Bioshock

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

kotas: Nainstaluj nejnovější DirectX . http://www.microsoft.com/downloads/deta ... df977d17b8
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

kotas: Jestli máš nainstalovanou češtinu, tak se ti hra déle spouští. Může se stát, že Visty vyhodí tohle - mně se to také občas stane. Když chvíli počkám (někdy půl minuty, někdy 2min), hra se normálně zapne.

Na XP to také trvalo déle, jenom Win nevyhazoval tu chybu.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Revealman píše:kotas: Jestli máš nainstalovanou češtinu, tak se ti hra déle spouští. Může se stát, že Visty vyhodí tohle - mně se to také občas stane. Když chvíli počkám (někdy půl minuty, někdy 2min), hra se normálně zapne...
OK, nainstaluji pak znovu a zkusím, včera jsem nahodil úplně novou instalaci Win Vista..na XP to jelo předtím úplně dopohody. Hru jsem dvakrát dohrál, ale chtěl bych si ji dát ještě potřetí :roll: , je prostě SUPER, BEST OFF 2007 8)

to Mayhem(cz): OK taky zkusím :up:

Pak editnu jak jsem dopadl, zatím díky všem :)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

zdravim. ma problem tesne pred koncem. co jsem se dozvedel, tak kdyz uz je ze mne tatka a dovedu tu holku pred vytah, tak ji mam vysat ci co, ale mne to nejde a do vytahu se dostat nemuzu. patch 1.1...

jsem to radeji natocil.. http://www.youtube.com/watch?v=1A29a4Bv1WI

dik za rady
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Bug no... zkusil bych lvl od znova :( ...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

jojo, to me taky pak napadlo:) uz to mam dohrany, za spatny konec:D jinak po pribehove strance to bylo dobry. ale nejak moc mne to neoslnilo. na stredni obtiznost jsem az na tatky a zaverecnou bitku pouzival jen hasak a noproblem.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Mám pár problémů...
1. nejde mi v menu vidět kurzor
2. začnu novou hru, a ponápisu Bioshock mi prostě zčerná obrazovka a slyším jen zvuk...
3. v nastavení mi dát rozlišení 1280x1024, pak do háže pouzedo okna... :(
jsem zoufalý..
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

prvni dva nevim, ale to druhy bude nejspise tim, ze jsi tam zaskrtl policko hrat v okne. ja kdyz to nastavoval poprve, tak jsem to cetl jako "ohně" a tak jsem to zaskrtl, pak jsem den nad tim sedel a nahodou jsem si toho vsiml :oops: a jaky mas ovladace?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

slaava píše:prvni dva nevim, ale to druhy bude nejspise tim, ze jsi tam zaskrtl policko hrat v okne. ja kdyz to nastavoval poprve, tak jsem to cetl jako "ohně" a tak jsem to zaskrtl, pak jsem den nad tim sedel a nahodou jsem si toho vsiml :oops: a jaky mas ovladace?
Čeče, ovladače nevím, ale budou aktuální, kupoval jsem před týdnem 8800GTS 512, tak tam ty co jsou tam..
V tom okně mě to ani tak netrápí jako chybějící šipka a nemožnost vubec začít hrát...
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

zkus nahodit nejnovejsi... treba to pomuze, pak bych hledal pricinu v necem jinem.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

slaava píše:zkus nahodit nejnovejsi... treba to pomuze, pak bych hledal pricinu v necem jinem.
A to jsou? Stahuju 169.21 :oops:
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

koukni www.guru3d.com do sekce download, tam jsou i novejsi... nechapu ty nvidia stranky, proc ti to na tvoji kartu doporucuje starsi ovladace.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

slaava píše:koukni www.guru3d.com do sekce download, tam jsou i novejsi... nechapu ty nvidia stranky, proc ti to na tvoji kartu doporucuje starsi ovladace.
Ok, díky :)
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

neni zac, pak napis, jestli se to s nima vyresilo ;) jinak parbe zdar! :twisted:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

slaava píše:neni zac, pak napis, jestli se to s nima vyresilo ;) jinak parbe zdar! :twisted:
Problémy vyřešeny novými ovladači.. Díky :D
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak se to zase posr... ale pro jistotu už to nejde ani spustit :evil: :lol:
http://img120.imageshack.us/my.php?imag ... ockns2.jpg
"Spuštění této aplikace se nezdařilo, protože konfigurace aplikace není správná. Tyto potíže lze pravděpodobně vyřešit opětovnou instalací aplikace" :-x
Nainstalování 4x, 1x formát, ovladače 174.20, DirectX Listopad2007... Teď už fakt nevím!
Jestli jsem čachrováním s Driver Cleanem nesmazal něco duležitého (ale po formatu by to mělo být snad OK)
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

hmm tak to uz netusim. tohle je na mne moc :( co ovladace na desku, zvukovku, ci kodeky? jinak u mne pomoc bohuzel nehledej...
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

To jsem samozřejmě nainstaloval.... jen mě tak napdá, není náhodou jen 5 instalací?? Kdysi jsem o tom slyšel, ale myslím že už je na to nějaký prográmek co to odstraňuje...
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Nazdar,

Mam XP 2800+, 2600XT 512 AGP, 1 GB RAM .

Ti ktori mate podobne zostavy by ste mohli postnut ako vam tato hra ide...
Napr v boji, bez boja atd.

Mne to ide dost zle zatial :oops:
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Still.Lord píše:To jsem samozřejmě nainstaloval.... jen mě tak napdá, není náhodou jen 5 instalací?? Kdysi jsem o tom slyšel, ale myslím že už je na to nějaký prográmek co to odstraňuje...
Jo to bylo, ale jak řikáš, už neni. Jinak, v popisu máš Ati 1950, jestli si ji měl předtim tak to možná zlobí qůli jejím ovladačum...
"I když člověk po celý čas nic nedělá, je nutné si odpočinout." Jaroslav Hašek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“