Zaklínač 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Zaklínač 3

Příspěvek od Nordir »

nechapu kdyz v kartach dam vynechat KOLO tak pc potom jeden treba 4x za sebou
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
LeBron23CAVS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeBron23CAVS »

Také bych se chtěl zeptat na dvě věci. První je technického rázu. Jak je to s náročností hry na PC v dalších lokacích. Nyní se chystám z Bělosadu a celou dobu to jelo krásně, ale zajímá mne, zda jsou další lokace nějak náročnější. A druhý dotaz se týká herní doby. Právě se chystám z Bělosadu a mám nahráno 6 a půl hodiny. Jak je to s velikostí lokací? Je Bělosad nějak větší oproti ostatním lokacím? Nebo mi ty další zaberou více času? Děkuji za odpovědi :).
gpu: Suprim RTX 5090 | cpu: Ryzen 9950x3D | cooler: NZXT Kraken Elite 360 wh (2024) | ram: GSkill 64GB 6000MHz cl26 | mb: ASUS X870E Hero | psu: Seasonic Prime TX-1600 | storage: Samsung 9100 Pro 2TB, Sasmung 990 Pro 2TB + 1TB | case: Phanteks Enthoo Evolv X wh
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

ty další ti zaberou o dost více času :) na takovej Vellen si připrav jo 15 hodin klidně.
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Vynecháváš kolo, ne tah. Takže do konce kola si PC může dělat, co chce, pokud má karty. Když má PC obří náskok, někdy vynechá kolo i on.

Co se týká náročnosti, tak jsem si vše vyladil v první zóně a druhou zónu jsem prošmejdil skoro z poloviny a nenarazil na žádný propad, který by mě nutil měnit nastavení. Ale raději ať odpoví někdo, kdo je závislý na pohledu do afterburner overlay během hraní... mě to pocitově jede všude stejně.

A velikost zón je doslova k posr*ání :O Druhá zóna je několikanásobně větší, jak počáteční a při pohledu na ostrovy mě jen přeběhl mráz po zádech x) Prý se dá taky několik desítek hodin strávit ve městě - Novigradu plus takový lahůdky, jako quest na skoro 2h v podzemním labyrintu jeskyní.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LeBron23CAVS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeBron23CAVS »

Děkuji za odpovědi. Tahle hra je vážně úžasná. Už jsem začínal ztrácet naději, že mě nějaká hra takto chytne. Většinou se musím nutit abych hry dohrál, ale tohle je něco úplně jiného. Možná to bude znít divně, ale takhle nadšenej ze hry jsem se naposled cítil při God of War 3 :D. Je to sice jinej typ hry, ale prostě ta chuť do té hry je prostě neskutečná, skoro se mi ani nechce chodit spát abych mohl pokračovat v hraní :D.
gpu: Suprim RTX 5090 | cpu: Ryzen 9950x3D | cooler: NZXT Kraken Elite 360 wh (2024) | ram: GSkill 64GB 6000MHz cl26 | mb: ASUS X870E Hero | psu: Seasonic Prime TX-1600 | storage: Samsung 9100 Pro 2TB, Sasmung 990 Pro 2TB + 1TB | case: Phanteks Enthoo Evolv X wh
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

jo no, to nejsi sám :D já to raději už dneska utnul ať mohu zítra fungovat
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

TankGeorge: v tiom pripade si prepnu hru do EN jelikoz v cestine je tam tah.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

J X P píše:Jak to mate s knizkama (ve hre) ... nechavate si je, vyhazujete nebo prodavate?

Dale, lze se vratit do uvodni lokace? Jsem pokracoval v pribehu a ono mne to presunulo jinam. Mam tam hafo mist neobjevenych.

A pak taky moc nevim jak mam odpovidat na ten !dotaznik" ze Zaklinace 2, protoze jsem ho nehral a vubec nevim na co ci koho se mne ptaji :D.
Knizky po precitani predavam. Popripade rozoberam ak potrebujem matros.
Do uvodnej sa vratit da.

