Test Drive Unlimited
Moderátor: Baneshee
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
Re: Test Drive Unlimited
me se obcas stava kdyz zahnu do ulice ze se mi pred xchtem spawne auto a nebo tam uz je ale z niceho nic zacne brzdit. taky to spavnovani je silene predvidatelny na urcitejch usecich silnic. kolikrat sem delal identicky predjizdeci manevry xkrat po sobe
- Swat
- Mírně pokročilý
Jel jsem tím,co říkáš,mám na mysli,že jsem z toho nedostal 300 při nahrávání toho videa,snažil jsem se nebourat a ve 300 ve městě bez volantu je to občas honička,chtěl jsem aby to video vypadalo aspoň trochu normálně.Jinak jasně že F430 jde přes 300 jako h...o...Bez_n1ck píše:MG cims to jel ... ja jezdim hlavne v F430 a kolem 350 to jede docela vo pohode ...Swat píše:300 jsem z toho nedostal
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Swat
- Mírně pokročilý
Tak slíbený video z města,na chvíli jsem jel i něco málo přes 290,snažil jsem se nebourat,aby byla vidět plynulost co nejlépe.Taky jsem vzal pár zatáček,protože hlavně při nich se hra nepříjemně sekávala...Opět doporučuju kliknout na high quality pod videem.Jinak hudba ze soundtracku k filmu Das Boot-hodně známá melodie...LOVIT bude vědět...
http://www.youtube.com/watch?v=W77d3C-3m98
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- LOVIT
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
slint "not yet kamaraden, not yet"Swat píše:Tak slíbený video z města,na chvíli jsem jel i něco málo přes 290,snažil jsem se nebourat,aby byla vidět plynulost co nejlépe.Taky jsem vzal pár zatáček,protože hlavně při nich se hra nepříjemně sekávala...Opět doporučuju kliknout na high quality pod videem.Jinak hudba ze soundtracku k filmu Das Boot-hodně známá melodie...LOVIT bude vědět...
videjko chodi krasně, takhle mi rozhodne tdu nechodi, obcas mam ty fps spiky ale nic hroznyho, hrat se to da - 33% game progress
edit: hm jeste dotaz cim nahravas ty videjka ze hry? zkousel sem FRAPS a tech 30s co to nahrava je hra proste nehratelna nebo ma tak nizky fps ze to je hnus velebnosti. A jeste k volantum, jet u nekdo takovy kdo TDU nebo i jiny auta hraje na volantu?, urcite je ten pozitek z toho vetsi, otazka je jestli se ta investice do volantu vyplati
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Zub
- Začátečník
-
nechapu to ale fakt ti to neswapuje, mozna to bude tima vistama , treba maji jinou praci spameti nebo jinak nevim ale me se to seka, vzdy se mi to sekalo a sekat se mi to bude a to mi fps neklesnou pod 85 fps, a to muzu mit klidne komp za 30 tisic, fakt tomuhle doopravdy nerozumim
edit: tak sem zkusil dat vse na minimum, rozliseni sem nechal na 19lcd a po prvnich sekancich pri prvnim rozjezdu je pak uz taky vse v pohode. tak nevim nechce se mi verit ze by to nestihala mje grafika, spis asi nestiha pametovej subsystem jak je to spatne optimalizovany
edit: tak sem zkusil dat vse na minimum, rozliseni sem nechal na 19lcd a po prvnich sekancich pri prvnim rozjezdu je pak uz taky vse v pohode. tak nevim nechce se mi verit ze by to nestihala mje grafika, spis asi nestiha pametovej subsystem jak je to spatne optimalizovany
- Walker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
doporucuju pouzit sound mod 3....ty zvuky aut sou potom o necem jinym teda alespon u nekterych
pridavam link kde si to muzes stahnout a nejen to je toho tam spousta tak si to pekne projdi pokud to neznas
pridavam link kde si to muzes stahnout a nejen to je toho tam spousta tak si to pekne projdi pokud to neznas
Kód: Vybrat vše
http://forum.tdu-central.com/forumdisplay.php?s=8ebfdd4048d971a8e473ab5c4c01e451&f=51
- Swat
- Mírně pokročilý
Zub: Nemám důvod si tu vymýšlet,spíš bych byl rád,kdyby jsme přišli na to jak to vychytat,aby to všem chodilo stejně dobře.Jak jsem tu psal,já s tím měl taky problémy a strašně jsem se jednou nas..l a odinstaloval to.Ve hře,na kterou jsem se tak těšil jsem zkrátka odmítl dělat betatest a nevěřil jsem,že to takhle pustili ven.Po roce jsem si řekl,že to zkusím a takhle to chodí.Já to vidím na drivery a asi máš pravdu s tou pamětí XP vs Vista.Jen doufám,že po reinstalu Woken se to nevrátí do starejch kolejí,protože jestli něco nesnáším,tak jsou to problémy u kterejch neznám příčinu...Naštěstí jich moc není a vše se mi podaří vychytat,ale všichni víme,co naše compy občas dovedou.....Taky si nemyslím,že by to bylo Raptorem,kterej točí 10000 otáček,protože jak jsem řekl....měl jsem problémy s TDU i po zakoupení Raptora.....Drivery,jinak to nevidím.
