Proto si nejsem jistej ani s koupi AM3 890FX udajne tenhle chipset podporu buldozeru v ranych verzich mit bude, ale co pak az se mi zachce zase neco udelat s "dedkem" buldozerem
Kazdopadne uz bych chtel neco jako Asus Cross... 4
Byl v tom gulasek
Moderátor: Eddward

Myslena samozrejme Asus M2N-EZakarum píše: Ale co me na tehle desce uplne rozhodilo byly informace o napeti v ruznym soft vybaveni co jsem mel.
Byl v tom gulasek![]()
.

chlape tohle me dostalonavíc neznam snad hru který by nestačil quad na 3,5 GHz

Tak to prosím nafot a zdokumentuj, když budeš úspěšný tak se do toho taky pustimZakarum píše:Dneska to mas vsechno o penezich. Doma mam jeste starou 386DX , 4 Mb Ram a 40 Mb HDD , GK mono Herkules
, ale nejlepsi na tom vsem je, ze to porad vali a to byl PC kterej slouzil na databaze pro jednu tiskarskou firmu kolem totality
.
Zatim se mi nechce kupovat super duper hw, ale rozhodl jsem se pro potenciometr
. Dneska bych se do toho chtel pustit pokad bude micropajka
a udelam si voltmod pro ramky
.
CPU nastesti dokaze stabilne 3GHz , takze mi vyjdou krasne delicky s tim voltmodem jinac sem ani nenastartoval .
FSB 250 HT 4x rovnejch 1000MHz, CPU nasob. 12x = 3000 MHz CPU / 6 nasobicem pro ramky mas 1000 MHz na ramky
.
Takze snad se do toho pustim a dotahnu to do konce. Kdybych se tu dlouho neukazal odpalil jsem desku
.
Pred samotnym pajenim pro jistotu odrikam 3x otce nas..

jasny vsechno budeTak to prosím nafot a zdokumentuj, když budeš úspěšný tak se do toho taky pustim

Ne ne všechno je v pořádkurigix píše:Tak vidím že milý Zakarum se už neukázal takže asi V-mod neúspěšný škoda

To ano mas pravdu, nicmene DDR2 maji rozmezi od 1.8 - 2.4 V jako "bezpecne" napeti .Michael24 píše:2.3V pro paměti je už docela zabíjácké, to je tak ta hranice, kdy už některé moduly odchází...Ale zase některé extrémní kousky to mají ve specifikacích, takže snad to vydrží...
Softwarem to merit nelze nema to cidlorigix píše:V čem měříš realné napětí ramek ? Máš na to nějaký soft nebo multimetrem rovnou z desky ?