Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, vim o tom a uznávám tu svoji chybu :)

Moje zklamání tenkrat pred 2 roky bylo obrovský, proste jsem od toho čekal neco, co ta hra nemohla nabídnout. Naštestí je ta hra slušne dlouhá, takže si ji človek po dohrání nepamatuje (i kdyz ty nejvyraznejší momenty samozřejmě jo), takže se u toho ted občas slušně leknu.

Ted uz jen lituju, ze byl DIII tak priserne vyhypovanej, ze jsem od nej čekal nevim co - mohl jsem si to možná parádně užít už na poprvé..

btw. sám nechapu čim to je - kdyz jsem to hral poprvé, tak me to fakt nebavilo, dokonce bych rekl, že me to dost sralo :roll: - dohral jem jen z povinnosti - štvala me každá další mistnost a ted ?? Vychutnávám si kazdou novou scénu, kazdej další level, nechapu, proste nechapu ..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

to Sentenced: vidim ze stym suicide progresom nejak stagnujes :oops:
jiri9
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jiri9 »

To Sent: poklona, málokdo dokáže přiznat (sám sobě, natož veřejně), že se v něčem spletl.
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

dendroid píše:to Sentenced: vidim ze stym suicide progresom nejak stagnujes :oops:
To ten DIII... ma liecive ucinky a zastavil posobenie suicide jedu.
Ale niet uniku, zomieranie zacina porodom a zivot je smrtelna choroba.

Musim si DIII zas nainstalovat, len sa mi zda, ze som cital, ze ROE ma nejake problemy s WinXP x64.

Btw.: Mna zase srala a nudila kazda miestnost po polovici hry v HL2.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Čekal jsem, že driv nebo pozdeji se tu objeví srovnání s HL2. Je to opravdu zajímavý, tahle hra me naopak na poprvy bavila hodne, fakt jsem hltal kazdej další screen, a kdyz jsem to hral podruhy, tak to byla dost nuda...
Samozřejmě jí zkusim taky jeste jednou.

V DIII jsem ted na konce Delat Labs, tam kde uz peklo začína vykukovat :) Zdi pomalovany krví, kusy mrtvol všude .. výborná atmosfera, hraju to JEN večer nebo v noci a jen kdyz jsem sám doma, to mi hodnocení jeste zlepšuje.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

jiri9
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jiri9 »

IMHO zvuková stránka DOOM3 se na atmosféře podílí mnohem víc než vizuální. Kdo audio výbavě svého PC nevěnuje tolik pozornosti jako třeba grafice (onboard zvuk, stereo repro...atd.), věřím že se mu ta hra nelíbí. Pokud se ale v noci necháte obklopit 5.1 zvukem (ale fakt nemyslím nějaký 5.1Creativky apod. za 1299,-), tak ten zážitek se fakt posouvá do úplně jiné roviny.
P.S: ve sluchátkách to musí bejt asi peklo :-\
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Souhlas, zvuk je v DIII opravdu špičkovej, i kdyz po zapnutí EAX mi prijde spousta zvuků jakoby utopená... Je to asi schvalne, kdyz pak na vás nekde neco (za doprovodnyho řevu) vyskočí, kácíte se ze židle :)

Na sluchátkách to musí bejt asi fakt o nervy, se sluchátkama byl vybornej uz starej první Quake.

Souhlasim, že zvuková stránka her je duležita jako vizualní, spousta lidí ma grafiky za desetitisíce a k tomu onboard audio a chrastítka za 3 kila, děs běs..

jiri9
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jiri9 »

Já jsem chtěl to EAX taky vyzkoušet, ale po nainstalování těch beta driverů od Creative mi v Creative AEX Console nefunguje Bass redirection, takže mi to basy nesměruje do SW, což mě se... Takže to jedu "jen" na EAX 1 a 2.

edit 26.5.// tak sem Bass Redirection oželel (on je už zapnutý, jen nereaguje na on/off), protože s EAX 4.0 je to fakt nářez. Tan zvuk je mnohem dokonalejší a odpovídá prostředí, ve kterým se šíří (větší prostory, dlouhé chodby = ozvěna...atd). Také mnohem lepší poziciování zdroje zvuku (přesně slyším, odkud zvuk směřuje). Celkem je těch zvuků mnohem víc, a je to zas o kus strašidelnější. Doporučuju!!
Naposledy upravil(a) jiri9 dne pát 26. kvě 2006, 07:40, celkem upraveno 2 x.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Sentenced píše:
Souhlasim, že zvuková stránka her je duležita jako vizualní, spousta lidí ma grafiky za desetitisíce a k tomu onboard audio a chrastítka za 3 kila, děs běs..
Taky souhlasím s tím, že zvuk je u hry hodně důležitej...jenom snad dodám, že on-board audio by ani tak nevadilo, ale hlavně je důležitý, co je do toho audia zapojený :) ...chrastítka jsou samo k ničemu...já nejradši hraju s kvalitníma sluchátkama :up:
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

já tu hru dostal k vánocům 2004...absolutně mě nebavila po pár hodinách jsem ji smáznul...a včera jsem ji zase nainstaloval a chytla mě uplně nehorázně!stejně jako kolega nade mnou,HL2 jsem dohrál hned a po druhé mě to nebaví :)
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

doom3 mam nekdy od unora tohoto roku ale bohuzel na svem hw si to tak nevychutnam i kdyz jsem to dohral .... uziji si poradne po upgradu pc .... :)
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