- Zub
- Začátečník
-
Walker píše:doporucuju pouzit sound mod 3....ty zvuky aut sou potom o necem jinym teda alespon u nekterych
Kód: Vybrat vše
http://forum.tdu-central.com/forumdisplay.php?s=8ebfdd4048d971a8e473ab5c4c01e451&f=51
muzes sem prosim dat navod jak do hry vlozit ty nove zvuky? strucne
jinak je to mozny ze to bude v ovladacich, ale tedka jsem zkusil milionovy zavod a dvakrat me to hodilo do win a reset pc.. jednou sem jel 40 minut a podruhy 30 minut. uz se mi to po 3. jet nechce
- LOVIT
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
hm milionovy zavod na nej sem se porad neodhodlal(s cim ho jezdite? ja asi vemu saleena kvuli vmax - s nim se mi podarilo jet neco kolem 400 km/h), jinak predpokladam mate verzi 1.66a?
No ta pametova optimalizace vist je taky docela mozna, ono v dobe vydani xp byl standard tak 256 MB ram mozna i min. mohl bych zkusit hru na notasu tam mam visty, ale zase jak moc by to melo vypovidaci hodnotu tezko rict :/, prece jen intel procak vs amd, nvidia vs ati, 2 GB vs 4GB ram (desktop/ntb)
No ta pametova optimalizace vist je taky docela mozna, ono v dobe vydani xp byl standard tak 256 MB ram mozna i min. mohl bych zkusit hru na notasu tam mam visty, ale zase jak moc by to melo vypovidaci hodnotu tezko rict :/, prece jen intel procak vs amd, nvidia vs ati, 2 GB vs 4GB ram (desktop/ntb)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Swat
- Mírně pokročilý
Já dal milion.závod v Murciélagu....za 59:25...Bylo to o nervy,nicméně zábava nevídaná.Se Saleenem by to mělo jít samo...Mimochodem včera jsem si ho koupil
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
ja to jel i tusim s audi rs4, kolikrat je lepsi min bourat a jet plynule nez vylitnout ve 400km/h rychlosti z kazdy druhy zatacky
- michal3d
- Začátečník
Swat: ide ti to moc pekne, ani by som neveril ze TDU moze chodit tak krasne plynule mam HD3870, 1280x960 vsetko na HIGH + HDR (bez AA) a mimo mesto to ide vacsinou pekne plynule, asi tak 60 FPS (zapnuta vertikalna synchronizacia) no akonahle vojdem do mesta, alebo len na okraj mesta, tak neviem ake je FPS, ale proste to sem tam cukne, uz som si na to aj pomaly zvykol, ale mam pocit ze pri on-line zavodoch to robi trochu viac, no nastastie osobne tie zavody v meste moc nemusim a tusim sa ani moc nejazdia ale obcas to trha aj mimo mesto, neviem cim to moze byt mam Windows XP SP2b plus nejake aktualizacie a drivery Catalyst 8.5 dnes som nahodil 8.8 ale pochybujem ze by to vyriesilo tieto problemy..
