jo preklep sry 2A mas recht.....ten konektor musi vydrzet v pohode i 20A(aspon pozlaceny by to meli davat v klidu).srna píše:hele, 25W pri 12V je neco pres 2A, ale molex to pobere
Vodní chlazení - diskuze
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Bartek
- Začátečník
- myom
- Středně pokročilý
no stoji priblizne 1500kc, ale posta bude mastna kolem 10-20eurBartek píše:Neví někdo za kolik by vyšlo objednat Thermochill PA120.3?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Bartek
- Začátečník
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý
- Bartek
- Začátečník
- Vivec
- Středně pokročilý
jinak koupit ho můžeš tady: http://www.thermochill.com/acatalog/pa_series.html
je ale fakt blbý že neposílaj ničim jinym než TNT, sice sem ho měl za čtyři dny doma ale ta cena...
je ale fakt blbý že neposílaj ničim jinym než TNT, sice sem ho měl za čtyři dny doma ale ta cena...
- Bartek
- Začátečník
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
me se do case nevejdou dve grafiky a cerpadlo, budu to muset nejdriv vymyslet a pak osadit obe grafiky, cerpadlo teda k tichosti ma daleko vrci a jde slyset jak jim jdou ty bubliny - jak dlouho trva se jich zbavit? v hadicich uz zadny nevidim ale v expe je vidim jak tam putujou ... a cerpadlo jde slyset ze tam take jsou ...
jinak nejak se mi nedari ten vystup z cerpadal utesnit, je to vse utazena na krev a furt to kape ...
PS. jinak ta reglace na cerpadlo asi nefunguje at tam dam 1 nebo 5 furt stejny ...
jinak nejak se mi nedari ten vystup z cerpadal utesnit, je to vse utazena na krev a furt to kape ...
PS. jinak ta reglace na cerpadlo asi nefunguje at tam dam 1 nebo 5 furt stejny ...
- Luděk
- Začátečník
-
na utesneni zavitu pouzij teflonovou pasku , stoji cca 10 korun (kupoval sem za 9kc)OBR píše:me se do case nevejdou dve grafiky a cerpadlo, budu to muset nejdriv vymyslet a pak osadit obe grafiky, cerpadlo teda k tichosti ma daleko vrci a jde slyset jak jim jdou ty bubliny - jak dlouho trva se jich zbavit? v hadicich uz zadny nevidim ale v expe je vidim jak tam putujou ... a cerpadlo jde slyset ze tam take jsou ...
no a pokud ti ty zavity netesni tak to je ten duvod proc tam mas porad bublinky
kazdopadne abys to cerpadlo mel tichy musis pod nej dat molitan nebo neco podobneho .
Naposledy upravil(a) Luděk dne sob 13. led 2007, 16:20, celkem upraveno 1 x.
- Woyta
- Středně pokročilý
Netesnost na spoji? Teflonova paska ci silikon?OBR píše:me se do case nevejdou dve grafiky a cerpadlo, budu to muset nejdriv vymyslet a pak osadit obe grafiky, cerpadlo teda k tichosti ma daleko vrci a jde slyset jak jim jdou ty bubliny - jak dlouho trva se jich zbavit? v hadicich uz zadny nevidim ale v expe je vidim jak tam putujou ... a cerpadlo jde slyset ze tam take jsou ...
Pokud je velkej prutok tak bublinky jdou s proudem. Mas vstup z cerpadla na spatnem vystupu z expy. To Taky trochu zpusobuje proc ti tam jdou bublinky.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Uz je ticho, bubliny jsou pryc a cerpadlo slysim jen kdyz k nemu dam ucho - slysim jak jim tece voda ... ale jinak ticho, tichoucko. Utesnil jsem to dvema tesnenima od kohoutku, co jsem mel doma .... a netece uz nic ... parada. Jinak co se tyce ty expy to mam - vystup s tou trubickou uvnitr na vstup cerpadla je to spravne?
- Luděk
- Začátečník
-
ne ma to byt opacne, musis zapojit vstup cerpadla na fitinku kde neni(nebo je ale kratsi) trubickaOBR píše:Uz je ticho, bubliny jsou pryc a cerpadlo slysim jen kdyz k nemu dam ucho - slysim jak jim tece voda ... ale jinak ticho, tichoucko. Utesnil jsem to dvema tesnenima od kohoutku, co jsem mel doma .... a netece uz nic ... parada. Jinak co se tyce ty expy to mam - vystup s tou trubickou uvnitr na vstup cerpadla je to spravne?
btw na fitinkach nebylo tesneni ? - myslim gumovy O- krouzky
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Proc to musi byt opacne? V cem je rozdil? Ve fitinkach u bloku tesneni bylo ale u tech kupovanejch zvlast ne ...Luděk píše:ne ma to byt opacne, musis zapojit vstup cerpadla na fitinku kde neni(nebo je ale kratsi) trubickaOBR píše:Uz je ticho, bubliny jsou pryc a cerpadlo slysim jen kdyz k nemu dam ucho - slysim jak jim tece voda ... ale jinak ticho, tichoucko. Utesnil jsem to dvema tesnenima od kohoutku, co jsem mel doma .... a netece uz nic ... parada. Jinak co se tyce ty expy to mam - vystup s tou trubickou uvnitr na vstup cerpadla je to spravne?
- Luděk
- Začátečník
-
kvuli odvzdusneni protoze cerpadlo pak nebere znovu bublinky, a taky kdyz voda v expe klesne tak aby byl vstup niz nez vystup a cerpadlo mohlo nasat vodu aji kdyz v expe bude min vody nez je vyska te trubicky .OBR píše:Proc to musi byt opacne? V cem je rozdil? Ve fitinkach u bloku tesneni bylo ale u tech kupovanejch zvlast ne ...Luděk píše: ne ma to byt opacne, musis zapojit vstup cerpadla na fitinku kde neni(nebo je ale kratsi) trubicka
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Vydrzi bejt grafika chlazena zatim bez tech pasivku na pametech? ja tam nalepil ty co k tomu bloku byly a oni mi upadli ... vubec nelepi ... musim sehnat lepsi a nebo teplovodivou lepici pasku ... nevite kde ji sehnat?
PS. 41 stupnu na GPU behem testu 3Dmark06 s max aniso a aliasing ...
PS. 41 stupnu na GPU behem testu 3Dmark06 s max aniso a aliasing ...
Naposledy upravil(a) OBR dne sob 13. led 2007, 22:47, celkem upraveno 2 x.
- Cujo
- Mírně pokročilý
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
hoši mám k dispozici kolem 6 tisíc na vodníka a potřebuji poradit vubec se v tom nevyznám má to cenu kupovat když mám ninju na procáku 1,52V a 33-34°C Idle díval jsem se na testy reserator 2 a je nic moc proti pořádnému vzduchu jde za to složit něco dobrého na CPU a GK? chci co nejnižší teploty pujde to s vodou?