Project:Flat out 2 case by Myšák

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

jardava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardava »

nevím jak vy ale me se ta case líbila hned na začátku v kombinaci černé a bíle samozdřejmě dopilovat to,vylešit.Je to mnohem hezčí než ta ružovo-červená toť můj názor
Micis89
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Micis89 »

no hlavne to znova cele prestrikej a nastrikej to tak ja ti rikal stoobi cele na cerno a pak pomoci pasek udelas krasne pruhy...a ty pruty s emi taky moc nelibi jsou moc tlusty mel jsi tam dat o neco slabsi ale jinak to byl dobry napad nevzdavej se :wink:
CPU:AMD64 2800+ MB:Gigabyte K8NE (nF4-4X) RAM:Samsung 512Mb DDR 400,VGA:Sapphir X800 GTO FB,HDD:Baracuda 320Gb 7200,OS: XP SP2
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

Tak konečně jsem našel foto kde jsou pruhy červený..Ty "pruty" nevím co se vám na nich nelíbí,má to značit konstrukci auta.Bedna ještě není hotová,třeba to do soboty stihnu.(pokusím se to vyfotit na dením světle,ale až bude bedna hotová)
tady je foto z barvení
Obrázek
Obrázek
Obrázek
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

heuréka! kdybys dával vždycky takovýhle fotky tak tam nejsou vidět ty detaily a drobný zpraseniny, takže ti nikdo nebude nic vyčítat :lol: . ale jo, dobrý. i ta kombinace takhle. a je to červený, konečně to je poznat. sem zvědav na to finále
AMD Athlon 64 3200+ 2,0 @ 2,4 ghz, MSI K8N Neo 4, 2x512MB a-data, nVidia GeForce 6600(429/629), maxtor 160GB ;seagate barracuda 7200.10 320 GB, ec 400w, Akasa fan control, Acer AL1916,
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já bych měl jen technickou poznámku, co to je za nápad dávat do jména obrázku mezeru? To je fakt prasečina... :shock:

Jinak konečně je vidět přesnej odstín, barevná kombinace tedy hezká, ale pořád mi to příjde takový naplácaný. Nevím proč...ale nechám se překvapit, jak to dopadne.
dj.okurka
Nováček
Nováček

Příspěvek od dj.okurka »

ten mod se mi zatim libi
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..no tak dlouho jsem mlcel, ale prisel cas se vyjadrit.. fota konecne zacinaji mit smysl.. ale hlavne.. ta cervena je fakt takhle tmava, nebo to dela pritmi a fotak..? ..jakoze takovahle "hluboka" cervena by se me libila.. vypada to moc dobre..
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

konečně to vypadá k světu :) jen tak dál, hlavně to neuspěchat
xOsiriSx
Nováček
Nováček

...

Příspěvek od xOsiriSx »

jj, kdybys takhle pěkně udělal zbytek, nic neuspěchal, tak by z toho mohl vzejít velice slušnej mod. Jakou barvou vemeš vnitřek?
Omyl, řekl ježek a slezl z kartáče...
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Jj aji podle mě se to začíná chýlit ke zdárnějšímu konci, tak ať vytrváš! :-D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

děkuji za kladně hodnocení..no vnitřek je vzitej černou barvou a potřebuju dodělat bočnici,ted´ jsem neměl vůbec čas protože jsem se vjenoval jinému projektu,který jsem včera dokončil,takže snad bude brzi update
Odpovědět

Zpět na „Projekty“