to ti bude stačit polyesterový tmel.zadělával jsem s ním větrací perforaci a vyšlo mi to na 3 tenké vrstvy a bylo to naprosto hladké(jenom to broušení nobystryi píše:kit mám,ale myslím,že bude potřeba stříkací kit,protože ty dírky jsou dost malý
PROJECT: Silver X by bystryi
Moderátor: L4mka
- Blue Storm
- Odborník PCT

PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Niko1ajev
- Začátečník

- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- rabinjakob
- Začátečník

ten ventilátor si tam napasoval parádně začína se mi to líbit........asi to je otočeno opačně
Naposledy upravil(a) rabinjakob dne ned 15. dub 2007, 19:59, celkem upraveno 1 x.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- rabinjakob
- Začátečník

no bylo by lepší foukat ale mechaniky chladit není třeba pokud nejsí palmen 
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
- Woyta
- Středně pokročilý

Ja mel taky ventilacni otvor na mechanikama. Prutok jsem mel slusnej ale nahore byl mrtvej bod a mechaniky se prehrivali.filletzz píše:no zaprve davat fan nahoru mi prijde jako kravina, protoze to nici airflow, ale budiz... ale proboha proc ho teda mas v mistech kde jsou mechaniky? tam ti toho moc neodsaje...
Samotnej otvor by tam podle me postacil. Fan se asi stejne moc neprobehne.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 bystryi : njn.....nebo jsi ho taky mohl dát do toho plexiskla, podle mě by se tam vešel, možná těsně, ale vešel....z toho obrázku to nejde přesně poznat, jak je ta díra veliká (kolik cm), ale klidně jsi ho tam mohl dát.
Já budu mít v místech toho tvýho plexiskla jenom díru, kterou budu regulovat (otvírat - zavírat) "žaluziema"...
Já budu mít v místech toho tvýho plexiskla jenom díru, kterou budu regulovat (otvírat - zavírat) "žaluziema"...
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
- Blue Storm
- Odborník PCT

no je to zatím pěkné,ale v tom fanu fakt opodstatnění není žádné 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ještě jeden větráček pujde na bočnici a další dozadu budou to 80*80.
ten větrák by se tam vešel,ale to sklo by neplnilo svůj účelAlan Wake píše:2 bystryi : njn.....nebo jsi ho taky mohl dát do toho plexiskla, podle mě by se tam vešel, možná těsně, ale vešel....z toho obrázku to nejde přesně poznat, jak je ta díra veliká (kolik cm), ale klidně jsi ho tam mohl dát.
mechaniky se nepřehřívaj,tak tam necham jenom díru z mřížkou,zabraná pozice mi nevadí.filletzzv píše:no pokud se mechaniky prehrejvaj tak to je pak nutny, ale ten fan opravdu skoro nic neodsaje a akorad zabere pozici, takze nechat jenom diru...
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jakej účel by to nesplnilo s tím větrákem?....že by nešlo vidět na chladič CPU, grafickou kartu nebo snad na kabely ze zdroje?bystryi píše:ten větrák by se tam vešel,ale to sklo by neplnilo svůj účel![]()
Stoobi to řekl přesně, není nikde napsaný, že tam ten větrák MUSÍ být, i kdyby jsi to tak měl naplánovaný (s tím větrákem), tak prostě plány se hold někdy (spíš většinou) musí měnit. Protože dát ten větrák v podstatě na nejblbější místo byla fakt chyba.....samozřejmě je to tvoje case, takže si ho tam klidně nech.
A nikdo ti neříká, že ho tam mít nemůžeš, akorát se ti snažíme poradit, co by podle nás bylo lepší.
Podle mě jsi do té díry nahoře mohl dát perforovaný plech místo toho (plexi)skla.....za prvý by tama odcházel teplej vzduch - což u (plexi)skla neplatí a za druhý by to vypadalo hezky a viděl by jsi přes to dovnitř - což by splnilo ten tvůj účel....
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
- Niko1ajev
- Začátečník

- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: