gratulace, myslim ze supr koupe, nehlede nato ze radeony s ovladaci zraji,djstudio píše:Asus TUF OC RX 6800XT mně stal 1300eur před osmi dny na Alternate.
by me zajimalo jak na tom budou za pul roku, oproti 3080-tkám
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

gratulace, myslim ze supr koupe, nehlede nato ze radeony s ovladaci zraji,djstudio píše:Asus TUF OC RX 6800XT mně stal 1300eur před osmi dny na Alternate.

Ja mam podobnou zkusenost. Jinak kazdy tyden pri naskladnuji, ale neni to pokazde stejny den a hodina. Na zahranicnim foru jsem cetl, ze pry mozna budou mozne predobjednavky, coz by mohlo byt hodne zajimave. Tak uvidime.iDCpanda píše:Pohledem na bazoš, se někomu povedlo.. Jak se dá zjistit, kdy je mají skladem nebo je to o náhodě?Thellwin píše:Do košíku i šlo, povedlo se mi tam hodit 6900XT za těch 1000 EUR ... ale už podruhé mi neprošla normálně platba. Vyplnil jsem údaje, všechno a pak mi vyskočila platba na částku 0,- ... takže už jsem věděl, že je to zase v háji. Když v mobilu potvrdím tu částku 0,- tak se proklikám až do konce i ke konečnému potvrzení objednávky, ale samozřejmě nic objednané není
EDIT - dokonce i teď po té době když otevřu zavřený Chrome a najedu si AMD stránky tak mi to tu kartu ukáže v košíku

To na to číháš? Nebo jsi měl "jen štěstí"TDIchip píše:Panove, pred chvili byl opet drop na AMD.com. Podarilo se mi koupit 6900XT za 1025e vcetne dopravy.