Výběr case

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
elessar
Nováček
Nováček

Re: Výběr case

Příspěvek od elessar »

:-D ti poviem!!! ako som pisal vyžšie - nieje problem strihať aj keď sa bojím hlboko do plechu... v tomto smere je najlepší A+, má priamo otvor na 120mm... akurát stále netuším aký dať doň chladič... podľa fotiek by tam ten Freezer vojsť mohol, ale na bočnici na strane CPU je dosť široká lišta, neviem či nebude zavadzať - obr:
http://www.vesalia.de/pic/csblockbuster2.jpg

asi napíšem predajcovi...
maslik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maslik »

Ahoj, neví někdo jak dlouhé grafické karty se dají dát do Cooler Master Dominator CM690??

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 90UR1NYGU0
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

.
Reptile
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Reptile »

ja sem si vybral Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx
http://www.overclockersonline.net/?page ... 991&pnum=0
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... eview.html

- naštěstí stála 2800kč - a za 2 dny zdražili na 3600 :-)

//edit
- po zapnutí PC s větráky se rozletěli všechny brutální a zbytečnou rychlostí. Ten na bočnici dělá hluk jen proto, že nasává moc vzduchu přes boční mřížky. Když jsem ho odšrouboval tak byl relativně tichej. O větráku na přední straně ani nemluvim! to je hotová stíhačka. Takže jestli chce někdo tenhle case, doporučuju přikoupit regulaci ;)
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro
maliscze
Nováček
Nováček

Příspěvek od maliscze »

Mám prosbu :sad: ! Scháním Big towerový case s umístěním zdroje ve spodní nebo oddělené části od zákl. desky a ostatních komponent. Dále co nejlepší tlumení zvuku a vibrací alá (Lian Li) ! nejlépe s průhlednou bočnicí! Děkuji za pomoc a jakýkoliv odkaz na takovouto skříň! :wink: :arrow:
z1d
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od z1d »

Schánim nějakou větší kostku, něco jako toto Lian-li, ale za trochu přijatelnější peníze

http://www.performance-pcs.com/catalog/ ... 43B_01.jpg

pokud by někdo o nečem věděl, byl bych vděčen.
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yNo »

Zhanam vacsiu case, s perforovanym celym prednym panelom, s HDD otocenymi po šírke a ak by sa dalo tak aj s oddelenym HDD košom, ako to je napriklad v TT MATRIX. Cize ten kos nie je priamo spojeny s plechom,ktory drzi mechaniky,...
Nothin´
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

yNo píše:Zhanam vacsiu case, s perforovanym celym prednym panelom, s HDD otocenymi po šírke a ak by sa dalo tak aj s oddelenym HDD košom, ako to je napriklad v TT MATRIX. Cize ten kos nie je priamo spojeny s plechom,ktory drzi mechaniky,...
je ta perforovaná maska nutností? a do jaké ceny?
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yNo »

no je celkom nutnost:P cena? neviem... 100€?mozno aj viac:P staci mi len najst taku case:D BIG matrix:D
Nothin´
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

no tvě ceně by zhruba odpovídala ASUS Vento TA-U2...mám ji teď an recenzi a až na hlučnost větráků je ok (dva z nich se dají lehce zregulovat a ostatních pět se dá předělat na 7V)...sice to není BIG tower, ale místa je v ní hromady...zkus se na ní podívat, zrovna dneska na ní vyšla recenze na PCT

//EDIT:pokud trváš na svých požadavcích, tak bych ti doporučil Sharkoon Rebel 12 Economy Edition nebo Cooler Master HAF 932
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yNo »

jj koukal sem, tak asi skouknu jeste daco do 200€:D nelibi se mi na asus boxy na hdd,nema priehladnu bocnicu(ale to si aj tak u takmer kazdej skrine bduem muset vyrobit:P), ma moc vetraku, vis ja sem milovnik ticha:) a sem ochotny akceptovat na hole skrini max 2 vetraky:P a diry tam mit nechci:D zvazuju ze si neco premoddinguju, tak hledam nejakou temer BIgtower, ktera by sla predelat na vetsi matrixu:)
Nothin´
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

.
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yNo »

TO sem davno cetl:PA nako nepomohlo no...
Prosel sem moc E-shopu, taky stranek vyrobcu ale neco jako vetsi matrix,nebo podobny sem nenasel... A nemohl bych to skusit dat do souteze pim my computer? :) namisto rpedelani,by mi case vyrobili?:)

edit: tak aspon poradte daky dobry zaklad,z ktoreho by sa dalo vyrobit si BIG TT MATRIX :P
Nothin´
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Možná jsem natvrdlej, ale proč ne TT Matrix?
.
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yNo »

chybi podpora dlouhych karet:(
Nothin´
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Ještě mě zarazilo toto
yNo píše:...ma moc vetraku, vis ja sem milovnik ticha:) a sem ochotny akceptovat na hole skrini max 2 vetraky:P a diry tam mit nechci:D...
Měl by sis ujasnit co chceš. V case s perforovaným předkem určitě ticha nedosáhneš, proto argument, že má moc děr je jaksi úsměvný.
.
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yNo »

Pockat myslel sem to, ze se mi ta case proste nelibi, pac je tam i mnoho vetracku a nepamatuju si ted jestli kdybys jej vyndal nebyli by tam diry o rozmerech 12x12 cm:) pefrorovany predek je hlucny to vim, ale to mi nevadi.
Nothin´
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

A Antec Three Hundred, Nine Hundred (Two)? Případně CM 590, 690,HAF 932, TT Armor Jr, Armor + Mx, Aquila, NZXT Tempest a další?
.
Salamander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salamander »

Dobry vecer ...

da se za podobnou / nizsi cenu sehnat lepsi case ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 90UQ000I0F

jde mi o celkovou hlucnost PC. diky :)
Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
Acer wiki || Acer servis || Zkušenosti by Intri
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Tak v první řadě půjde o osazené větráky, chladiče a disky. Nicméně extrémní ticho bych nečekal, vždyť je ta skříň z půlky perforovaná.
.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“