Battlefield Bad Company 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od Kositch »

Díky za rady, ještě bych se chtěl zeptat, jak dostanu svůj profil hráče na bfbcs.com, když dám vyhledat moji přezdívku, tak to nic nenajde?
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Bfbcs.com nejak nefaka a uz par dni mi hlasi "Updates are currently paused due to high load on the stats database."
Zkus se najit na StatsVerse

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Kde pridu ke skill level? mam 28lvl a porad skill level na 0.... :(
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

johnnn píše:Taky jsem to zakoupil včera pomocí té slevy na steamu, přes 10sec do konce jsem to ještě stihl.
Nelituju toho a moc děkuju za ty rady, použiju jej. Zatím mě to nejvíc baví se sniperem (RECON?), akorát jsem zvyklej z jiných her (CS,CSS) že si můžu nastavit sensku u zoomování, jde to i tady? Přijde mi to děsně rychlý
Předem díky
Na snipra se vys**, tohle je rychlá týmová akce, vezmi pořádný kolomet, nebo útočnou pušku a běž je řezat hlava nehlava.
Já bych tych sniprů v této hře opravdu nejraději zakázal. Jen to kazí hru.
Co má člověk z takové hry, když sedí na zadku někde na konci mapy a dělá "plk...plk...plk"? Si má jít zahrát Moorhuhn a má to to samé.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Mám na to stejný názor, stačí si projít několik mých předchozích postů.

Mimochodem, Recon třída ve hře není jen pro to aby se hráč chopil sniper pušky, vylezl na nejvyšší bod na mapě a snažil se trefit pobíhající nepřátele. Je tam hlavně kvůli tomu aby teamu hlásil pozice nepřátel (Recon = průzkum) a to buď pomocí detektorů pohybu (motion mines) nebo, budiž, přes optiku sniper pušky.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Chtěl bys se zeptat dnes se mi aktualizóval BBC2 a kde si mohu zahrát ty nové mapy? Dík moc
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Všude, kde mají aplikovaný server patch a kde se je adminům chtělo přidat do mapcycle scriptu, tzn. vesměs všude :)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

A to nejde hrát singlplayer ?
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Člověk dostane chuť při večeru si zařádit a zas to nejde. Bože můj :sad:

//Už zase frčí :)
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Tak hraní za medica je pro začátečníka opravdu lepší, jen nevím, co je špatné na tom, když oživuji ostatní členy, občas za to nadávají?
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Pokud by jsi mě oživil na otevřeném prostranství a pod palbou, tak bych asi taky nadával :mrgreen:

U téhle hry se za každé povolání musí přemýšlet a ne např. za medika oživovat padlé za každou cenu. To samé platí třeba i pro engineera. Přece se nepostavíš přímo před tank a nevypálíš aby si tě hned všiml a rozmázl tě jednou ranou z kanónu, ale snažíš se střílet z boku nebo nejlépe zezadu, kde má nejslabší pancéřování.

Tahle hra prostě není FPS pro děti jako CoD, ale pro teamové hráče, kteří u toho dokáží přemýšlet a trochu taktizovat.
Vlastimil91 píše:A to nejde hrát singlplayer ?
Ne, nové mapy jsou jen pro MP. V single-playeru je pouze jedna příběhová kampaň a nic víc.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
//Mimochodem, oficiální vyjádření DICE ohledně problémů se statistikami z 18. - 22.12.2010
Here is a quick recap of what has happened during Dec 18th-22nd:

During Saturday, the stats database was getting overloaded for PC. This was both due to increased player counts and 3rd party stats websites pulling out stats.
This manifested itself in several ways:
* Sometimes the game would spend a really long time at the "updating stats" stage.
* Sometimes when people logged in, the game claimed that they were at rank 1.
* Sometimes the game would claim that they hadn't achieved anything (no pins/insignias etc).
One thing which is important to note here is that the stats for players have not been modified in any way - it is merely the game client that fails at retrieving them from the database.

We have blocked the main 3rd party stats websites, and are having a dialogue with their developers. Also, we have done modifications to the master server code to reduce the load that game clients cause on the stats DB. These changes were deployed during two master server restarts during Tuesday.

A bit later some networking issues caused something which we refer to as "ghost games" appearing in the server browser. What happened here was that 5-8% of all game servers fell offline, yet parts of the backend was under the impression that the servers were still connected. When the servers tried to reconnect, the backend would deny with the reason "there is already an identical server connected".

