Zaklínač 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Re: Zaklínač 3

Příspěvek od TankGeorge »

CageJ píše:Keby ste porovnali hru co sa tyka deja a co sa tyka grafiky... Kto je vitaz ?! GTA V ci W3?
Příběh GTA je na poměry GTA super, ale na W3 nemá ani náhodou. Včera jsem dělal linii s Baronen. Ještě jí ani nemám hotovou, protože jsem chtěl před jistou výpravou po jistých zajímavých událostech jít spát. Ale jaksi mě napadlo, že omrknu ještě druhou hlavní linii paralelně s Baronem ohledně nějaké čarodějky v lese... mno jaksi jsem šel spát až ve 4:00 x) To se mi u GTA nestalo.

GTA5 je - dle mého dojmu - po technické stránce mírně lepší, ale po dějové mě zatím nenapadá moc her, které by se W3 jen přiblížily. Takový DA:I je proti Witcherovi povrchní žvatlavá dětská píčovina x) Takže jako celek u mě jasně vede W3 a to jsem z něj viděl sotva 20%, nehrál předchozí díly a nejsem žádnej buthut fanda série.

Jediné, v čem je GTA lepší než Witcher, je fakt, že je to GTA... zapnu, pobavím se, vypnu. Na W3 to chce klid a dovolenou.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Nevite nahodou nekdo, jestli se ingame prectene knizky nekam ukladaji na pouzdejsi prostudovani a nasledne muzu danou knizku z inventare vyhodit, nebo prodat?

Si nejak nedokazu predstavit, ze bych mel celou knihovnu tahat na koni nebo u sebe celou hru :D

V Zaklinaci 1 to stacilo precist a pak to uz bylo nekde v zurnalu ulozeny, ale tady jsem to nejak nemohl najit (nebo blbe hledam).
---
Marty86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty86 »

Dr.Evil píše:Aha dik moc, tak na tab sem od tutrialu už nějak zapoměl. :oops:

A ten HUD je v pořádku, že jeho levá část mizi, pokud člověk nebojuje?

Běžně to mám takhle http://i.imgur.com/TLy3Tqk.jpg

A jen když jdu začnu bojovat, nebo mě něco napadne tak se zobrazí i ta levá půlka http://i.imgur.com/otrKMUI.jpg

A v tomto míste jak sou screeny je nějaká matka topivců na lvl 15 asi ji teď na na lvl 5 nedostanu. Neví někdo co je té tuhle co hlídá?
Jj ten HUD mám stejně, takže asi je to v pohodě. Jinak na tu matku topivců jsem taky před chvíli narazil, stejný lvl jako ty, takže rychle pryč :)

Jinak nevíte někdo jestli se dají nějak odehnat topivci, když se potápím? Pod vodou je bedna s pokladem a oni se pořád ometají kolem a ne ne odplavat pryč.
i5 10400F - ASUS ROG Strix B460-H Gaming - Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3000 Mhz - Gainward Phoenix RTX 2070 Super 8 GB - Samsung SSD 970 EVO 1TB - 2x3 TB WD/Seagate - Corsair RM750 - Fractal Design Define R5 - Win10 64-bit

"If you take sexual advantage of her, you're going to burn in a very special level of hell. A level they reserve for child molesters and people who talk at the theater."
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Mám podobnou otázku jako J X P - kde se dají odložit nepotřebný věci? Věci na výrobu už je hafo a zbytečně zabírají místo v invu... nikde jsem nenerazil na "pevnou" truhličku :)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Jeste dodam, ze jsem si k zaklinaci poridil par sberatelskych doplnku :D

Kniha Zaklínač a jeho svět
Krasne zpracovani, zajimave infomace. Pro mne zajimavejsi nez Artbook, navic popisuje celkovy svet ze vsech dilu her.
Viz Special s podrobnym popisem.

Dale pak komiks Zaklínač - Skleněný dům. Podrobnejsi posouzeni ve Specialu Vlci boudy.