ChrastyII píše:já tu hru dostal k vánocům 2004...absolutně mě nebavila po pár hodinách jsem ji smáznul...a včera jsem ji zase nainstaloval a chytla mě uplně nehorázně!stejně jako kolega nade mnou,HL2 jsem dohrál hned a po druhé mě to nebaví :)
Jj, občas asi ten hype a reklama zaučinkuje uplne naopak než má, človeka to zblbne a čeká buhví co, přitom o DIII se mela čekat jen jednoduchá ale výborná zábava. Od vydání DIII jsou to skoro 2 roky a me to pomohlo aspon v tom, že od ty doby od zadny hry snad nic nečekam, preview beru celkem chladně. Až to bude, tak to bude :)

Jinak o vejkendu jsem sejmul Sarge a jde se dál. Kolem tech delta labs a dál, to je proste nádhera - v noci to nemá chybu.

EDIT: Kdybych nebyl debil, užil bych si to už napoprvý :)

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Sentenced píše:..Kdybych nebyl debil, užil bych si to už napoprvý
No jo, mate to tazke... vy "debili" :wink:

Nabuduce, skor nez zacnes nejaku hru hanit, kludne sa ma opytaj, moj pohlad byva triezvy, poviam ti, aka je naozaj. :roll:
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Špatnej přístup .. rada od nekoho by mi v tu chvíli těžko pomohla, na poprvé me to fakt nevzalo, pamatuju si jak me šílene štvalo jak furt od nekud vyskakuje imp a nic víc, ted jako kdybych hral uplne neco jinyho, divný.

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

no jo, starnes.. ale kludne tu to OT mozes premazat....

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nebo to je spíše nedostatkem alternativ na trhu a tak musí vzít člověk za vděk i tím Doomem, i s jeho mouchami... a on nakonec s radostí vezme..

//edit Thellwin - promaz (warez nee)
show must go on..
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomic:) »

mam problem s vykonem.. mam sestavu (avatar) a seka se mi to kdyz nastavim 1280x1024 a Ultra High Details bez AA.. jasne, mel sem to zkusit na mensi, ale vetsinou lidem na podobne sestave to slapalo jak hodinky... ted k problemu... nejde o to, ze by se to sekalo vlivem malo FPS! kdyz sem projel timedemo tak mam prumer 50FPS.. ale de o to ze se to siiiiiiilene laguje!!! nejdriv se to treba cca na dve vteriny sekne a pak chlapek behem vteriny ubehne usek kterej by zdolal tak za 5 vterin!! nevite jak vyresit takovyhle sileny lagy? cim to muze bejt.. dix za rady.. nechci kvuli tomu snizovat detaily, stejne to asi nepomuze... zejtra se na to mrknu podrobnejc, dneska moc nebyl cas...
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

UltraHigh Detaily a 128MB grafika? To naozaj nie...

MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ja som doom3 s mojou 6600GT 128MB DDR3 hral na Ultra detailoch a ked mi napisalo ze vyzaduje 512MB video pamate som sa len smial lebo to islo krasne plynule kedze som mal 1GB RAM sice to mozno na tretinu sekundy trhlo pri otvarani dveri ale to som si ani moc nevsimol rozdiel oproti GEForce 4 MX 440 to bol velky :D . Inak HL 2 ma bavil zo aj na druhykrat najprv som ho presiel na normal a potom na hard, Doom 3 som sa dostal do pekla a potom som to dalej nehral neviem nejako som od toho upustil hral daco ine a zabudol nato.Samozrejme ze ta hra nesplnila neviem co ale ze je dobra jej nikto upriet nemoze :) .

PS: Ked som v Quake 4 nastavil Ultra grafiku(rozlisenie textur) tam sa to uz hrat teda nedalo ano nahodou :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomic:) »

aha... tak to me nenapadlo.. takze je to malou pameti na graficke karte? takze se to vyresi jednoduchym snizenim detailu? me neslo o to abych to rozfachal na ultra high detaily, ale o to, proc se mi to seka v dusledku ne pomale karty ale nejakeho lagovani... takze pokud mam malou pamet na gk a snizim nastaveni tak se mi nebudou ukladat tak vykreslene textury a nebude to vyzadovat tolik pameti.. je to tak?
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“