Promluv, behej jak ychtyl, zabij, behej jak ychtyl, prines, behej jak ychtyl...
jako že v jinych RPG to je jinak ?
z veže byl port, co bys chtěl víc?
Zaklínač byl vždycky o příběhu, jak v knihach tak ve hrách. Sapkowski je po Tolkienovi druhý nejlepší fantasy spisovatel! Díky Andzreji! :poklona_az_na_zem:
BRKO píše:
Promluv, behej jak ychtyl, zabij, behej jak ychtyl, prines, behej jak ychtyl...
A běhání po mapě z *rohu do rohu*,tomu taky moc nepřidá.Dohrál sem to taky v křeči.Je to takové umělé natahování hry.Úkoly sem dělal,tak jak sem měl.Neklikal sem kde na nějakého pobudu..to bych v tom měl zmatek..
Som vo Vizime a potrebujem drogu fisstech a tri salamander brooches. Coleman je po smrti a nikde ziadni Salamanderi Poznate nejake typy kde tento material zohnat,. popripade kde natrafit na nejakych Salamanderov ?
Som vo Vizime a potrebujem drogu fisstech a tri salamander brooches. Coleman je po smrti a nikde ziadni Salamanderi Poznate nejake typy kde tento material zohnat,. popripade kde natrafit na nejakych Salamanderov ?
Salamandri jsou v ulicích jen v noci. Pokud jich toužis potkat více, vem si Q na ochranu od hlavní ku*vy. Neda se to napsat jinak
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Jestli myslis ten mec na ty louce v kapitole jak je tam ta vila co ti pak da mec, tak ten mec je tam jen kdyz navstivis tu louku poprve.
Ale uz sem to x let nehral a mozna mluvis o jinym meci.
Tak jsem si dal Zaklinace pro pripomenuti po 7 letech (kua to leti). No dnes uz to nevypada tak super jako v době kdy to vyslo a hra je stále dost plna bugu. Graficky kabatek je uz dosti zastaraly, ale stále se to da a clovek si zvykne. Obtiznost je dost trivialni a asi není uplne v poradku, ze hlavni bossove padaji za 5s. Vzal jsem to jednim vrzem za 3dny se vsemi ukoly splnenymi. Mno tak ted si dat znovu dvojku a pak cekat na trojku po novym roce.
A tos to hrál na nejtěžší obtížnost? Já pamatuju, že před lety jsem to nehrál na tu nejobtížnější a skončil jsem někde ve vesničce na poli u pomníku, kde byli duchové. Nemohl jsem je dát.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
Na stredni a pripadalo mi to strasne jednoduchy proti tomu, kdy jsem to hral před lety. Asi jsem to kdysi hral na tezsi obtiznost, protože si to pamatuju jinak. Jakmile jsem se ted boostnul, tak to byla zivacka. Pamatuju jak me Koscej honil a ja ho nemohl zabit a ted bez loadu sel k zemi jak prd. Javed stihnul snad jen jedno kouzlo na Berengara a lezel. Stejne tak velmistr me ani nebouch a kral honu mel jen vic HPcek. Dohrat poslední kapitoly bez toho, aniz by mi HP klesli aspoň o polovinu (problém byl se dostat dolu i o čtvrtinu), bylo docela divny.
Já mám v plánu před vydáním trojky přečíst znova celou ságu (naposledy jsem jí četl před vydáním dvojky, mám jí strašně rád) a pak si znova (po třetí) dohrát dvojku (poprvé s Enhanced obsahem). A pak hurá do trojky, na kterou si plánuju vzít minimálně týden dovolenou.
Když jsem hrál jedničku naposledy (taky před dvojkou) tak si v té Enhanced verzi tedy žádné bugy nepamatuji. Spadlo to snad dvakrát za celou hru. Byl jsem příjemně překvapen. Jinak na hard to bylo vybalancovaný tak akorát, normal je hrozně snadná.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Patch 1.4 sa instaluje tak, ze jazykovy pack dame do jednej zlozky spolu s patchom (TWEE_UP). Nasledne spustime v kompatibilite (Vista + SP1) EE upgade.. Overene a funkcne.. Je to verzia registration free. Nasledne pre odstranenie DRM pouzijeme patch na 1.5.
Patche (teda aj ostatne jazykove mutacie) su zatial dostupne aj tu: http://thewitcher.com/witcher1/ polozka: updates Hra funguje aj pod W10.
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB