-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

hypnotic666 píše:....protože jsem to nevydržel a přešel na ofik a teda musím říct, že je to tam opravdu úplně o něčem jiným a přinejmenším 3x tak zábavnější už jenom z toho důvodu, že questy fungují jak mají a moby castěj o stošest :)....
Co je take dulezite, ze postavy jsou tam vyvazene a ze jim funguji vsechny sklïlly a kouzla. Hlavne delaji ten efekt na ostatni oponenty a okoli, ktery ma byt. Na free serveru to pak kompenzuji treba ze daji nejake class vice HP, protoze u ni nejede treba nejake kouzlo nebo skill, tak aby ta class neprisla zkratka. To je docela srandovni.
Ja se uplne smeju tem pravidlum co maji na nekterych free serverech....treba nepouzivejte mounty v instancich, nepouzivejte fear v instancich :-D, protoze se muzete propadnout do textury(fakt bych chtel videl heroic run bez fearu...) , nesmite bezet kdyz strilite z wand :-D...proste maji pravidla treba na nekolik stranek A4 kvuli tomu, ze mraky veci tam nefunguji. Tak udelaji pravidla aby lidi nezneuzivali teto nefunkcnosti.
I kdyz tu lidi budou tvrdit ze na jejich free serveru uz toho hodne funguje...tak je to porad proti ofiku rozdil jak kdyz si vedle sebe postavim puvodni alfu Dooma3 a pak oficialni hru.

Kdo nezkusil, neuveri. Zkusit zadarmo na 10 dnu wow si muze kazdy a je to zalezitost acc, takze klidne za dalsich 10 dnu muzete zase zkusit jinou postavu, kdyz si udelate dalsi trial acc.

Nedivim se, ze se ti na ofiku libi. Jeste by blizz mohl udelat casove kupony treba na nekolik hodin hrani a ne na mesic...proste aby to bylo treba na 5 dnu herniho casu a bylo by jedno jestli bys to prohral za mesic, nebo za rok.
Tohle ale asi nikdy neudela, protoze chce zakazniky co za wow plati pravidelne.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

hypnotic666 píše:Prej musí být na kartě povolený IT platby. Já mám wowko necelý týden, takže jsem ještě nic neplatil, ale mám taky visu electron od ČS, tak tady potom napiš jestli jsi problém vyřešil.... Díky
Problem s povolenyma IT platbama je nasledujici. Karta na, ktere to chcete povolit MUSI byt embosovana. Jenze Visa Electron embosovana neni (teda ta moje neni, ale myslim ze zadna Visa Electron neni).

Na zaplaceni WoW platebni karta NEMUSI mit aktivovanou sluzbu placeni pres internet. Tohle vim na 100%, protoze to platim Visou Electron, ktera neni embosovana (=> nelze na ni zapnout/povolit placeni pres internet).

Cela specialitka v pripade WoW lezi na strane Blizzardu, ktery placeni WoW nepovazuje za interentovou platbu. A to je duvod proc tuto sluzbu karta mit nemusi.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Tady si dovolikm nesouhlasit Visa Electron (alespon ta moje) Embosovana je. Znamena to jenom to, kde vsude s danou kartou muzete platit, tzn. budto elektronicky pomoci magnet. kodu, cipove jako je napr. telefoni karta, nebo tzv. zehlickou ktera vlastne precte cislo karty z tech vystouplejch cisel a pismen.

A IT platby Visa Electron samozrejme ma viz. http://www.csas.cz/banka/menu/cs/lide/n ... 3_prod_181
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Ajo ok. Ja sem nevedel jak to s Visou Electron je. Takze to v tom mym postu vynech no. Zbytek (hlavne to ze ja to IT zaply nemam a funguje mi to) si su jistej.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Ad ta Visa Electron .... Takže z toho tedy plyne, že pokud vyplním správně číslo karty, jméno atd, tak se nemusím bát, že by to nešlo zaplatit? Mimochodem jméno mám do účtu psát normálně s háčky že?
Butch píše:...
No to je pravda cos tady napsal.. Mě hlavně překvapila ta plynulost a hlavně 100%ní funkčnost questů. Viz Lazy peons hned na začátku za orka... Na free jsem jen čekal až dojede na hůlce cooldown a celej q jsem mohl udělat na jednom peonovi, na ofiku musím mlátit jen do těch peonů, kteří fakt spí :) + provoz v hlavních městech je úžasnej.. Jen mě trošku mrzí, že 70% hráčů, které tam potkám jsou 70ky :) Ono se sice není čemu divit, když už tam hrají dlouho, ale připadám si mezi nimi trošku blbě :D škoda, že jsem nezažil wowko na ofiku ještě před bc. To tam muselo bejt ještě více lídí. Teď je velká část zalezlá na novým ostrově a tak je to tam místy prázdné, ale aspoň se rychle questí... Myslím, že jsem chybu neudělal, když jsem si to koupil ;)

