Zdravim vsechny,
Konecne jsem se rozhodl prejit z vzduchoveho chlazeni na vodu. Sestava je v podpise, ale pristi tyden už by mela prijit EVGA GeForce GTX 285 SSC 1GB. Chladit chci jen CPU a GK. Mam ale predstavu, že budu moct pokracovat v OC jeste lepe než do ted. Chtel bych ale taky klid. Podle toho co jsem si tady precetl tak jsem zkusil vybrat nasledujici.
GK - EK_Water_Blocks_EK-FC285_GTX_SLI_-_Nickle_Plated – tam asi nic lepšího není.
CPU - D-Tek_FuZion_V2_CPU_Universal – tady je to asi taky to nej.
Čerpadlo – v tech se moc nevyznam, ale docela se tady doporučuje laing ddc+ spolu s XSPC
topem, na
http://www.alphacool.cz je tech laing ddc čerpadel vic tak nevim. Pro me
je dost duležite ticho. Vim, že se to mnohdy neda dat dohromady s velkym OC, ale
snad to nejak pujde.
Radiátor - Watercool_Radiator_MO-RA_2 – tomu ale taky moc nerozumim. Nevim jake radiatory a
kolik jich budu potrebovat na kvalitni a tiche uchlazeni popsane sestavy.
Hadice - Tygon_R3603-P2_hadice_14-11mm_pruhledna_-_1m - to jsem jen tak odhadl.
Fitinky – 6x Vystup_1-8-_pro_hadici_12mm. Beru to tak že 2x pro GK, 2x pro CPU a 2x do radiatoru
Expanzka - Co doporučíte?
„Voda“ - Alphacool_AlphaCola_1L_-_Blue – asi dve nebo kolik bude potrebova
Pak asi něco na staženi hadic a fitinek, pastu mam, vetraky taky a vic me nenapada.
Nechci napsat, že peníze nehrajou roli, ale když už jsem se rozhodl do „vody“ jit tak jsem ochoten do toho vrazit co je potreba. Hlavne at jsem spokojenej.
Mockrat dekuju za upresneni a napady.
Honza