S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Luks píše:...,ale to může bejt tím "pořízením" :roll:
Doufám, že je. Každých 5 minut mi to spadne, pokud mi to bude dělat i originálka, tak házím PC z okna
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Máš to patchnutý?Já jsem tam hned vrazil patch tak nevim jestli by padala i základní verze :?
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
RYAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RYAN »

Othrondir píše:
l0k2 píše:Pripyat - GhostTown <- link

Kto presie hru, rozhodne musi vidiet.

Obrázek
wow. kokso.. dobre a pocitove... :sad: nevie niekto co je to za pesnicku co tam hra?
tu sa da stiahnut http://www.helpmearoundtheworld.com/ele ... ack_12.wma
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

palda píše:
Speedy FX píše: Osobně jsem si před hraním stalkera pročetl něco podobného na co házíš link. Navíc se eště podíval na film :)
zase u toho filmu bacha, se vubec neodehrava v Cernobylu :-D ... ona ta hra je v podstate takovy znasilneni knizni a filmovy predlohy....
Tak on v roce 1979 žádnej takovej bejt ani nemoh :) . Aspoň sem viděl házení matiček v akci :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

prakticky je spoločný iba ten STALKER ...
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

dexterav píše:prakticky je spoločný iba ten STALKER ...
Nejen to. Taky existence zóny, která je hlídaná vojákama, pak třeba to že se podmínky v zoně měněj atd. Jo a taky to házení matiček :D
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

dexterav píše:prakticky je spoločný iba ten STALKER ...
no ve skutecnosti jsou stalkeri jen pruvodci, takze zadny zbrane a hon na artefakty, spis bezpecne znat jak to v Zone chodi, vselijaky anomalie (ktery samozrejme nejsou videt, ono by to pak bylo moc lehky, ale to napravuje ten "Realistic mod" o kterym se psalo o par postu zpatky.. ale hra mi prijde uz tak dost tezka a tak se nedivim ze v komentarich to nazyvaj "You Will Die Horribly mod" ...)

jeste skoda, ze ty maticky na sobe nemaj taky nejak kusy ty latky.. aby byly videt, hazet samotnej sroub neni moc dobry, pak neni videt (v realu), pak by clovek nevedel kudy jit, a kde je to bezpecny ... no ono by bylo tezky tam ty praporky udelat :roll:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Luks píše:Hra se mi celkem líbí,počkám na CZ verzi.Pořídil sem na zkoušku ENG která mi často padá,ale to může bejt tím "pořízením" :roll:
Opatchuj si to a v nastaveni hudby vypni eax a bude to ok
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak, dohráno.Od dob Deus Ex 2 (a říkejte si co chcete, gameplay i příběh měla tehle hra perfektní) jsem nehrál víc vtahující hru - atmosféra nemá chybu.Příběh je ke konci docela zajímavý, ikdyž není úplně easy se dostat k tomu true konci, hodně lidí se asi nechá zlákat a ukončí to dříve - nicméně se to dá správně zvoleným savem a splněným postranním questem napravit.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Nevzpomene si prosím někdo, jak se jmenuje "podobná" asi 2 - 3 roky stará FPS hra, taktéž se odehrávající v Rusku, myslím, že tam též byla Zóna. viděl jsem jednou recenzi v GamePage, ale jelikož jsem tenkrát neměl PC, tak jsem to pouštěl z hlavy... Název té hry by mě opravdu pomohl. Díky. :wink:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to paul: ja jsem hral daleko vice vtahujici hru,System Shock (1 i 2) :) . Panove, bylo by super udelat 3ku v enginu Stalkera, je na to uz pripravenej :up:
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

teď jsem chvilku hrál, trošku jsem poladil nastavení grafiky, jedu 1440x900 a mam poštělované detaily. jede mi to kolem 50fps. až bude více času ponořim se do toho více
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

KIMI9 píše:Nevzpomene si prosím někdo, jak se jmenuje "podobná" asi 2 - 3 roky stará FPS hra, taktéž se odehrávající v Rusku, myslím, že tam též byla Zóna. viděl jsem jednou recenzi v GamePage, ale jelikož jsem tenkrát neměl PC, tak jsem to pouštěl z hlavy... Název té hry by mě opravdu pomohl. Díky. :wink:
tak to bol pravdepodobe Stalker pretoze sa mi zda ze niekde pustali ukazky z tejto hry hooodne davno a tusim to bol prave GamePage... :wink:
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Flegy píše:to paul: ja jsem hral daleko vice vtahujici hru,System Shock (1 i 2) :) . Panove, bylo by super udelat 3ku v enginu Stalkera, je na to uz pripravenej :up:
System Shock 2 = nepřekonatelná atmosféra 8)
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Othrondir píše:
KIMI9 píše:Nevzpomene si prosím někdo, jak se jmenuje "podobná" asi 2 - 3 roky stará FPS hra, taktéž se odehrávající v Rusku, myslím, že tam též byla Zóna. viděl jsem jednou recenzi v GamePage, ale jelikož jsem tenkrát neměl PC, tak jsem to pouštěl z hlavy... Název té hry by mě opravdu pomohl. Díky. :wink:
tak to bol pravdepodobe Stalker pretoze sa mi zda ze niekde pustali ukazky z tejto hry hooodne davno a tusim to bol prave GamePage... :wink:
Ty jo... No nevím, snad máš pravdu. Zatím jsem STALKERa neměl možnost vyzkoušet, ale pamatuju se, že v té ukázce byly nějaké artefakty a zóna, snad to teda bude ono. Dík.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Chtel bych rict,ze jsem stalkra zpocatku hanil,padalo to,cukalo to i na moji sestave a celkem me to sr... nekam sem dosel ,dal save a hle byl jsem na plose a musel znova spustit,jit to znova a to se fakt nedalo po patchi se situace dost zmenila a po vypnuti EAX mi to uz jede naprosto stabilne a musim uznat,ze to dobry,po dlouhy dobe neco ,co nehraju jen v multasu ale i singl
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak se Stalker zařadil mezi širší elitu,řekl bych,do té absolutní mu chybělo málo. http://games.tiscali.cz/reviews/stalkercz/index.asp
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

kde se da stahnout MP demo teto hry?,dik
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Psal jsem od doby Deus Ex 2...System Shocky vyšly krapet před ním:-).Bohužel jsem je nehrál, v době SS1 mi bylo 8 let, ale SS2 mám už asi rok na disku, pořád plánuju kdy se do toho ponořím, ale bez dohrané jedničky se mi do toho nechce..:/.Každopádně se těším zase na Bioshock, to bude taky pecka.Ale konec OT, prostě Stalker Rulez a moje osobní hodnocení je 94 procent (pokud Fallout jako moje Best game ever má stovku, Deus Ex a Vampire 95, tak Stalker je o to jedno procento horši:-).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to paul: neboj, klidne si zahraj dvojku pred jednickou :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“