EDIT: ještě jsem si všiml jedné větší změny oproti free a to té, že mi vůbec nepadají zelené předměty.. Fakt jenom málo a když už, tak je pro mě nepoužitelný, takže jsem totálně bez peněz, jelikož všechno vrazím do spellů a aukce :) Je to sice dobře, protože to nutí člověka chodit instance atd, ale zase na začátku je to opravdu finanční krize :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

hypnotic666 píše:Ad ta Visa Electron .... Takže z toho tedy plyne, že pokud vyplním správně číslo karty, jméno atd, tak se nemusím bát, že by to nešlo zaplatit? Mimochodem jméno mám do účtu psát normálně s háčky že?
Jmeno napis presne jak je na karte. Jestli tam mas hacky, tak je napis. Ja mam zrovna jmeno i prijmeni kompletne bez hacku a carek takze tohle ti neporadim :).
hypnotic666 píše: ... provoz v hlavních městech je úžasnej.. Jen mě trošku mrzí, že 70% hráčů, které tam potkám jsou 70ky :) Ono se sice není čemu divit, když už tam hrají dlouho, ale připadám si mezi nimi trošku blbě :D škoda, že jsem nezažil wowko na ofiku ještě před bc. To tam muselo bejt ještě více lídí. Teď je velká část zalezlá na novým ostrově a tak je to tam místy prázdné, ale aspoň se rychle questí... Myslím, že jsem chybu neudělal, když jsem si to koupil ;)
Hehe pred TBC bylo tech tvych 70% zas lvl 60 a vyslo ti to stejne.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

hypnotic666 píše:...To tam muselo bejt ještě více lídí. Teď je velká část zalezlá na novým ostrově a tak je to tam místy prázdné....
Co si ja pamatuji tak pomerne prazdno bylo jen v zatacenich oblastech.
Zkus se podivat do IF, tam je vzdycky lidi dost i ted s TBC. Samozrejme diky Outlandu je odliv 58+ level hracu zcela zrejmy. Ale porad je proc se vracet, at uz kvuli Aukcim nebo vypomoci nizsim levelum. A nebo kvuli natrenovanim profesi.
Kdyz nekdo zmeni profesi na ziskavani surovin, musi zacit treba kutat rudu tam kde jsi zacinal :-D
Takze to je pak docela sranda pozorovat 70tky jak kopou nebo sbiraji kytky ci stahujou z kuze jeleny level 5 :-D v Elwyn Forest nebo pak ve Westfallu atd...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Akorat bych zmenil IF na UC a Elwyn forest na Trisfall :D jinak se vsim souhlasim :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

hypnotic666 píše:Viz Lazy peons hned na začátku za orka... Na free jsem jen čekal až dojede na hůlce cooldown a celej q jsem mohl udělat na jednom peonovi, na ofiku musím mlátit jen do těch peonů, kteří fakt spí :)
zrovna todle na mangosu funguje jak ma :lol:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

filletzz píše:
hypnotic666 píše:Viz Lazy peons hned na začátku za orka... Na free jsem jen čekal až dojede na hůlce cooldown a celej q jsem mohl udělat na jednom peonovi, na ofiku musím mlátit jen do těch peonů, kteří fakt spí :)
jak kde, když jsem hrával na free, tak třeba Q z Feralasu... Wildkin muisek a pak i ostatní navazující - šlo používat Q item na každého mrtvého moba a ne jen na toho určitého.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

filletzz píše:
no já jsem hrál na 2 serverech a ani na jednom to nešlo a jeden z toho byl na verzi 2.0.12 ... Vždy stačilo 5x sejmout jednoho po dojetí cooldownu a bylo to :)

Mimochodem chtěl bych se zeptat... Když ještě nemám bc, tak mám max lvl 60 nebo taky 70? A můžu taky do arény?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

hypnotic666 píše: Mimochodem chtěl bych se zeptat... Když ještě nemám bc, tak mám max lvl 60 nebo taky 70? A můžu taky do arény?
Bez TBC pokud vim mas max lvl 60. Do areny nemuzes ze 2 duvodu.
a) lvl 70
b) areny jsou v TBC lokacich a tam se bez TBC dostanes jenom dost tezko :).
Majzl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majzl »

Koudy píše:
hypnotic666 píše: Mimochodem chtěl bych se zeptat... Když ještě nemám bc, tak mám max lvl 60 nebo taky 70? A můžu taky do arény?
Bez TBC pokud vim mas max lvl 60. Do areny nemuzes ze 2 duvodu.
a) lvl 70
b) areny jsou v TBC lokacich a tam se bez TBC dostanes jenom dost tezko :).
ad b) mam pocit ze arena masteri sou i v UC a dalsich mestech v UC se mi zda ze urcite jen asik nezalozi novou arena grupu to jde jen v Nagrandu, takze arenu bude moct valit jen cvicne...
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jinak asi to vite, ale do Outlandu se da dostat i pod levelem 58...a to treba summonem.