Myslim, ze na tie otazky mozes odpovedat akokolvek. Kedze si to predtym nehral nevies o co sa jedna. Cize ti to moze byt ukradnute :)

No a k hre uz len tolko, ze ani po desiatkach hodin hrania ma ta hra neunavuje psychicky. Kazdy quest beriem rovnako vazne ako ten prvy ked som zacal hrat. Citam knizky, spravy na tabulach a uzivam si dialogy. Nieco neskutocne. Ak ste k tomu este citali knihy tak je to este znasobene. Popreplietane az do kosti. Super.
Jedina vada hry je v tom, ze moja prdel uz to moc nezvlada :D
Nepamatam sa kedy som naposledy tolko sedel v kresle pred PC. A kedze som starsieho data tak ma to fyzicky uz dost unavuje. Skusal som hru aj cez projektor a ovladac, ale na citlivost mysi sa to nechyta ani zdaleka. V inych hrach si na to zvykam celkom rychlo ale tu to nejako neslo. :\
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

15h na Velen? Spis tak 50 a pořád nemusí byt hotovej...Já mám nahráno cca 40h,lvl 15 (pořád) a lhal bych,kdybych řekl,ze mam proslou aspon 1/3 Velenu (myšleno tím Q,otazniky,nebo jen tak exploration)...s těma penězma jste měli celkem pravdu,uz jsem si sáhl na 4000,ale po třech hodinách v divočině me opravy staly přes 500,to je hned...
Jinak me čekají dvě dvanáctky cely den,takze se ke hraní dostanu az ve středu,tak budu hezky odpočatý 8-)

Btw nějaký baráček,který by se dal koupit,jako v Elder Scrolls,to by bylo super...nechce se mi prodavat ty zaklínačský meče,relikvie,mam jich asi 8 jen tak v báglu,nechce se mi to prodávat...hezky bych je vystavil,to by bylo fajn...
AMD Ryzen 5600X -- Endorfy Fera 5 ARGB -- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II -- Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black -- ASUS ROG STRIX 6650XT -- Samsung 980 1TB -- Fractal Design Anode Bronze 650W -- Fractal Design Pop Mini Air RGB Black TG Clear Tint -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

T1ger píše: Nepamatam sa kedy som naposledy tolko sedel v kresle pred PC. A kedze som starsieho data tak ma to fyzicky uz dost unavuje. Skusal som hru aj cez projektor a ovladac, ale na citlivost mysi sa to nechyta ani zdaleka. V inych hrach si na to zvykam celkom rychlo ale tu to nejako neslo. :\
Hah. Doporučuju zkusit si na gamepad zvyknout. Já hraju v leže či polosedě na gauči, pohodlnost sama. 12 hodinový sessions nejsou problém. Tenhle post píšu taky z gauče :D

Se vším souhlas, hra je geniální.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

ja to taky zkousel, pac mam zada v hroznym stavu a proste se na to neda zvyknout nemam kolem sebe takovej prehled jako s myskou...tak trpim v kresle nekolik hodin :D
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

V tomto typu her se nikdy nesnažím kosit hlavní linii co nejrychleji a jedu všechny možné vedlejší úkoly. Do učité míry ale. Takový magor, abych četl knihy, dopisy a jiné haldy textu nejsem - s vyjímkou této hry. To se mi naposled stalo u starých Black Isle pecek. Sice půlku prolítnu rychlovkou, ale některé čtení je zajímavé tak, že to vezmu doslovně... fakt si nevybavuju RPG, kde bych tak zaujatě čučel třeba do bestiáře :thumbsup: /jump on teh hypetrain
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

jakej mate lvl ? ja sem vtom druhym meste nebo jak to rict...proste ta druha mapa velen zeme nikoho a mam tu q na lvl 30+ a uz zadny maly q sam mam 12lvl a nahrano tak 20hodin...to se ktomu dostanu za 300hodin :D ale jak kdyz nemam ukoly ? a vse sem udelal prochazim to komplet.. ?:(
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

vratis sa k tomu
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

Deyw píše:jakej mate lvl ? ja sem vtom druhym meste nebo jak to rict...proste ta druha mapa velen zeme nikoho a mam tu q na lvl 30+ a uz zadny maly q sam mam 12lvl a nahrano tak 20hodin...to se ktomu dostanu za 300hodin :D ale jak kdyz nemam ukoly ? a vse sem udelal prochazim to komplet.. ?:(
Nahrano 20h a lvl 12 a myslis,ze mas ve Velenu hotovo?Mam lvl 15,skoro 40h a na mape Velenu mi sviti minimalne 10 nastenek s Q,nepocitano Novigrad a Oxenfurt,ktere jsem jeste nenavstivil...o otaznicich nemluve :-D