The swiftest way of resolving that is also the crudest - restarting the backend. We did so during Wednesday (a bit before lunchtime GMT).

At the time of writing, the backend is doing reasonably well and we are about to surpass 40k players online in less than an hour.

EDIT:
During evening Dec 22nd there are still reports about problems. These are likely due to packet loss that was occurring between two backbone locations in the US (one destination being near the master servers). The ranking DB itself held up fairly well during the night.
Jak už je výše napsáno, DICE blokuje většinu 3rd Party serverů se statistikami aby nedošlo k dalšímu přetížení. Problémy s páteřní konektivitou prý už naštěstí vyřešili :)
Sir_-_Death píše:Člověk dostane chuť při večeru si zařádit a zas to nejde. Bože můj :sad:

//Už zase frčí :)
Viz. výše
The swiftest way of resolving that is also the crudest - restarting the backend. We did so during Wednesday (a bit before lunchtime GMT).
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Díky za vysvětlení :-)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Děkuji za vysvětlení také. Ještě bych se zeptal to i ten Vietnam bude jen pro MP ? :?: Ještě jednou dík moc. Jste ochotní to se jen tak nevidí. :)
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Ano, Vietnam je pouze MP.
johnnn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnnn »

Díky moc, ještě než jsem si to stihl přečíst, tak jsem usoudil, že ta snipa je k ničemu. Sice je dobrý, že tě za kolo zabijou třeba jen 2-3, protože tě nenajdou, ale neni to vůbec akční. Tak jsem začal hrát s medicem.

Jenom mám ještě jednu otázku, jsem na levelu 6 a postupně jak se mi otevírají ty nové věci, tak se mi otevíral i armor, jako oblečení(chránění) na tělo, to si oblíkne sám? Protože, když chci jinou zbraň, tak si jí musím změnit, ale tohle jsem nikde nemohl najít.

Díky za odpověď
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Krteq píše:
U téhle hry se za každé povolání musí přemýšlet a ne např. za medika oživovat padlé za každou cenu. To samé platí třeba i pro engineera. Přece se nepostavíš přímo před tank a nevypálíš aby si tě hned všiml a rozmázl tě jednou ranou z kanónu, ale snažíš se střílet z boku nebo nejlépe zezadu, kde má nejslabší pancéřování.

Tahle hra prostě není FPS pro děti jako CoD, ale pro teamové hráče, kteří u toho dokáží přemýšlet a trochu taktizovat.
Kez by to byla pravda...ale asi chodim na spatny servry. Kde hrajete nejcasteji?
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

johnnn píše:Díky moc, ještě než jsem si to stihl přečíst, tak jsem usoudil, že ta snipa je k ničemu. Sice je dobrý, že tě za kolo zabijou třeba jen 2-3, protože tě nenajdou, ale neni to vůbec akční. Tak jsem začal hrát s medicem.

Jenom mám ještě jednu otázku, jsem na levelu 6 a postupně jak se mi otevírají ty nové věci, tak se mi otevíral i armor, jako oblečení(chránění) na tělo, to si oblíkne sám? Protože, když chci jinou zbraň, tak si jí musím změnit, ale tohle jsem nikde nemohl najít.

Díky za odpověď
Nic si sám neoblékne. Vše si sám vybiráš, pokud si dobře vzpomínam, tak konkrétně by to mělo být ten LW pack nebo něco takového...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

armor je ve sloupci spolecne s magnum munici, silnejsimi vybusninami a presnejsi strelbou. pokud si to vyberes vydrzis o trosku vic.
Obrázek

toho bych se nebal ze te pri snajpeni nenajdou :) a hlavne jak jiz bylo napsano Recon neni jen o snajpeni. obcas snajpera hraju ale s beznou utocnou puskou ci brokovnici jen kvuli mortar striku :)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Aha, tak jsem se spletl :) Tak děkuji kolegovi za upřesnění...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Achjo, už někdo zjistil čím to je, že mě to z většiny servrů po chvíli vykopne a musím se znova přihlásit na EA? Našel jsem snad jen 7-8 dobrejch (HC) servrů, kde to běhá, jinak za chvíli disconnect. Čet jsem na webech že má tenhle problém hodně lidí, ale žádný řešení jsem nenašel. Koupil bych ještě Vietnam, ale takhle mi to příjde jako vyhozený prachy...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“