-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

2Koudy: Asiati jsou v pohode jakmile si člověk zvykne na jejich specifický přízvuk, trávím s nima denně hodiny na pracovních telekonferencích. To mi daleko víc vadí někteří Britové a úplně šílení jsou třeba Australani, to už není angličtina :-)

A k tématu WoW - já hraju od začátku v české guildě a vyhovuje mi to, většinu lidí znám už dávno před WoW z reálu, angličitiny ti užiju 10-12 hodin denně v práci, tak proč se s ní otravovat ještě po nocích... Je fakt, že jazyková úroveň lidí na DT je zoufalá, ale to je jejich problém
vss Vodnik DrC+ (kp)
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

No jejich problem to je ale dela to spatnou vizitku tem ostatnim, kteri umi. Cech je soucast ceske komunity at uz hraje kdekoli... Ale cesky gildy maji i svoje vyhody, to je mi jasny...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Koudy píše:No jejich problem to je ale dela to spatnou vizitku tem ostatnim, kteri umi. Cech je soucast ceske komunity at uz hraje kdekoli... Ale cesky gildy maji i svoje vyhody, to je mi jasny...
mno pokud se k wow jeste nekdy vratim tak asi nejspis na jiny noncz server, at se aspon naucim mluvit ne :)
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Já teď hraju BC na freeserveru, a spokojenost, asi proto že jsem nevykoušel ofik no :D

jinak supr video: http://aphrael.tajemno.net/gl/wow/navod/wow.wmv
:D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

pro vsechny hrace: jak velky traffik Vam generuje WoW?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

V poměru s rapidshare a ftp neměřitelný :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

OndraSter píše:pro vsechny hrace: jak velky traffik Vam generuje WoW?
Upload do 1kB. Download podle toho co zrovna vidis, ale tak pocitej 2-3kB normalne max pri fakt hodne lidech 5kB +-, ale ber to jako odhad...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

diky..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Mě se za hodinu hraní stáhlo nějakých 50mb spolu se spuštěným rádiem ve 128k ...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Tak za týden hraní na offi serveru Frostmane (thx to Butch :wink: ) 21lvl druid Night Elf - je to nádhera...doteď jsem žádné MMORPG nehrál - o to je to pro mě větší zážitek :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dosud žádné mmorpg, odteď žádné single rpg :) ... Já se třeba ještě nezmoh ani na vyzkoušení two worlds nebo třeba lost planet.. teď jdou new hry nějak mimo mě, co mám wow :D

Jenom by mě zajímalo podle čeho jsi vybíral server, případně, pokud to bylo kvůli butche, tak podle čeho ho vybíral on? Koukal jsem, že server bude asi oblíbený, protože je full :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

hypnotic666 píše:Dosud žádné mmorpg, odteď žádné single rpg :)
Tak to u mě nehrozí...věřim, že u Wowka teď vydržim hodně dlouho, ale Single RPG rozhodně bude u mě stejně vysoko v žebříčku hodnot ( :lol: ), jako bylo doteď...
hypnotic666 píše:
Jenom by mě zajímalo podle čeho jsi vybíral server, případně, pokud to bylo kvůli butche, tak podle čeho ho vybíral on? Koukal jsem, že server bude asi oblíbený, protože je full :D
Tak vybíral jsem ho opravdu na doporučení Butche - je sice full, ale to nevadí (zatim se mi za týden intezivního hraní nestalo, že bych musel čekat na vstup)...a je tam CZ/SK guilda, do který jsem zapadnul :)
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Já teď taky jen Wow, je to dost navykový, jsem si s tím vůbec němle začínat :-D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

BOT?

Příspěvek od ByzaX »

Prave som stretol warra. Nic divne jasne, keby nebol AFK a pritom bojoval ako besny bes so vsetkym dookola :-D

Takto vizera bot?
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

To nevim. Ale když napišeš /AFK tak budeš afk dokud to nevypneš ne?
To je jako DND myslim.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

PzKpfw VI Tiger píše:To nevim. Ale když napišeš /AFK tak budeš afk dokud to nevypneš ne?
To je jako DND myslim.
Tj, ale myslím, že tě to po nějaké době disconnectne pokud de o /afk
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

No bota musis chvilku pozorovat :) a kazdopadne muzes zkusit trade nebo na nej promluvit :) ale nejsnadneji se bot pozna tak, ze se zasekava o blbosti na zemi, ruzny predmety, kameny, vystupky skal atp...kazdopadne hned nahlasit pres ticket :wink:
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: BOT?

Příspěvek od LOVIT »

ByzaX píše:Prave som stretol warra. Nic divne jasne, keby nebol AFK a pritom bojoval ako besny bes so vsetkym dookola :-D

Takto vizera bot?
vetsinou to byva beastmastery hunter(kamos uz videl i paladina, v uvahu prichazi i dalsi dps melee classy) se srackovym zelenym pripadne modrym BOE equippem, utoci porad stejne (podle skriptu) a pokud to je druha frakce chce to zkusit utok :) neni problem zabit i na 50 levelu 70ku huntra, vetsinou neni moc dobre naprogramovan, ale setkal sem se i s scripty ktere po druhe smrti spustily HS port
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ahaaa, tak proto mi dneska ten palach neodpovidal.. byl lvl 38 a mlatil moby 34+-... rval jsem na neho vsemi ruznymi svetovymi jazyky, ze budu potrebovat help s alikem, kterej me blokuje cestu, ale ani se nezastavil :) porad jen pobihal a mlatil bez jakehokoliv spellu nebo tak neco..

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

hypnotic666 píše:ahaaa, tak proto mi dneska ten palach neodpovidal.. byl lvl 38 a mlatil moby 34+-... rval jsem na neho vsemi ruznymi svetovymi jazyky, ze budu potrebovat help s alikem, kterej me blokuje cestu, ale ani se nezastavil :) porad jen pobihal a mlatil bez jakehokoliv spellu nebo tak neco..
Nemuzes lidi takhle odsoudit. Treba trenoval skill na zbrani. Je prece idealni mlatit o par levelu nizs moby a trenovat na nich zbrane. Ja taky nereaguju kdyz po me nekdo chce penize(nesnasim lidi co whispujou kvuli penezum, takove davam rovnou do ignore listu) nebo si chce povidat a ja na to nemam naladu nebo cas.
To ze nekdo bezi do zdi taky nemusi zrovna znamenat, ze je bot.
Dost casto si to namirim ze hrbitova k mrtvole a mezitim jdu treba na zachod a pak cumim jak jsem se zasekl o prvni strom a bezim do nej uz dve minuty.

Jinak AFK samozrejme jde byt i kdyz clovek aktivne hraje...staci si to jen zapnout v nastaveni wowu.

Jinak jake talenty povazujete u Warlocka za nej u levelovani?
Mam jej ted na 17 lvl a mam je takto:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000

Pokud budu pak budu spise zameren na pvp, tak je mi jasne ze idealni je Affiction a kdyz na instance tak spise destruction. Na solo expeni to bude chtit asi nejakej mix. Tak kdyztak prispejte se svymi nazory. Warlock je hodne hustej a jako jedinej neprosel zatim poradnym nerfem :-D
Resp je to asi nejlepsi postava na PVP spolu s Rougem..zalezi na momentu prekvapeni. Roug je taky vybornej..stun, sek sek, zbyva pulka zivota a pak teprve je videt roug, ale to uz je vetsinou pozde. Ale Warlock me fakt zacal bavit a na 17levelu dam treba 21 level priserku s Voidem.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“