Battlefield Bad Company 2
Moderátor: Baneshee
- meca
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield Bad Company 2
punkbuster mas aktualizovanej?
- Atapi
- Začátečník

jo a většinu těchhle zaručenejch tipů už jsem zkoušel (hraju jen na pb servrech a jak říkám asi 8 mi jich funguje), jen přeinstalovávat windows kvůli jedný hře co nejde nehodlám (taky sem to někde čet).
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak problém se zasekáváním jsem vyřešil, ale hraju MP se zapnutou vsync, protože nwm jest-li je to normální, ale prostě nějaké objekty se maličko trhají třeba při 70fps. Když zapnu vsync, tak je to hezky plynulý, ale občas na některých místech mám propady třeba ke 40fps a je to už dost trhaný...
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
- Maddogg
- Čestný člen

Na každé ati co jsem zatím měl jsem musel mít zapnutý v-sync, protože hry nebyly uplně plynulé ani při vysokém fps.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Já naopak nikdy 
@Vernys: Nemáš nainstalovanou nějakou utilitu pro správu grafické karty od výrobce, např. SmartDoctor apod.?
@Vernys: Nemáš nainstalovanou nějakou utilitu pro správu grafické karty od výrobce, např. SmartDoctor apod.?
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mám akorát sapphire trixx, zkusím odinstalovat veškerý utility, jest-li nějaký teda ještě mám...
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL
- johnnn
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ok, tak díky. Už jsem to tak nějak všechno prošel, poodemykal jsem si většinu zbraní, teda aspoňa na kitu, na kterém nejčastěji hraju.
Tak si mě kdyžtak přidejte někdo, ať vím o nějakých dobrých serverech, soldier name: john2k10
Tak si mě kdyžtak přidejte někdo, ať vím o nějakých dobrých serverech, soldier name: john2k10
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hola,
chtěl jsem se zeptat jeslti je možné mít víc účtů na jeden cd key...vím že v BF2 to šlo v pohodě
chtěl jsem se zeptat jeslti je možné mít víc účtů na jeden cd key...vím že v BF2 to šlo v pohodě
- siddhi
- Začátečník

-
To je sice pravda, ale potíž je v tom, že většina Reconů tohle nedělá. Prostě jen sedí na zadku pouští mortal a lupká si s puškou. Často právě ani neoznačují nepřátele.Krteq píše:Mám na to stejný názor, stačí si projít několik mých předchozích postů.
Mimochodem, Recon třída ve hře není jen pro to aby se hráč chopil sniper pušky, vylezl na nejvyšší bod na mapě a snažil se trefit pobíhající nepřátele. Je tam hlavně kvůli tomu aby teamu hlásil pozice nepřátel (Recon = průzkum) a to buď pomocí detektorů pohybu (motion mines) nebo, budiž, přes optiku sniper pušky.
Ale ono je jedno jaké si člověk vezme povolání, pokud nedokáže pochopit, že jde o týmovou hru a že je ve hře nějaký úkol. Co z toho když je voják, medik co jde do předu kosí to, ale potom si sedne dva metry od M-Comu a ani ho nehne zariskovat a položit nálož, či naopak pochopit, že bránící tým má neomezené množství životů, takže je zbytečné se bát, že tě zabijí. Prostě když je položená nálož na M-Com tak musí všichni jít hlava nehlava odstranit nálož. Bohužel v praxi zariskují i pod přímou palbou jen třeba 1-2 hráči a ostatní jenom sedí a čumí, aby náhodou je někdo nezabil a oni si nesnížili debilní k/d ratio.
Jinak na sniperům nadávám hlavně proto, že mě dokázali naprosto znechutit mou nejoblíbenější mapu Port Valdez, kterou znám ještě z bety, kde si prostě snipři vlezou na kopec a nic s nima nehne. A když jim řekneš, že sniprováním tu mapu prostě nejde vyhrát, tak oni se mě vysmějí, že mám k/d ratio třeba 5/8 a oni oproti mě 10/2. Ale co z toho? Vysvětli takovým blbům, že nehrají Deatmatch.
- Frostys
- Začátečník

