Company of Heroes

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

HEAD píše:.........:
jasny tohle sem skousel. ale na vybudovani potrebuji surovina, ty ziskam zajmnuti tech stanovist ale tam musim poslat jednotky cili moc jich na obranu nezbyde....nic mene dik zachvily to jdu skusit zase.
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Ludia mam mensi problem ..... v Ati tray tools mam vypnute atievvx a mam to poriesene tak ze mam defaultne loadnute 710/1650 1.5/2.10.
Vo vsetkych gamesach to beha normalne no len tu mam problem ze pri spusteni hry mi to prepne 2d frekvencie :x (..to iste robi aj pri spusteni tv tuneru a napr videa v bsplayeri ).. nejake napady .. zaqazdym altabovat a davat to do poriadku ma nebavi ..dik
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

tak sem to uz dal (St.Fromond)bez medaile ucil sem se mapu :roll: hral jsme ji tak moc dlouho(jeste hraju) uplne sem premyeslel natocit movie, a zde bude moje otazka: Prikaz na viideo?(/**_record ?/stop?)
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Sentenced píše:V první chvili jsem mel radost, ze ati konečne dala do kupy ty totalne zpraseny stíny, bohužel ... stejne jako dřiv. Vydrželi hezky první minutu, poté se zas rozhodily na tu zubatinu. (Myslim stíny ohraničující "fog of war" - normalní stíny jsou v pohode)
Tak sou venku Catalyst 7.1, nema nekdo odzkouseny, zda resi problem viz. citace?

PS:Me na 7900GT jede vse jak ma, ale znamej ma 1950Pro a stve ho to, tak ze bych mu udelal radost.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
spajda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajda »

Vyresil uz nekdo to hrani po hamaci. Uplne stejny problem ve dvou to jede v poho a ve trech trhanice. Velka skoda. :sad:
-------------
Q4,4G,HD4850,WD disky,enermax500W,atd.
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

spajda píše:Vyresil uz nekdo to hrani po hamaci. Uplne stejny problem ve dvou to jede v poho a ve trech trhanice. Velka skoda. :sad:
Mno, my nad tim porad laborujem a muzu rict ze se nam to hodne zlepsilo...
Par postrehu (netvrdim ze to pomuze, ale nam to jede lip) - Vsichni tri jsme preinstalovali WinXP, vsichni jsme updatovali hamachi na posledni verzi a kamos vymenil Celerona za P4 3GHz.

Ted kdyz spustime hru tak to jede normalne plynule jak v singlu, sice se to nekdy chvilku zase seka, ale pak to zas jede dobre, tak 90% casu hry to jede jak ma.

Takze nedokazu rict cim to je, ale nam tenhle postup pomohl..., ale mam podezreni ze pokud ma nedko z hracu kasu PC, tak to zpomaluje i ostatnim.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jinak ovladače 7.1 nepřinaší pro CoH nic novyho, stíny pořád zlobí... Vzhledem k tomu, ze vetšinu času poslední dobou hraju jen CoH (PC hry snad ani nevychazí nebo co se to deje) tak je asi načase tu ATinu poslat do pekel :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

proto volim nVidii,tohle se u nich nestava,u ati sem to resil casto u nekteych her :( (neberte to zas nekdo jako nejakou narazku nejakyho fanklubu grafik :wink: ) .Ale stejne se ti divim ,ze te to porad bavi,je to skvela hra ale zas tak casto to hrat me nebavi uz, chybi mi tam asi ta volnost jako v RA2 , to ted musis bejt v COH drtič ne? :twisted:
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Drtič?? :) To nevim, kamos hraje jen tak rekreačne a když jsme dali spolu, tak jsem ho nechal aspon 20min aby si nepripadal uplne menecenej, pak jsem ho smetl ... ale to nic neznamená.

PC me porad občas porazí, takze jsem furt CoH lama, ale nevadí - hlavne ze to človeka baví. S novyma mapama je ta zabava skoro nekonečna, Generals jsem pro odreagovaní zapínal taky pár let :) Mezi jinyma hrama samozrejme, u CoH to bude podobny. Ta totalní destrukce všeho je fakt uklidnující :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Mno tiez sa pripajam k tomu, ze ide o velmi dobru hru po dlhej dobe... Kampan mam za sebou, tak skusam skirmish a hrat so da len na easy ... na normal ma pc v pohode porazi .... co ma dost vytaca :x
Nevim co potom na hard ....
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mtex píše:Mno tiez sa pripajam k tomu, ze ide o velmi dobru hru po dlhej dobe... Kampan mam za sebou, tak skusam skirmish a hrat so da len na easy ... na normal ma pc v pohode porazi .... co ma dost vytaca :x
Nevim co potom na hard ....
Byl jsem na tom ze začatku stejne, ale na easy se to neda hrat, pac se nic nedeje, ted na normal prohraju jen kdyz u toho s nekym kecám nebo se predvadim jak to na mym PC užasne vypadá :twisted: Na hard hraju jen nektery mapy, AI ma proste proti človeku tu vyhodu "sta rukou", je proste rychlejší, reaguje všude, takze nestíhám...

