Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
paplis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paplis »

Demon píše:Možná to pochopíš ,až ti přijde. :)
Neboj kamos me ju osobne prebiral a vse zkontroloval .. nikdy nic nechcu naslepo :wink:
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

ok tak pak napis ale asi si vezmu QckA na DotU snad stacit pude porat lip nez nic
NB:Acer Aspire V3 571G
kvoco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kvoco »

chalani, myslite ze bude dobre fungovat Logitech G5 a podlozka SteelPad QcK?, pocul som ze tato mys ma problemy s ciernou podlozkou
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

kvoco píše:chalani, myslite ze bude dobre fungovat Logitech G5 a podlozka SteelPad QcK?, pocul som ze tato mys ma problemy s ciernou podlozkou
nemá problémy s černou podložkou, ale s černou SKLENĚNOU podložkou ... a i tento problém řeší update firmwaru .... já mám G5 na razer exactmat (černá) a není problém
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
paplis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paplis »

Ku!1k píše:ok tak pak napis ale asi si vezmu QckA na DotU snad stacit pude porat lip nez nic
Tak jako za 190 kc to neber .. pro me Qck uplne staci jelikoz nejsem zadny profi hrac. Nic lepsiho za tu cenu proste nesezenes.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

paplis píše:
Ku!1k píše:ok tak pak napis ale asi si vezmu QckA na DotU snad stacit pude porat lip nez nic
Tak jako za 190 kc to neber .. pro me Qck uplne staci jelikoz nejsem zadny profi hrac. Nic lepsiho za tu cenu proste nesezenes.
presne tak... jedine qiip fabric, ten je jeste lepsi
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Vlastnim uz druhym tydnem podlozku od qiip fabric jednu z nejlevnejsich co je a je super doporucuji, az mi prijde mys RAZR CRAIT tak pujdu do te nejlepsi od qiip fabric 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

uvidim no asi bud qiip nebo toho steelpada asi vezmu tu tenci
edit:// jeste sem ted koukal na steelpad 4D za 4kilca tak ted nevim :(
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Ku!1k píše:uvidim no asi bud qiip nebo toho steelpada asi vezmu tu tenci
edit:// jeste sem ted koukal na steelpad 4D za 4kilca tak ted nevim :(
plast vic klouze ale je mene pohodlny.. hadra only!:)
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

dobre rozhodnuto diky Cujo beru qiip fabric l nebo xl
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Ku!1k píše:dobre rozhodnuto diky Cujo beru qiip fabric l nebo xl
hele mam fabrica xl navic nechtel bys ho?
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

za koli? jinak uvidim mno akorat po premereni nevejde na stul jaksi
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

zalozim dred v bazaru
paplis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paplis »

Tak ten razer bomba :D a klouze uplne mazane .. jen ten tvar orpti creative 5500 je hrube jiny .. njn ted uz to chce jen zvykat ;)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

mam dotaz, da se v razer ovladacich nastavit aby mi ten soft vubec neovlivnoval sensitivitu? proste aby byla stejna jak pred instalaci? diky (budu mit razer DA)
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

Cujo píše:mam dotaz, da se v razer ovladacich nastavit aby mi ten soft vubec neovlivnoval sensitivitu? proste aby byla stejna jak pred instalaci? diky (budu mit razer DA)
das si ve windows sensitivitu na 6, v ovladacich si hodis sensku na 10 a mas default sensitivitu:)

btw: DA ,aspon podle stiznosti uzivatelu, zatim nic moc :/
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

prd píše: btw: DA ,aspon podle stiznosti uzivatelu, zatim nic moc :/
Já ho mám týden a nelze si stěžovat... I když vlastně jedna věc - na podložce jede fajn, ale používám ho u notebooku a jakmile sem ho chtěl zkusit na holym stole, tak sem si ani neškrtl, to bylo horší jak s 7 let starou Geniuskou NetScroll Optical...

Ovšem je fakt, že něco není v pořádk, páč je teď vyprodanej úplně všude, někdo má nechtěnou akceleraci a při updatu firmware už poměrně dost lidem myška dokonce umřela.
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

wector píše:
prd píše: btw: DA ,aspon podle stiznosti uzivatelu, zatim nic moc :/
Já ho mám týden a nelze si stěžovat... I když vlastně jedna věc - na podložce jede fajn, ale používám ho u notebooku a jakmile sem ho chtěl zkusit na holym stole, tak sem si ani neškrtl, to bylo horší jak s 7 let starou Geniuskou NetScroll Optical...

Ovšem je fakt, že něco není v pořádk, páč je teď vyprodanej úplně všude, někdo má nechtěnou akceleraci a při updatu firmware už poměrně dost lidem myška dokonce umřela.
Tj mozny, jenom replikuju to co sem cet ruzne po forech:) U tech bugu bych asi nejzavaznejc videl tu positivni akceleraci spolu s neumernym snimanim nad povrchem( nekde sem cet ze az 12mm nad povrchem :x )
U razeru by si mohli zvyknout prodavat az plne funkcni vyrobky. Nepamatuju se snad ani na jeden jejich produkt, kterej by nemel v prvni serii, poslany do obchodu, problemy.
Jinak mi DA pripada jako moc zajimava mys, jenom skoda, ze nema tvar copperheadu a zatim neni plne funkcni:/
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

v cem pomuze flash firmware?
btw k tomuto:das si ve windows sensitivitu na 6, v ovladacich si hodis sensku na 10 a mas default sensitivitu:)
neni default kdyz dam pulku,tzn 5?
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

prd píše:...
Dřív to byly celkem drobnosti, co se vyřešily FW dřív, než se ty myši dostaly reálně k většímu počtu lidí ( narozdíl od Logitechu, kde jim to nějakou dobu trvalo, než přišli s novym FW pro G5 ). Ale teď je snad jedna série, co je použitelná ( kus z ní mám asi i já ) a zbytek se nepovedl. FW sice už je, ale flashni to, když to může celou myš zabít. Uvidim, až dodělám pošlední zkoušku ( snad se povede už v úterý 30. 1. ), pak zkusim flash i já, protože do tý doby tu myš ( používám u notebooku ) potřebuju a nemůžu si dovolit ztrácet čas nějakou reklamací a přehazovat Copperheada od PC k NB.

Jinak nad tvarem nezoufej - on sice neni špatnej, ale na tvar DiamondBacku nebo Copperheadu to nemá, naštěstí se ale má objevit novej model s jejich tvarem a vnitřnostma z DeathAdderu ( něco jako Krait, což je vlastně starej Viper s technickou DiamondBacku ). Prý ale asi až v létě, možná dokonce na podzim :(
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“