A posledni. Protoze Cenega nam do manualu nejak zapomela dat schema ovladani, tak ti zapometlivejsi mohou vyuzit mnou zpracovany, tisknutelny kompletni prehled ovladani pomoci Padu/Klavesnice+Mysi.

Obrázek

Zaklinac 3 - Divoky Hon - Kompletni ovladani v1.0

8)
---
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

Taak,největší nesympaťák z celýho Novigradu je mrtvej,lhal jsem tam,kde jsem nemusel,a zase jsem zapomněl,kde Triss bydli a nemůžu to najít,i když říkala,at se stavím.Sakua. :)
Btw hrál jsem gwint s mým nejoblíbenějším trpaslikem a ten me povodil jako slepeckyho psa a jeste se mi vysmál, ze si me bude muset vzít do parády,protoze hraju jako ponocnej :)
Btw miluju ty narážky,co jsou ve hře obsažený...na kapelu,na Švejka,na song Scarborough Fair,prostě ta hra je mega!!!Nemít jisté,ze driv jak v červenci dovolenou nedostanu,tak si vyberu a hraju a hraju a hraju...

Jo a boj pod vodou předem vzdávám,s kuší nic netrefím...ten se mi nelíbí,jak je pořešený...zlatý GW 2.

EDIT Tak jsem se vrátil z Novigradu do Velenu, že začnu s gwintem po hospodách a řemeslnících, ale dostávám na frak neskutečně...Skoro každý hraje Scoia´tel balíček, vykládají ty karty se spec. schopností (přilby dole) a vyloží tak klidně 3 karty (posledně mi to udělal Zoltan a ve třetím tahu měl power 24), nebo vyloží speciálku se silou 10, imunní na počasí, jsem schopný uhrát remízu/výhrz v prvním kole, ale pak prostě nemám co hrát...
Fakt nevím, kde mám ty další karty na rozšíření baliku brát. I kupci mají samý Nilfgaard na prodej, což je mi na dvě věci, dkyž nemám ani jednu kartu do balíku...
Škoda škoda, moho to být pořešený líp. Skoro jak kdyby každý na mapě měl u gwintu nastavený level scaling nebo co, nemůžu narazit na hráče, co má "obyčejný" základní balíček...
Zkusím pak ještě internet s nějakýma radama, žel bohu mi není nic platné, že docela chápu jak hrát, když prostě nemám čím...:)
AMD RYZEN 5 3600 -- ARCTIC FREEZER 34 -- ASUS ROG CROSSHAIR VI -- PATRIOT VIPER 4 BLACKOUT SERIES 16GB 3600MHz CL17 -- XFX RADEON® 6700XT QICK319 -- KINGSTONE SSD M.2 A2000 500GB -- - SEAGATE 1TB -- TOSHIBA P300 3TB -- SilentiumPC Regnum RG1 Pure Black -- Corsair Gaming Series 600W -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
staré sestavy:
Intel Core i5-4460 -- SilentiumPC Fera 2 HE1224 -- MSI Z97-G43 Gaming -- Kingston HyperX Blue 4x4GB DDR3 1600 -- Sapphire RX 470 NITRO+ OC 4GB GDDR5
AMD Phenom II X4 960 Black Edition -- GELID Solutions Tranquillo - revize 2 -- ASUS M5A97 PRO - AMD 970 -- Kingston HyperX Blue 4x4GB DDR3 1600 -- Sapphire HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 -- iiyama ProLite E2407HDS // AMD Athlon 64 X2 4800+ EE (socket AM2) BOX ADO4800DDBOX -- ASUS M2N-SLI Deluxe - nForce 570 SLi -- Geil Value 4GB (2x1GB) DDR2 800 -- Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB, PCI-E // MIX -- ASUS ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5 -- Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950PRO Ultimate 256 MB, PCI-E -- Gigabyte GA-K8NE - nVidia nForce4 4X -- ASUS M5A97 PRO - AMD 970 -- ASUS M2N32 WS Professional - nForce 590 SLi -- ASUS M2N-E - nForce 570 Ultra -- Thermaltake Mambo VC2421 - Middletower 450W
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Marty86 píše: Jj ten HUD mám stejně, takže asi je to v pohodě. Jinak na tu matku topivců jsem taky před chvíli narazil, stejný lvl jako ty, takže rychle pryč :)

Jinak nevíte někdo jestli se dají nějak odehnat topivci, když se potápím? Pod vodou je bedna s pokladem a oni se pořád ometají kolem a ne ne odplavat pryč.
Dik, ulevilo se mě, už sem si myslel že sem to nějak podělal neustálím měněním grafických nastavení než sem našel vyhovující kombinaci.

