Je to odost zlozitejsie na vyrobu no zas odpadaju 3 fitinkove problemy ...

Moderátor: morke

hele tohle ma pouze omezenou funkcnost... fuzion je symetricky, ale muselo by tam byt 5 fitinek aby to fakalo tak jak ma, tak se to takhle udelalo a zvysila se ucinnost, nez kdyby tam byly 2 fitinky, ale po ste se opakuju: VODA JDE CESTOU NEJMENSIHO ODPORU. to znamena nejkratsi cestou, takze i v tom fuzionu pude vetsina vody dirou pod vystupni fitinkou a proudeni neni idealni.sharker píše:bla bla

ne nebylo!Flegy píše:resite cim dal vetsi pikacoviny..kdyby byly 2 1/2" fitinky na koncich bylo by to stejny.![]()
vim ze zase timhle rozpoutam vlnu odporu, ale proste je to tak

hehe to frezovani je uz tak predimenzovane a ty to chces po celym?Flegy píše:ano myslim. s tim prutokem... chce to poradyn cerpadlo, ne nakou srackozni 1046ku. s tim vyfrezovanim, podle me je lepsi reseni je to vyfrezovat po celim... ala swichtechackej apogee

nic uceleneho neni, ale muzes se podivat sem. v planovanem FAQ by ukazky mely byt.Lubitel píše:Sor. ze idem od diskusie, ale ma to byt vseobecne a nie len o tomto jednom bloku. Ma niekto adresu na nejke schemy, alebo fotografie vnutrajsku blokov? popripade mohlol by sem niekto nejake ucinne hodit? ked uz niekto pride a premysla co by vedel vyrobit, nech sa ma od coho odpichnut a nezacina od hadika.

hele Flegy - tady se nedela blok pro to, aby sis ho moh vyrobit na klasicke freze - ale dela se tak, aby byl pokut mozno, pri danych moznostech vyroby co nejucinejsi - uz to konecne pochop - ze nedelame nejakou domadelku ale profi blok !Flegy píše:nj, ale vyrobne je to nejjednodussi
edit: a da se to udelat v pohode i na normalni freze... kdezto tady by se blbe delal zlabek pro o-krouzek...

muhaha ... na to ti akorat reknu , ze mas malo informaci a delas ukvapene zavery - kde a jak to budu delat, to tady nehodlam rozebiratFlegy píše:to xxx: dovol abych se zasmal. profi... zatim tu akorat vymejslite sami kktiny, nic jinyho. sami zbytecnosti... k ty domadelce... a kde to budes delat? a v jakejch ze seriich a jaky ze firmy to budou pouzivat kdyz je to profi blok? jeste jednou