Od vcerejsiho dne jsem vlastnikem EP35-DS3 a musim se s vami podelit o jednu kuriozitu
Po slozeni jsem se chytnul instalace Visty.HDD jsem nastavil do Gigabajtackeho raidu a sel na instal.Kdyz jsem se dostal k obrazovce kde se vibira umisteni systemu a po nastednem vyberu ovladacu pro raid se mi zobrazily disky spravne kliknu na dalsi naskocila nova obrazovka a hned chyba -system nemuze nalezt spravny svazek k instalaci nebo tak neco pak to jeste psalo ze nespravne vunguje radis ci co (ted uz presne nevim byl jsem vztekly jak pes) - kliknu na OK a hodilo me to zpet na start instalace takze jsem se opet proklikal k tomu samemu mistu a chyba se opakovala.Resetuji bios zkousim jine ovladace prehazuji kabely rusim Raid nic nepomaha zkousim instalaci i na jine disky nic proste nic.Uz me tu braly mory sproste nadavam kricim na cely haus triskam pesti do stolu prosim boha o pomoc a porad nic
Nakonec v plnem zoufalstvi najedu do Biosu najedu na disk a klikam na detekci HDD detekce probehne normalne zkousim instalacku a najednou vse slape takze po 3hodinach zofalstvi prichazi spasa