Takze, prosim vylucte AA a reknete kterou by jste si vzali. Diky.
PS: jedna se mi o to aby mi animace ve hrach napr. C&C tiberium wars jeli trochu plynuleji, ta X1600 to nejak nedava. Jeste jedmnou dik za vase rady.
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Kód: Vybrat vše
GPU core Product PCI device ID
RV610 Radeon HD 2400 Pro 94C4
RV630 Radeon HD 2600 Pro 9587
RV630 Radeon HD 2600 XT 9586Čili závěr: Asi budete muset zůstat u ovladačů od výrobce které přišly s kartou, dokud podpora toho můstku nebude přidanáno-x píše: Jen bych doplnil, že problémy nebyly od 7.9, ale od 7.8. Ale celkově mi to připadá trochu jako rozmazávání problému. uživatelé 9xxx/Xxxx klidně mohou běžet na 7.7, novější jim až na výjimky nic nepřinesou. Krom použitelných 7.7 byly funkční i ovladače od výrobců, jako např. Palit, Omegy založené na Catalyst 7.10, nebo Catalyst 8.1 s AGP hotfixem. ATi oficiálně AGP karty nevydává od doby X1; jde o návrhy karet jednotlivých výrobců a pro ATi může být docela komplikované zajistit kompletní kompatibilitu (rozdílná PCB, rozdílné BIOSy). Podle mě jde především o chybu samotných výrobců, že si nedokážou ke svému produktu dodat funkční ovladač. Že to je možné, dokázal např. Palit. Situace řešitelná je, dokonce několika alternativními způsoby. Problémy druhé poloviny loňskéhu byly sice nepříjemné, ale je třeba brát v úvahu, že nešlo o produkty ATi, ale o počin samotných výrobců. Na druhou stranu - situace je vyřešena, funkční drivery existují už od začátku roku, takže problém vidím jako uzavřený. A stále se mi více zamlouvá přístup ATi, která je výrobcům schopna dodat kompatibilní AGP bridge, umožnit výrobu AGP karet a následné problémy řešit, než přístup nVidie, která po problémech s kompatibilitou vlastního můstku AGP trhy opustila.