Jestli myslíš ty topivce u toho vraku kousek od potvory na lvl 15, tak ty sem ignoroval a až na jednoho si mě nevšímali, vybral sem dvě truhly. Nic jinýho tam není.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Molda222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Molda222 »

Dr.Evil píše:Aha dik moc, tak na tab sem od tutrialu už nějak zapoměl. :oops:

A ten HUD je v pořádku, že jeho levá část mizi, pokud člověk nebojuje?

Běžně to mám takhle http://i.imgur.com/TLy3Tqk.jpg
No já myslím, že v pořádku to asi není, protože mě se zobrazuje HUD celý normálně po obou stranách a nemizí mi. Mám ale pocit, že HUD šel v menu upravovat, takže tam máš možná něco nastavené jinak nebo vypnuté.

Jinak po 15 hodinách se W3 řadí mezi nej hry, které jsem za více než 20 let hraní, měl možnost hrát. Mistrovské dílo. A asi jsem divný, ale graficky je to nejhezčí hra, kterou jsem viděl, a to jsem hrál v podstatě všechny graficky náročnější hry v poslední době od Shadow of Mordor přes Dying Light po GTA atd. To prostředí je neskutečně detailní a promakané, zpracování počasí perfektní, celkově ta příroda působí živě a reálně. Respektuju samozřejmě nazory ostatních, kterým se ta grafika nelíbí, ale nechápu to celkem :D Nevím jestli mají nastavené nižší detaily a na nižší detaily je to třeba více "zhoršené" než u jiných her, ale na kombinaci ultra a high jsem hezčí hru ještě nehrál. Ale každý má samozřejmě právo na svuj nazor a svuj pohled na věc, každý to vnímá trochu jinak a všímá si jiných věcí, takže to beru.

A dnes odpoledne jsem skolil toho prvního gryfa a ten souboj byl na tu třetí obtížnost celkem šílený, ale v dobrém slova smyslu, hodně těžké, nevím proč, ale takhle jsem se nezapotil snad ani u Dark Souls nebo Lords of the Fallen :D Ale povedlo se to naštěstí na první pokus dost na těsno. Už jen za tohle klobouk dolů před CD projektem, ten souboj by prostě hodně zábavný.
Tady je díl mého lets playe s tím gryfem - https://www.youtube.com/watch?v=KwUnU8vEvjQ
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

@Gwint: Hraju severní říši a jiné balíky jsem nezkoušel. Zatím jsem porazil všechny, co se mi připletli do cesty - někteří byli o nervy. Do Novigradu jsem nešel, mám sotva 1/3 Velenu prošlou. Nemám ani jednu hrdinskou jednotku.

Hodně pomáhají špióni (karta s okem). Dáte 1 kartu do pole soupeři, ale táhnete si 2 z balíku - takhle se dá soupeř snadno vyčerpat v prvním kole a v dalších dvou mu to natřete.

Totální zvraty se dají dělat s počasím. Např mám 2 špiony do přední linie, tak je tam soupeřovi namažu, získám 4 karty navíc a pak tam prdnu mráz, takže mu ti špioni nijak nepomůžou. Karty, co se vzájemně podporují, jsou hrozně silné ve špatném počasí, protože podpůrný efekt se přičítá přes počasí. Soupeř klidně může do přední linie nasázet 8 silných karet, ale hodíte tam mráz plus 3x "zasranou slabou pěchotu" a porážíte ho 9x8...