Videl jsem v Honor Holdu jednu 40tku a nejdrive jsem neveril svym ocim a pak jsem zjistil ze se tam dostal summonem :-D
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Aha, tak to je tak, jak jsem myslel s tím lvlem ... Takže budu muset koupit tbc, ale na to času dost, stejně jsem ješště low lvl :) .... Mimochodem, na jakým realmu hrajete? Taky všichni na drakthulu? :)

Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Na Drak'thullu nehraju a ani nikdy hrat nebudu. Bejt na jednom serveru se samejma nafoukanejma cechama jsem si po letech na Ultime online nechal milerad ujit.....

Hraju na Aszune a za Hordu ftw!
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

@hypnotic666 : Dam ti radu. Kup si TBC radsi driv nez pozdej. Prece jenom nezapomen ze ti prida blood elfy a draenei. Tim ze to koupis pozdej tak ti fakticky unika sance hrat je jako main char...

Jinak na Drak'Thulu samozrejme nehraju, protoze DT smrdi :-D . Hraju samozrejme hordu (server uz sem mozna nekde rekl... a pokud ne tak nevadi :) ).
Majzl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majzl »

Ja s par kamosema hrajeme na Vek'nilash docela pohodicka plno severanu a krome nasi guildy zadni cesi ani slovaci aspon co sme zatim vypozorovali:))
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No já proti čechům a slovákům nic nemám :) Stejně do main chatu píšu jen anglicky.. Jenom mě trošku vadí, že si ten realm češi (ti hlavně) a slováci trošku přivlastňují a obrovská většina guild je cze/svk only, což mi přijde trošku ubohé, když vezmu v potaz, že si ti lidi koupili anglickou hru a hrají na anglickém serveru. Když potom vemou do guildy někoho ze zahraníčí a neumí se s ním domluvit, takže když se dotyčného zastanu, tak mi klidně řeknou, že neumí anglicky, proto ho tam nechtějí... Ale zase hraje tam dost známých a navíc i když jsem zrovna dnes dal zkoušku z angličtiny téměř na plný počet bodů, tak pochybuju, že bych si dokázal plynule popovídat na VT s nějakým finem, kterej taky angličtinu neovládá na vysoké úrovni :)

Ad ty nové rasy... Je pravda, že za ně hrát nemůžu, ale to mi vůbec nevadí.. Já chtěl bejt ork shaman a to bude můj main a než ho vylevlím, tak to potrvá, nemám důvod mít 2 postavy :)

Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Neumi se domluvit... No to je to. Podle me je 80% lidi na DT moc linych na to se naucit anglicky. Zbylych 20% tam hraje, protoze tam maji kamose.

S finama su na TS kazdej vecer... Anglictina je nudna, lepsi je finstina :-D. Spravne pises, ze mluvena anglictina je tezka. Je o dost jina nez psana.
No a jak je komu rozumet? (moje subjektivni dojmy a zkusenosti; vztahnu to na mou gildu a pracu kde pouzivam mluvenou anglictinu vicemene denne; na vyjimky se da narazit vsude ze...)

Kdyz to rozdelim do 3 kategorii dobre, prumerne a spatne tak to bude asi takto :

Dobre :
Sem spadaji povetsinou narody, ktere nemaji rodny jazyk anglictinu (coz je logicky protoze se to taky musi ucit).
Rusko (neni co resit. Velmi tvrda vyslovnost. Anglictina je skoro az neprijemna (je to o zvyku, nas guild leader je Rus :) ); Finsko; Italie; Svedsko; Belgie; Nizozemsko (tady ty ostatni narody vyslovujou taky trochu tvrdeji a pekne vetsinou). Jak je videt tak skoro cela Evropa (Nemecko, Francie a Spanelsko maji vlastni servery takze je spis nejde potkat). Nicmene musim se priradit Izrael (ano meli sme pomerne velkou cast gildy z Izraele). Maji tvrdou vyslovnost anglictiny a velmi dobre artikulovanou (pro cecha na poslech).

Prumerne :
Sem nam spadnou rodili mluvci. Vicemene Anglicani, Kanadani, Americani. Vyjimku pro me treba tvori Briti ze stredni az severni Anglie (okoli mesta Hull a Petersbrough), kterym je podle me rozumet spis dobre.

Spatne :
No sem spada skoro cela Asie. Rozumet thajcovi po telefonu co chce je uplna silenost.
Nicmene asiaty potkate spis sporadicky (ve wow neznam ani jednoho).

Povaha lidi je samozrejme ruzna. Cesi na serveru kde musi jet anglictinu jsou vetsinou v pohode (nejsou totiz zavreni v ceske gilde kde by si nadavali pekne po cesku, ale maji spolu maximalne komunikacni kanal nebo tak neco). U nas byla ceska gilda ale rozpadla se. Podle me spousta cechu na normalnich serverech (= ne DT) ani ceskou gildu nechce. Proste se nekam upichne a v klidu v ustrani si hraje.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“