Vodní chlazení - diskuze

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Zamčeno

Jak si představujete budoucnost threadu o WC?

Jedeme další stovku! (veškerá voda se nadále bude řešit zde)
28
27%
Odznova! (viz č.1)
6
6%
Více threadů, teď je v tom bordel! (tři až čtyři thready, pro každou oblast zvlášť)
68
67%

Celkem hlasů: 102
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

srna píše:hele, 25W pri 12V je neco pres 2A, ale molex to pobere
jo preklep sry 2A mas recht.....ten konektor musi vydrzet v pohode i 20A(aspon pozlaceny by to meli davat v klidu).
Bartek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bartek »

Neví někdo za kolik by vyšlo objednat Thermochill PA120.3?
CPU: C2D E6300 1800@2800+AC Frezzer MB: GIGABYTE P965 DS-4 RAM: Geily 2x512MB@NonOC GK: ATi Radeon X1900XT 512MB+AC S1
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Bartek píše:Neví někdo za kolik by vyšlo objednat Thermochill PA120.3?
no stoji priblizne 1500kc, ale posta bude mastna kolem 10-20eur
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Bartek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bartek »

Aha. Mě se zdá že tady někod vlastní nějaký Thermochill ne?
CPU: C2D E6300 1800@2800+AC Frezzer MB: GIGABYTE P965 DS-4 RAM: Geily 2x512MB@NonOC GK: ATi Radeon X1900XT 512MB+AC S1
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Leakage test .... in progress ...

Obrázek
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

já mám thermochill, PA120.3 mě stál 50 liber + 20 liber poštovný
Bartek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bartek »

Gr8 Vivec píše:já mám thermochill, PA120.3 mě stál 50 liber + 20 liber poštovný
Aha dík :)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

jinak koupit ho můžeš tady: http://www.thermochill.com/acatalog/pa_series.html
je ale fakt blbý že neposílaj ničim jinym než TNT, sice sem ho měl za čtyři dny doma ale ta cena...
Bartek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bartek »

To je škoda. Ale ja bych to mohl zas poslat přes znamé v Anglii. Ale teď se dívam na CM a tam je pomalu za stejnou cenu Mo-ra
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

OBR píše:Leakage test .... in progress ...
Můžeš poreferovat o tý D5-ce? Jak je (ne)hlučná ( samozřejmě na nějaký měkký podložce )? BTW jsem slepý nebo tam je jenom jeden VGA blok?
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

me se do case nevejdou dve grafiky a cerpadlo, budu to muset nejdriv vymyslet a pak osadit obe grafiky, cerpadlo teda k tichosti ma daleko vrci a jde slyset jak jim jdou ty bubliny - jak dlouho trva se jich zbavit? v hadicich uz zadny nevidim ale v expe je vidim jak tam putujou ... a cerpadlo jde slyset ze tam take jsou ...

jinak nejak se mi nedari ten vystup z cerpadal utesnit, je to vse utazena na krev a furt to kape ...

PS. jinak ta reglace na cerpadlo asi nefunguje at tam dam 1 nebo 5 furt stejny ...
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

OBR píše:me se do case nevejdou dve grafiky a cerpadlo, budu to muset nejdriv vymyslet a pak osadit obe grafiky, cerpadlo teda k tichosti ma daleko vrci a jde slyset jak jim jdou ty bubliny - jak dlouho trva se jich zbavit? v hadicich uz zadny nevidim ale v expe je vidim jak tam putujou ... a cerpadlo jde slyset ze tam take jsou ...

jinak nejak se mi nedari ten vystup z cerpadal utesnit, je to vse utazena na krev a furt to kape ...

PS. jinak ta reglace na cerpadlo asi nefunguje at tam dam 1 nebo 5 furt stejny ...
na utesneni zavitu pouzij teflonovou pasku , stoji cca 10 korun (kupoval sem za 9kc)
no a pokud ti ty zavity netesni tak to je ten duvod proc tam mas porad bublinky

kazdopadne abys to cerpadlo mel tichy musis pod nej dat molitan nebo neco podobneho .
Naposledy upravil(a) Luděk dne sob 13. led 2007, 16:20, celkem upraveno 1 x.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

OBR píše:me se do case nevejdou dve grafiky a cerpadlo, budu to muset nejdriv vymyslet a pak osadit obe grafiky, cerpadlo teda k tichosti ma daleko vrci a jde slyset jak jim jdou ty bubliny - jak dlouho trva se jich zbavit? v hadicich uz zadny nevidim ale v expe je vidim jak tam putujou ... a cerpadlo jde slyset ze tam take jsou ...