.
...no ono je ta hra celkovo dost zabugovana, napr. mi nefunguje 5.1 zvuk, musim nastavit 2.1 alebo sluchatka, inak sa strati vsetko co ide do centra a zadnych reproduktorov(na Atari fore som zistil, ze som neni jediny kto ma s tymto problemy), a to je este jedna specialitka, vzdy musim po spusteni hry v task managery nastavit afinitu len na jedno jadro CPU, lebo inak zvuk motorov trochu "puka" (hlavne vo vyssich otackach a specialne pri niektorych autach ako napr. Ferrari, Lamborghini, RUF,...)
A to je tam este kopa chybiciek ako napr. ze tachometer v niektorych autach ukazuje nespravne, napr. vo Viper sa totalne pretoci (aspon ze v Coupe verzii ktora je v megapack to uz opravili), alebo ze digitalne pristroje nie su zobrazene vobec a pod...
No aj napriek tymto problemom to stale hram a asi este aj nejaku dobu budem, najazdenych mam uz nieco okolo 28 000 km, dokonca som dokupil aj megapack, aj ked som si povedal, ze od Atari nic nekupim (hlavne teda ohladom TDU), dokedy nezmenia pristup, teda ze sa o tie hry budu aj trochu starat, hlavne ked prvotny produkt bol tak zabugovany, ja som to nastastie zacal hrat az ked bol patch 1.66A, som pocul ze povodne boli problemy s ukladanim hry a pod...fakt jak beta testing
btw...osobne by som zrusil tuning, nechapem na co ho tam davali, nejak sa mi v tejto hre moc nepozdava, mam pocit ze vacsina aut jazdi lepsie bez tuningu, no ked chcem hrat on-line zavody tak nemam na vyber a musim vsetky auta vytunit na najvyssi stupen...
.
...no ono je ta hra celkovo dost zabugovana, napr. mi nefunguje 5.1 zvuk, musim nastavit 2.1 alebo sluchatka, inak sa strati vsetko co ide do centra a zadnych reproduktorov(na Atari fore som zistil, ze som neni jediny kto ma s tymto problemy), a to je este jedna specialitka, vzdy musim po spusteni hry v task managery nastavit afinitu len na jedno jadro CPU, lebo inak zvuk motorov trochu "puka" (hlavne vo vyssich otackach a specialne pri niektorych autach ako napr. Ferrari, Lamborghini, RUF,...)
A to je tam este kopa chybiciek ako napr. ze tachometer v niektorych autach ukazuje nespravne, napr. vo Viper sa totalne pretoci (aspon ze v Coupe verzii ktora je v megapack to uz opravili), alebo ze digitalne pristroje nie su zobrazene vobec a pod...
No aj napriek tymto problemom to stale hram a asi este aj nejaku dobu budem, najazdenych mam uz nieco okolo 28 000 km, dokonca som dokupil aj megapack, aj ked som si povedal, ze od Atari nic nekupim (hlavne teda ohladom TDU), dokedy nezmenia pristup, teda ze sa o tie hry budu aj trochu starat, hlavne ked prvotny produkt bol tak zabugovany, ja som to nastastie zacal hrat az ked bol patch 1.66A, som pocul ze povodne boli problemy s ukladanim hry a pod...fakt jak beta testing
btw...osobne by som zrusil tuning, nechapem na co ho tam davali, nejak sa mi v tejto hre moc nepozdava, mam pocit ze vacsina aut jazdi lepsie bez tuningu, no ked chcem hrat on-line zavody tak nemam na vyber a musim vsetky auta vytunit na najvyssi stupen...
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
- zhor
- Začátečník
To obcasny cukani u TDU je dany tim ze je delanej hlavne pro ty pitomy konsole ktery maj malo pameti a tak udajne neumi vyuzit vic jak 1G RAM a musi co chvili ucucavat z HDD, takze nepomuze ani silnejsi grafika nebo procesor. To je bohuzel dan za pirateni na PC, protoze vyvoj hry zaplatej hlavne konsolisti a proto maj prednost.