Jestli hraješ za Amíky, tak zkus nejdriv paragány, vysazovat ty ATčka a obsadit aspon pulku mapy, pak kdyz prežiješ první vlnu, tak máš šanci :)
Výborný na tom je, že ani po desítkách hodin treninku nema človek jistotu, ze pokazdy vyhraje - stačí když se sejde blbá kombinace vaší a nepřítelovo specializace a je hotovo :)

Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

2Sentenced: s tym easy suhlasim, normal obtiaznost potrenujem... je to trochu nezvyk po prechode z Lotra II, kde ma clovek suroviny na zakladni :)
V Coh musim nahanat suroviny po celej mape...

Skusim tu taktiku dela + paragani ... vcelku dobry je howitzer alebo nmemecke 88-cky
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

ale AI ma jednu velkou slabinu,vsimnete si ,ze nebrani zakladnu :wink: ja vyhral s jednim autickem (takovy to na pechotu s upgradem na pancir a lepsi blaster) i kdyz sem byl v rohu bet jedinyho bodu a s hrstkou rangers :) on proste bude posilat pechotu a tanky na moji zakladnu a pritom ja mu v klidu drtil autickem dulezity budovy,vzdycky kdyz uz se neco skoro vyrobilo tak sem zas zajel do lesika a pak dal...

Sentenced : mas uz hrat proti 4x brutal enemymu :lol:
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, s tim bugem ohledne nebraneni základny souhlasim, verim, ze se to da vyhrat tak, ze človek pošle jedno auta nekudy oklikou a ničí jim tam zakladnu - abych si nekazil radost, tak je proste postupne tlačim k základne :)

Tohle je asi jedinej važnejší problem, dost me vytáčí i opačnej případ - dostavam na prdel u svojí zakladny a kolega AI s tankem mlatí u jeho baráků - místo aby mi helpnul :) No nevadí...

Osobne za amíky hraju nejradši za infantry, ta artilerie me baví, je to totalní zkáza a z města nezustane kamen na kameni, želbohu je to za ne asi nejtežší a na vetšich mapách temer nepoužitelny.

Hijacker933
Začátečník
Začátečník

no za infantry sem dostal vzdycky nakladacku,ty rangers nejsou schopny proti tankum,musi jich bejt nejmin 2 squady. To radsi airbone, to ej nejvetsi parta drticu,a kdyz to nezvladaj tak jim poslu blastra na koleckach. Za nemčoury je to ale taky gut,maj dobry tanky, radost sledovat an bojisti 2tiger tanky a k nim 2x panthery, nepritel jen ustupuje ,tomuhle se neda vzdorovat :)
Obrázek
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak, tak - kdyz hraju za amíky a blíží se tiger, tak ma človek slušne nasráno v gatích, nechtel bych to zažít v realu.
Hodne pomůže dát na chvili ATčkum ten ap bonus, když na nej človek má a to on často ani nemá :roll: Pak to zmaknou snadno..

Výborny je, že pokaždy je souboje AT vs tank jinej, jsou situace, kdy si Stug treba ani neškrtne a jindy proste ATčko rozmetá, zaleží jak se natočí, kde stojí atd., to je paráda - i když se u toho pak totalne vztekám :)

Hijacker933
Začátečník
Začátečník

jj,stugy dokazou bejt pekne otravny,skoda, ze je nepritel netuni, vsechny tanky se u nemcouru po upgradech hodne meni, novej design,pridany pancirovy platy na boky a okolo ty "hlavy" tanku,tezkej kulas s panackem nahore.. ze stuga je najednou poradnej blaster kdyz je upgradlej na elite tank :) u nemcouru me jen stve ze sniper i kdyz ho vytunim na elite tak proste nebeha neviditelnej,ale to je asi kvuli tomu ze jejich vojaci maj vsichni od urcityho levelu lekarnicky a muzou se lecit rovnou na bojisti.
Obrázek
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

co kdyby sme udelali nejakej topten neoficialnich map pro COH? :)
Obrázek
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

Dr.Evil píše:
spajda píše:Vyresil uz nekdo to hrani po hamaci. Uplne stejny problem ve dvou to jede v poho a ve trech trhanice. Velka skoda. :sad:
Mno, my nad tim porad laborujem a muzu rict ze se nam to hodne zlepsilo...
Par postrehu (netvrdim ze to pomuze, ale nam to jede lip) - Vsichni tri jsme preinstalovali WinXP, vsichni jsme updatovali hamachi na posledni verzi a kamos vymenil Celerona za P4 3GHz.

Ted kdyz spustime hru tak to jede normalne plynule jak v singlu, sice se to nekdy chvilku zase seka, ale pak to zas jede dobre, tak 90% casu hry to jede jak ma.

Takze nedokazu rict cim to je, ale nam tenhle postup pomohl..., ale mam podezreni ze pokud ma nedko z hracu kasu PC, tak to zpomaluje i ostatnim.
Tak vás zklamu pánové. Nic z toho nezabralo.... :(
S kámošema chceme pařit ve třech a více a pokaždé se to trhá :evil:

"Nejslabší" sestavu mám já...a v singlu mě to jede na high detail bez problémů. Zkoušeli jsme všechno možné...snížit detaily, stavět se na hlavu....nic!

Doufám, že to soudruzi z Relicu vyřeší ASAP!! :roll:
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“