Projecet -> CS:S & magic airbrush by OneHead_Nové fot

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

potom si jeste postupem casu seda
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
dj.okurka
Nováček
Nováček

Příspěvek od dj.okurka »

zatim je to pekny ale neco tomu chybi co?? na to se me neptej
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

nazdarek po dlouhe dobe jsem se zase dostal k upraval tak jsem hodim nejake foto
Obrázek
na zacatku pro pripomenuti :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

sry nechci moc kritizovat, ale tou pravou bočnicí sis to celý zkazil... nevim prostě mi to přijde takový odfláklý (oproti zbytku, se kterym sis vyhrál) a ta imitace rzi to dodělává :blee:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Mě se to taky už nelíbí, hlavně ten štít je takovej divnej, a ta rez se k tomu vůbec nehodí.
Toť můj názor
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

Obrázek
a to jsem si myslel jak se mi to povedlo :)
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Mně se to líbí, myslim si, že ve skutečnosti to bude dost zajímavý, ale taky spíš musim říct že bych to udělal bez rzi a vůbec spíš v čistym stylu. Pravá bočnice se mi líbí zase je to něco jinýho. ale to co se mi na tom líbí nejmíň je ten štít. Zkusil bych ho předělat aby vypadal opravdu jak v CSku a hlavně ta barva štítu :?
Ale opravdu se mi to zdá povedený a těm motivům a nástřikům neni co vytknout. :wink:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No jako třeba ta rez mi příjde i celkem povedená, ale celkově mi to připadá takový překombinovaný...jakože tam je hroznej věcí a jsou navzájem nesladěný...:(
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

ten predni stit bude mit jeste jinou barvu..tohle je zakladovka...
jinak udelal jsem to troslu pouzity, protoze kazdy cs-ko je tak trosku zozstrileny a pouzity hranim, ne :) a cistej styl ... no nevim leda pro novacka :twisted:
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

me by se to teda asi vic libilo bez te rzi a toho chlapka na prave bocnici...klidne i od toho "novacka"
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

Stoobi píše:No jako třeba ta rez mi příjde i celkem povedená, ale celkově mi to připadá takový překombinovaný...jakože tam je hroznej věcí a jsou navzájem nesladěný...:(
presne tak.. privela hluposti si tam nacpal, viac by som sa to snazil nejako upravit aby to spolu ladilo..
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

proto to sem davam ... nemate teda nekdo nejaky napad jak to trosku sladit??
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Je to dost dobrý a těším se na finální fotky, hlavně ten předek je super :D
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Ta barva se povedla, ale ty obrazky je air-busch nebo jsi to jen vytiskla a nalepil ?
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

CZEBLADE píše:Ta barva se povedla, ale ty obrazky je air-busch nebo jsi to jen vytiskla a nalepil ?
Projekt se jmenuje CS:S & magic airbrush by OneHead takze je to airbrush...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

NJN sry.. v tu dobu jsem si toho nejak nebyl vedom :oops:
EDIT: Jinak ten airbusch je peknej :)
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

skor tam skus spravit diery ako po naboji..
tusim ze to stoobi robil v jednom mode.. to by sa tam vcelku hodilo.. potom nejake nity tam dat a trosku by sa to zladilo ale zalezi na tom ako to spracujes..
potom by sa dalo hovorit co dalej..
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Musim se přiznat, že mně se ta rez taky nelíbí a ten CT na pravý bočnici to docela kazí. Měls tam radši nechat jen ta loga a bočnici bez panďuláka :oops: Ale zase třeba těch víc panďuláků na víku se mi líbí :) Taky bych souhlasil s "uhlazeným" vzhledem a s tím průstřelem, když už tam musí být...
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

tak premyslel jsem nad tim...tak ze na prave boocnici smaznu CT a udelam tam par der jako po davce ze sapiku :) a tu rez taky oddelam a misto ni dam kovovy pruh s nity...co vy na to ??
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jo to bude určitě lepší :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Odpovědět

Zpět na „Projekty“