Neboj kamos me ju osobne prebiral a vse zkontroloval .. nikdy nic nechcu naslepoDemon píše:Možná to pochopíš ,až ti přijde.
Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...
- paplis
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- kul1k
- Mírně pokročilý

- kvoco
- Začátečník

chalani, myslite ze bude dobre fungovat Logitech G5 a podlozka SteelPad QcK?, pocul som ze tato mys ma problemy s ciernou podlozkou
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- Martin Kusyn
- Začátečník

nemá problémy s černou podložkou, ale s černou SKLENĚNOU podložkou ... a i tento problém řeší update firmwaru .... já mám G5 na razer exactmat (černá) a není problémkvoco píše:chalani, myslite ze bude dobre fungovat Logitech G5 a podlozka SteelPad QcK?, pocul som ze tato mys ma problemy s ciernou podlozkou
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
- paplis
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- kotas
- Středně pokročilý

Vlastnim uz druhym tydnem podlozku od qiip fabric jednu z nejlevnejsich co je a je super doporucuji, az mi prijde mys RAZR CRAIT tak pujdu do te nejlepsi od qiip fabric 
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- kul1k
- Mírně pokročilý

- Cujo
- Mírně pokročilý

- kul1k
- Mírně pokročilý

- Cujo
- Mírně pokročilý

- kul1k
- Mírně pokročilý

- Cujo
- Mírně pokročilý

- paplis
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- prd
- Začátečník

-
das si ve windows sensitivitu na 6, v ovladacich si hodis sensku na 10 a mas default sensitivitu:)Cujo píše:mam dotaz, da se v razer ovladacich nastavit aby mi ten soft vubec neovlivnoval sensitivitu? proste aby byla stejna jak pred instalaci? diky (budu mit razer DA)
btw: DA ,aspon podle stiznosti uzivatelu, zatim nic moc :/
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Já ho mám týden a nelze si stěžovat... I když vlastně jedna věc - na podložce jede fajn, ale používám ho u notebooku a jakmile sem ho chtěl zkusit na holym stole, tak sem si ani neškrtl, to bylo horší jak s 7 let starou Geniuskou NetScroll Optical...prd píše: btw: DA ,aspon podle stiznosti uzivatelu, zatim nic moc :/
Ovšem je fakt, že něco není v pořádk, páč je teď vyprodanej úplně všude, někdo má nechtěnou akceleraci a při updatu firmware už poměrně dost lidem myška dokonce umřela.
- prd
- Začátečník

-
Tj mozny, jenom replikuju to co sem cet ruzne po forech:) U tech bugu bych asi nejzavaznejc videl tu positivni akceleraci spolu s neumernym snimanim nad povrchem( nekde sem cet ze az 12mm nad povrchemwector píše:Já ho mám týden a nelze si stěžovat... I když vlastně jedna věc - na podložce jede fajn, ale používám ho u notebooku a jakmile sem ho chtěl zkusit na holym stole, tak sem si ani neškrtl, to bylo horší jak s 7 let starou Geniuskou NetScroll Optical...prd píše: btw: DA ,aspon podle stiznosti uzivatelu, zatim nic moc :/
Ovšem je fakt, že něco není v pořádk, páč je teď vyprodanej úplně všude, někdo má nechtěnou akceleraci a při updatu firmware už poměrně dost lidem myška dokonce umřela.
U razeru by si mohli zvyknout prodavat az plne funkcni vyrobky. Nepamatuju se snad ani na jeden jejich produkt, kterej by nemel v prvni serii, poslany do obchodu, problemy.
Jinak mi DA pripada jako moc zajimava mys, jenom skoda, ze nema tvar copperheadu a zatim neni plne funkcni:/
- Cujo
- Mírně pokročilý

- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Dřív to byly celkem drobnosti, co se vyřešily FW dřív, než se ty myši dostaly reálně k většímu počtu lidí ( narozdíl od Logitechu, kde jim to nějakou dobu trvalo, než přišli s novym FW pro G5 ). Ale teď je snad jedna série, co je použitelná ( kus z ní mám asi i já ) a zbytek se nepovedl. FW sice už je, ale flashni to, když to může celou myš zabít. Uvidim, až dodělám pošlední zkoušku ( snad se povede už v úterý 30. 1. ), pak zkusim flash i já, protože do tý doby tu myš ( používám u notebooku ) potřebuju a nemůžu si dovolit ztrácet čas nějakou reklamací a přehazovat Copperheada od PC k NB.prd píše:...
Jinak nad tvarem nezoufej - on sice neni špatnej, ale na tvar DiamondBacku nebo Copperheadu to nemá, naštěstí se ale má objevit novej model s jejich tvarem a vnitřnostma z DeathAdderu ( něco jako Krait, což je vlastně starej Viper s technickou DiamondBacku ). Prý ale asi až v létě, možná dokonce na podzim