Takže doporučuju do balíku míchat špiony stejné linie a počasí té "špiónské linie" spolu s kartama, co dávají bonus celé linii, nebo bonus stejným kartám. Karty, které jsou sice číselně silné, ale nemají speciální schopnost jsou ve skutečnosti docela na nic.
===========
Jo, a pro mě taky asi nej hra za posledních 15let... ještě se uvidí, jaké bude finále a jak si udrží tempo. Teď nemyslím Gwint, ale Witchera .)

edit:
AD Grafika: Hodně mi pomohlo vypnout bloom a dát sharpen na střední nastavení. Po dvou dnech maratonského hracího stylu už mě barevná paleta moc netrápí a sweetFX nahodím asi až na replay. Teď to dohraju v původní verzi
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nějak jsem nepochopil Alchymii.... mám Ul petardu, u který je 0/2 ale v alchemii mi to píše že už tu Petardu mám a tak jí nemužu vyrobit... jak jí mám dobít? :D
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

Odporucam pozriet !!!

https://youtu.be/vMmFiQp3Q_4
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Still.Lord píše:Nějak jsem nepochopil Alchymii.... mám Ul petardu, u který je 0/2 ale v alchemii mi to píše že už tu Petardu mám a tak jí nemužu vyrobit... jak jí mám dobít? :D
Musis meditovat.Vsehny petardy/elixiry se doplnujou automaticky
Je potreba jen alkohol
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Aha, to mě nenapadlo.. dík.. :lol:
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

je ve hre nejaka truhla jakoze byla ve 2ce nebo jen na kone ?
Mam furt plno...
Taky vam prijde, ze ten kun je naprosty idiot a seka se kde muze dokonce i na rovince najednou zarve a zastavi se idiot ?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Si kup lepsi bagly na kone.Ja mam nosnost 160kg :)
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Truhlu bych potřeboval taky, mám tunu craftovacího matroše a nemám to kde odklonit :))
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Jo, ty bugy s koněm mě serou, zastavuje každou chvíli.

Jinak, asi se mi to nějak seklo nebo já nevím ale potřebuju radu.

SPOILER:
Dělám úkol "Rodinné záležitosti", už jsem vyvolal ducha té potracenky, našel baronovu dceru ve měste, vrátil se a teďka mám prověřit zbývající vodítka ve Velenu a najít jeho ženu, ale na mapě nic nemám, nikde se mi nic neukazuje, co mám dělat?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Di za jezibabama
BTW nektery questy zkoncej spatne a nebo spatne.Zadnej dobrej konec neexistuje :)

SPOILER
http://abload.de/img/witcher3_2015_05_23_25srpr.png
Naposledy upravil(a) HEAD dne sob 23. kvě 2015, 22:52, celkem upraveno 1 x.
Kuffor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuffor »

0martas0 píše:Jo, ty bugy s koněm mě serou, zastavuje každou chvíli.

Jinak, asi se mi to nějak seklo nebo já nevím ale potřebuju radu.

SPOILER:
Dělám úkol "Rodinné záležitosti", už jsem vyvolal ducha té potracenky, našel baronovu dceru ve měste, vrátil se a teďka mám prověřit zbývající vodítka ve Velenu a najít jeho ženu, ale na mapě nic nemám, nikde se mi nic neukazuje, co mám dělat?
Sprav ulohu Damy z lesa.

Inak tiez som nonstop plny, mam nosnost 130kg, stale nestaci :) Ale spravil som si nejaky elixir ci co, ktory na pol hodiny zvysi nosnost o dalsich 20kg ci kolko, tak si ho vzdy dam a bezim do mesta popredat/porozoberat veci...

inak SPOILER:
Ako ste sa rozhodli pri Keire a Alexandrovych poznamkach?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak to nechapu co sebou tahate ze vam nestaci 130KG
Co je pod vetesi to vsechno prodejte a zbrane taky vsechny prodejte krome dvou co nosite..
Ja lootuju uplne vsechno co ve hre je a sem na 60KG :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“