Mimochodem na mym stroji (pod XP) to necuka, nebo jsem si aspon nevsim ani pri tom hodinovym nonstop zavodu kolem ostrova.
Mimochodem na mym stroji (pod XP) to necuka, nebo jsem si aspon nevsim ani pri tom hodinovym nonstop zavodu kolem ostrova.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
- Hujeros
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
TDU zrejme nema rado VGA od ATi: Vetsina useru co si stezuje ma plynulost ma ATinu vcetne me.Tak se stim holt budeme muset smirit. O 60fps se mi nezdalo ani mimo mesto,tam jsem mel max 45 pri 1280*1024 2AA + HDR
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
ja teda nevim, mel se, 3870 a totalni plynulost, mam 4850 a to same, s 1950pro sem si to taky v poho zahral
- LOVIT
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si rekl ze vystoupim z rady a riskl sem to na motorce MV Agusta F4 Tamburini tuning 3 za 54min 13s 36ms! Skoda ze ma maximalku kolem 320 jeste lehce dostupnou a na 330 to uz chce fakt rovinku, mistama me tam maximalka dost omezovala, ale fakt je ze nektery pasaze byly celkem hnusny a byl sem rad ze sem to strihal na motorce misto v aute. Ps tahle vyjizdka celkem zmenila muj nazor na moto v TDU, hned sem koupil a vytunil ninjuSwat píše:Já dal milion.závod v Murciélagu....za 59:25...
- Swat
- Mírně pokročilý
Před hodinou jsem ho dojel podruhý a v Saleenu za 58:30....Nejhustší asi je jak tě tam párkrát GPS pošle do protisměru,tam to dám do odstavnýho pruhu a rvu to,co to dá!!! Jinak další milion na kontě...
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jste bábovky milionový závod jsem na první pokus zajel s murcielagem 3 za 59 minut, po pár dalších jízdách jsem se dopracoval na 51 minut, což už je docela drsný. s provozem pochopitelně. pak jsem koupil civilní mclaren f1 opět úprava 3. s ním jsem se dostal pod 45 minut. zkoušel jsem to i bez provozu a čas už o moc lepší nebyl. asi jen 1,5-2 minuty k dobru.
btw: jestli můžu poradit, tak si zapamatujte ty odbočky. hodně se tam ztrácí. osvědčilo se mi jezdit u pravého kraje a když je hustší provoz tak ubrat. lepší zpomalit ze 400 na 250-300 kdy je mclaren už velmi slušně říditelnej, než to v plný rychlosti do něčeho narvat a pak se zase rozjíždět
btw: saleen je fajn auto ale na tohle je naprd. je pomalej. zrychlení má sice nejlepší ale ta rychlost jí bída. časem se dopracujete do stavu, kdy pojedete 350-400 na hodně místech a poznáte zač je toho McLaren F1!!!
btw: jestli můžu poradit, tak si zapamatujte ty odbočky. hodně se tam ztrácí. osvědčilo se mi jezdit u pravého kraje a když je hustší provoz tak ubrat. lepší zpomalit ze 400 na 250-300 kdy je mclaren už velmi slušně říditelnej, než to v plný rychlosti do něčeho narvat a pak se zase rozjíždět
btw: saleen je fajn auto ale na tohle je naprd. je pomalej. zrychlení má sice nejlepší ale ta rychlost jí bída. časem se dopracujete do stavu, kdy pojedete 350-400 na hodně místech a poznáte zač je toho McLaren F1!!!
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Swat
- Mírně pokročilý
Tam se dá vypnout provoz?Jsem si tam žádnýho takovýho tlačítka nevšimnul....No tak to už je fofr pod padesát minut,budu muset potrénovat,hlavně si musím od synovce půjčit volant,ty zatáčky proště nejsou ono....
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
dá se vypnout smazáním nějakého souboru. ale neni to pak ta pravá zábava
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64