EDiT tak jsem to spočítal,je jich 6 a ne 10,otazniky me po tricatym přestalo bavit počítat :) Q mam dost,jak zelených,tak červených...
AMD Ryzen 5600X -- Endorfy Fera 5 ARGB -- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II -- Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black -- ASUS ROG STRIX 6650XT -- Samsung 980 1TB -- Fractal Design Anode Bronze 650W -- Fractal Design Pop Mini Air RGB Black TG Clear Tint -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

Padre píše: Btw nějaký baráček,který by se dal koupit,jako v Elder Scrolls,to by bylo super...nechce se mi prodavat ty zaklínačský meče,relikvie,mam jich asi 8 jen tak v báglu,nechce se mi to prodávat...hezky bych je vystavil,to by bylo fajn...
domek ne, ale mohli by mu udělat upravovatelnou místnost na kaer morhen si myslím, to je jedinej domov kam se vrací

mimochodem když jsi nebyl v oxenfurtu tak jsi asi nebyl u holiče ne? Zachvilku budeš mít vousy jak velebný pán z jedničky. K tý herní době, já mam 33h nahráno a jsem stále ve velenu, 12lvl a rozhodně tam mám ještě tunu práce, ale já jako někdo kdo čelt i celou ságu si rád čtu i knihy, ono totiž v knížkách co jsou ve hře tam je mrtě odkazů na právě předlohu, třeba na Regise teď naposled
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Deyw píše:jakej mate lvl ? ja sem vtom druhym meste nebo jak to rict...proste ta druha mapa velen zeme nikoho a mam tu q na lvl 30+ a uz zadny maly q sam mam 12lvl a nahrano tak 20hodin...to se ktomu dostanu za 300hodin :D ale jak kdyz nemam ukoly ? a vse sem udelal prochazim to komplet.. ?:(
Nahráno 20 hodin a level 12?

Já mám 24 hodin a level 7. Nechápu kde to berete. Asi hrajete hlavně primární quest lines za který je nejvíc XP ? :)

A nebo jiná obtížnost. Hraju na Krev a zlomené kosti, což prý dává nižší XP než nižší obtížnosti.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

s těma XP to tak si nebude, já hraju na pochod smrti a levly lezou, ale je to o tom jak moc děláš hlavní linku, za vedlější Q je málo expů a za grindění potvor mě přijde že není skoro nic
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

V Oxenfurtu jsem byl Akorat za Tamarou a cestou u holiče (par stránek předem jsem to tu psal),a dalšího holice jsem si vysvobodil z klece...
Jinak hlavni Q tak decentně,spis vedlejší...Kaee Morhen je mimo mapu,ale tady bych klidně nejaky domek obsadil,nebo ten opuštěný maják pod Novigradem,je tam par jeden a dalo by se to zútulnit...
Migl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Migl »

Hra je orpavdu geniální začal ji hrát i kamarád který normálně rpg nehraje :) Mám zatím level 5 ale přijde mi že nemužu nic vyrábět, v inventáři mam spoustu věcí ale na výrobu petard, která potřebuju k zaklínačský zakázce na křiklouna mi furt něco chybí.. neví někdo jestli se daj sehnat i jinak než výrobou?
BQ Silent Base 601w / B450 Tomahawk MAX / Ryzen5 3600 + nzxt X62 / HyperX FuryRGB 32GB DDR4 3466MHz / XPG GAMMIX M2 Pro 1tb /
MSI RTX 2070 super gaming X trio
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“