-
Když jsem ještě hrával betu, tak ono nebylo špatné mít v týmu pár sniperů, kteří vylezli na kopec a ostřelovali, než se zabral ten první bod. Pomáhalo to dost.siddhi píše: Jinak na sniperům nadávám hlavně proto, že mě dokázali naprosto znechutit mou nejoblíbenější mapu Port Valdez, kterou znám ještě z bety, kde si prostě snipři vlezou na kopec a nic s nima nehne. A když jim řekneš, že sniprováním tu mapu prostě nejde vyhrát, tak oni se mě vysmějí, že mám k/d ratio třeba 5/8 a oni oproti mě 10/2. Ale co z toho? Vysvětli takovým blbům, že nehrají Deatmatch.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- siddhi
- Začátečník

-
Jo pár. Bohatě ale stačí 2 na tým (i to je podle mě moc). Potíž je v tom, že jich je často víc než polovina týmu a to potom je prostě nehratelné. Navíc když nepouživají Mortal k tomu aby vyčistili prostor kolem M-comu, ale k tomu aby zabili co nejvíce nepřátel na spawnu. Tohle prostě není Deathmatch a i když snipři pozabíjejí tisíce nepřátel tak nevyhrají, když se nenajdou lidi, kterým nezáleží na tom kolik zabijí nepřátel, ale na tom aby tým vyhrál.Frostys píše:Když jsem ještě hrával betu, tak ono nebylo špatné mít v týmu pár sniperů, kteří vylezli na kopec a ostřelovali, než se zabral ten první bod. Pomáhalo to dost.siddhi píše: Jinak na sniperům nadávám hlavně proto, že mě dokázali naprosto znechutit mou nejoblíbenější mapu Port Valdez, kterou znám ještě z bety, kde si prostě snipři vlezou na kopec a nic s nima nehne. A když jim řekneš, že sniprováním tu mapu prostě nejde vyhrát, tak oni se mě vysmějí, že mám k/d ratio třeba 5/8 a oni oproti mě 10/2. Ale co z toho? Vysvětli takovým blbům, že nehrají Deatmatch.
- Talbot
- Začátečník

-
Siddhi-Presne kvoli tomu mi lezi BBC2 aj vietnam na policke-teda na disku
Vlastne to nie je do smiechu,ale do placu 
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Me uz tak mesic nefungujou statistiky? Neco jsem cetl, ze bla bla velky load na servery, ale uz to je nejak dlouho imho
Btw ted jsem to vzal po mesici do ruky a tragedie, uplna lamicka a porad mrtvej
Btw ted jsem to vzal po mesici do ruky a tragedie, uplna lamicka a porad mrtvej
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
chci se zeptat hrál jsem jen párkrát po netu.....jde vrtulník opravovat automaticky na heliportu nebo člověk musí vylézt a opravit si to sám resp. někým ze spoluhráčů?!
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Fungujou, ale od toho průse*u s přetížením serverů se statistikami je to pomalé. Já používám stále bfbcs.com a aktualizuju jednou týdně, častěji mě fronta 5 000 uživatelů nepustí.BRKO píše:Me uz tak mesic nefungujou statistiky?
Automaticky se neopravuje, někdo ho musí opravit.Walker píše:chci se zeptat hrál jsem jen párkrát po netu.....jde vrtulník opravovat automaticky na heliportu nebo člověk musí vylézt a opravit si to sám resp. někým ze spoluhráčů?!
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Viatnam DLC pro multiplayer má svůj oddělený rank systém? Takže co nahraji ve Vietnamu se mi nepřičítá k bodům u klasického BC2?
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- Krteq
- Středně pokročilý

-
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, že to není sloučené...
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- prochor
- Nováček

-
Zdravím všechny
prosím o radu, mam problém s připojením ke hře přez router Edimax BR-6204Wg, po 5min po každý mne to vyhodí ze hry
, po připojení na přímo (bez routera) to neděla(skoušel reset, všechno je povolene). Potřebuji mít zapojené 2 pc, tak to bez routera nejde, nevím co mam dělat?jeslí někdo z něčím takovým setkal, prosím poraďte, děkuji
prosím o radu, mam problém s připojením ke hře přez router Edimax BR-6204Wg, po 5min po každý mne to vyhodí ze hry
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Me to stve, ze to nefunguje ihned - rad se ve statistikach hrabu - tak jsem dnes smazl soldiera a zalozil noveho. Pekne od nuly zase, hura s kalachem na helmutyKrteq píše:Fungujou, ale od toho průse*u s přetížením serverů se statistikami je to pomalé. Já používám stále bfbcs.com a aktualizuju jednou týdně, častěji mě fronta 5 000 uživatelů nepustí.BRKO píše:Me uz tak mesic nefungujou statistiky?
Btw nejak se ne a ne rozhoupat, abych koupil ten Vietnam...
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W