z cehoz mam trochu strach, tak me original jiste nemine :twisted:
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

robuTEKK píše:
F1l1p píše:Bude stačit origoš hra.
tak to se mi ulevilo :) pokud mi hra bude chodit bez problemu v nejaky slusny grafice z cehoz mam trochu strach, tak me original jiste nemine :twisted:
kdyz ne, tak koupis lepsi grafiku :wink:
bude to stat za to!
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

kay je release date?
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

scream píše:kay je release date?
v evrope snad zacatke brezna, ve statech 20tyho brezna :-D
montana
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od montana »

Tak datum vydani stanoveno u nas na 2-5. brezna :)
http://www.kulturakriplu.net

Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Včera jsem přečetl recenzi v posledním Doupěti a docela me to potěšilo, vypada to zajímaveji nez NFS (což neni takovej problem pri "kvalite" posledních dílů).

Doufam, ze to bude slušný i jako single, placat se nekde s živýma protihračema moc nehodlam :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Sentenced píše:Včera jsem přečetl recenzi v posledním Doupěti a docela me to potěšilo, vypada to zajímaveji nez NFS (což neni takovej problem pri "kvalite" posledních dílů).

Doufam, ze to bude slušný i jako single, placat se nekde s živýma protihračema moc nehodlam :roll:
Me by jsi specifikovat ktere NFS - u takovych Porsche 2000 bych si nebyl tak jisty ;)
Zatim jsem toho ale moc neslysel o HW narocnosti, snad to ale nebude tak hrozny jako u bety...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Sentenced píše:Doufam, ze to bude slušný i jako single, placat se nekde s živýma protihračema moc nehodlam
No to jo, ked natrafis na zivych, ktorym nemozes znizit AI a furt ta biju a biju... :lol:
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2Brabee: Pripadá ti Porsche jako "jeden z posledních dílů" ? Me teda ani nahodou :roll:

HW naročnost me opravdu netrápí, nepatřim mezi ty, co hrajou na kanceralskych mašinach :)

2Wuuduu: Poslední dobou je to žel bohu trend a multiplayer je ve spouste her jedina moznost vyžití :( Lidí mam plny zuby i v realu, natož pak se jima obklopovat i pri hraní .. :D
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

crux2005
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crux2005 »

Sentenced píše:2Wuuduu: Poslední dobou je to žel bohu trend a multiplayer je ve spouste her jedina moznost vyžití :( Lidí mam plny zuby i v realu, natož pak se jima obklopovat i pri hraní .. :D
you made my day :-D
s pozdravom, crux.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

neskutecne se na tuto hru tesim, graficky to vypada velmi dokonale... proste dokonala hra na prvni pohled... otazka je co zbytek (: Asi jedina vec, ktera by me mohla vadit je tuning...

< nevim co ste tu psali v tech 5ti strankach, tak kdyztak sry kdybych tu psal neco co tu uz bylo ,ale cist to vse se mi vazne nechtelo>
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Tak to jsem zvědav... hraju už minimálně, ale tohle bych si s chutí zahrál. Mám ale obavy o ovládání... snad to nebude arkáda jak 9z10 posledních her... :huh:

btw: kde jsou ty časy, kdy měly Dema 50MB :roll: Leccos bych si zahrál, ale tahat x-set mega sux...
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“