Netesnost na spoji? Teflonova paska ci silikon?
Pokud je velkej prutok tak bublinky jdou s proudem. Mas vstup z cerpadla na spatnem vystupu z expy. To Taky trochu zpusobuje proc ti tam jdou bublinky.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Uz je ticho, bubliny jsou pryc a cerpadlo slysim jen kdyz k nemu dam ucho - slysim jak jim tece voda ... ale jinak ticho, tichoucko. Utesnil jsem to dvema tesnenima od kohoutku, co jsem mel doma .... a netece uz nic ... parada. Jinak co se tyce ty expy to mam - vystup s tou trubickou uvnitr na vstup cerpadla je to spravne?
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

OBR píše:Uz je ticho, bubliny jsou pryc a cerpadlo slysim jen kdyz k nemu dam ucho - slysim jak jim tece voda ... ale jinak ticho, tichoucko. Utesnil jsem to dvema tesnenima od kohoutku, co jsem mel doma .... a netece uz nic ... parada. Jinak co se tyce ty expy to mam - vystup s tou trubickou uvnitr na vstup cerpadla je to spravne?
ne ma to byt opacne, musis zapojit vstup cerpadla na fitinku kde neni(nebo je ale kratsi) trubicka

btw na fitinkach nebylo tesneni ? - myslim gumovy O- krouzky
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Luděk píše:
OBR píše:Uz je ticho, bubliny jsou pryc a cerpadlo slysim jen kdyz k nemu dam ucho - slysim jak jim tece voda ... ale jinak ticho, tichoucko. Utesnil jsem to dvema tesnenima od kohoutku, co jsem mel doma .... a netece uz nic ... parada. Jinak co se tyce ty expy to mam - vystup s tou trubickou uvnitr na vstup cerpadla je to spravne?
ne ma to byt opacne, musis zapojit vstup cerpadla na fitinku kde neni(nebo je ale kratsi) trubicka

Proc to musi byt opacne? V cem je rozdil? Ve fitinkach u bloku tesneni bylo ale u tech kupovanejch zvlast ne ...
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

OBR píše:
Luděk píše: ne ma to byt opacne, musis zapojit vstup cerpadla na fitinku kde neni(nebo je ale kratsi) trubicka

Proc to musi byt opacne? V cem je rozdil? Ve fitinkach u bloku tesneni bylo ale u tech kupovanejch zvlast ne ...
kvuli odvzdusneni protoze cerpadlo pak nebere znovu bublinky, a taky kdyz voda v expe klesne tak aby byl vstup niz nez vystup a cerpadlo mohlo nasat vodu aji kdyz v expe bude min vody nez je vyska te trubicky .
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Vydrzi bejt grafika chlazena zatim bez tech pasivku na pametech? ja tam nalepil ty co k tomu bloku byly a oni mi upadli ... vubec nelepi ... musim sehnat lepsi a nebo teplovodivou lepici pasku ... nevite kde ji sehnat?

PS. 41 stupnu na GPU behem testu 3Dmark06 s max aniso a aliasing ... :)
Naposledy upravil(a) OBR dne sob 13. led 2007, 22:47, celkem upraveno 2 x.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

zalezi jestli na nich udrzis ruku.. imho i tak by mely
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

hoši mám k dispozici kolem 6 tisíc na vodníka a potřebuji poradit vubec se v tom nevyznám má to cenu kupovat když mám ninju na procáku 1,52V a 33-34°C Idle díval jsem se na testy reserator 2 a je nic moc proti pořádnému vzduchu jde za to složit něco dobrého na CPU a GK? chci co nejnižší teploty pujde to s vodou?
Zamčeno

Zpět na „PCtuning - webový magazín“