Test Drive Unlimited

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Test Drive Unlimited

Příspěvek od LOVIT »

jo jo presne ten protismer byla brutalita, hlavne na moto :D, ale oproti autu bych rekl krasna klidna jizda, min sem boural, je to holt 2 stopy vozidlo :). Jinak Ninja me zklamal maximalka nekde u 310 ci kolika, dobra zprava je ze se ten milionovej zavod da jet opakovane, to si asi zkusim strihnout v enzu nebo koupim lambo aby bylo s cim (a kym) porovnavat :)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

karf: jsem si říkal,že to bude nějakej cheat,takový věci ve hrách zpravidla nepřehlížim....Já se na něj chystám znova,přece jen vydělat meloun za necelou hodinu je lepší,než se tam mrskat po těch padesátilitrech a tak.....Jinak včera jsem si udělal radost a koupil si Shelby....ten hlas,pánové,to je žrádlo,co?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no nevim, to je snad jedina vec (krom padu hry) co me nenadchla... zvuky motoru :) .
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Hujeros píše:TDU zrejme nema rado VGA od ATi: Vetsina useru co si stezuje ma plynulost ma ATinu vcetne me.Tak se stim holt budeme muset smirit. O 60fps se mi nezdalo ani mimo mesto,tam jsem mel max 45 pri 1280*1024 2AA + HDR :(
Původně je hra pro Xbox 360 = ATi. Po vydání na PC se vyskytovaly velké problémy na nVidia kartách.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Swat píše:karf: jsem si říkal,že to bude nějakej cheat,takový věci ve hrách zpravidla nepřehlížim....Já se na něj chystám znova,přece jen vydělat meloun za necelou hodinu je lepší,než se tam mrskat po těch padesátilitrech a tak.....Jinak včera jsem si udělal radost a koupil si Shelby....ten hlas,pánové,to je žrádlo,co?
jestli chceš vydělat rychle chechtáky tak mám lepší tip. přibližně uprostřed té velké části ostrova (když nebudeš uvažovat výstupek v pravo dole) je závod 180mph v plném provozu. nebo tak nějak. je za 70 tisíc lupenů. když to oklikáváš rychle, tak máš půl minuty na závod. doporučuju hned po odstartování otočit auto o 180. je tam lepší rovinka. vychází to +- na 1milion za 10 minut :wink: ale neni to taková prča jako milionovej závod.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

karf píše:
Swat píše:karf: jsem si říkal,že to bude nějakej cheat,takový věci ve hrách zpravidla nepřehlížim....Já se na něj chystám znova,přece jen vydělat meloun za necelou hodinu je lepší,než se tam mrskat po těch padesátilitrech a tak.....Jinak včera jsem si udělal radost a koupil si Shelby....ten hlas,pánové,to je žrádlo,co?
jestli chceš vydělat rychle chechtáky tak mám lepší tip. přibližně uprostřed té velké části ostrova (když nebudeš uvažovat výstupek v pravo dole) je závod 180mph v plném provozu. nebo tak nějak. je za 70 tisíc lupenů. když to oklikáváš rychle, tak máš půl minuty na závod. doporučuju hned po odstartování otočit auto o 180. je tam lepší rovinka. vychází to +- na 1milion za 10 minut :wink: ale neni to taková prča jako milionovej závod.
ale to je na obtiznost champion ne? ja mam zatim jen expert, pokud vim tak musim splnit vsecky achievmenty nebo jak se to pise, pocitaj se do toho i online? pac ja sem si blbec zalozil offline profil a nevim jestli se to da predelat u rozjety hry, jestli to nejde nebo musim splnit i ty online tak to teda nazdar bazar
edit: tak sem to vyresil podival sem se ze mi chybelo asi 45 bodu tak sem nakoupil hadry za 20 bodu a jedno lambo, 2x ferrari a champion je otevren :)
Naposledy upravil(a) LOVIT dne úte 2. zář 2008, 18:20, celkem upraveno 1 x.
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

melo by ti stacit auto kategorie A nebo B ...

Jinak - online zavody nemusis plnit, ale v tom pripade hru nedohrajes na 100% :)

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC; RAM: 2x32GB Kingston Fury Beast RGB 5600@6000; HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Na 100% ji, díky nefunkčním klubovým závodům, dohrát ani nelze.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

závody se otevírají podle toho, kolik máš projetejch silniček. 100% je sice makačka a někdy opruz podle mapy je hledat ale s pivem do toho a půl je hotovo :-D
jinak je to pro A a B auta ale se saleenem nebo mclarenem to líp odsejpá takže na to vem pořádnej kalibr
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

100% skoro nejde! ty klubovy zavody jde zahrat jedine po Lanu.....ne pres hamachi ;)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem se přesvědčil,že méně znamená více.Dal jsem znova ten okruh kolem Havaje za meloun,tentokrát opět s Murciélagem za 55 minut a nějaký drobný,tzn.rychleji než před tím se Saleenem.Saleen nad 350 lítá a většinou to končí drškou,s Lambem pěkně 250-340 ale pořád s minimem crashů....tenhle závod mě dost baví...hlavně v kombinaci s dobrou hudbou v rádiu :roll:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

Saleen je uplne neovladatelne. este si vyskusaj F Enzo
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

me se nejhur jezdilo se seleenem, tou malou 4kolkou uz nevim nazev a s viperem...je to hnus.audi a motorky mnam :)
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

ja se vam divim ze mate cas a nervy jezdit ten milionovej zavod.
me se nejlip jezdi s enzem, nedrtit to 400 ale jak rika flegy jet plynule a nebourat.. salen je neovladatelnej stejne jako to rychly maserati, sou to turbiny ale zatacky to bere stezi..
az se dostanes trochu dal tak tam bude jeden zavod , jede se asi 30 vterin a musis projet 4 radary, mas za to tusim 150 tisic, tak se vydelava asi nejlip
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Tak jsem si dal ten váš milionářský závodem se Saleenem S7 za 41'22''14 a umístil se na 235. místě
Obrázek
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

bez dopravy ale ne? kde je ta vysledna tabulka na tom obrazku co mas pod tim?
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Global rankings po závodě (pokud samozřejmě hraješ online). Co když s dopravou? 8)

Ještě jsem si to dal s F1GT za 40'45''99
Obrázek

Zítra to dám se Saleenem pod 40 minut.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

je to mozny ale to musis sakra znat mapu a jezdit podle svoji trasy, vetsinou dalnice.. nepochopim proc mi ta navigace hazi obcas cesty alá klik-a-hák :) kdyz muzu jet v klidu 350 po dalnici
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

2oneill_sx1: kudy jsi jel?
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No stejně i když člověk zná mapu a jede svojí trasu tak ale stejně musí projet checkpoint a z mnoha dálnic se sjet prostě nedá,takže se musí jet podle GPS....Nevím o_neille....40 minut se mi nějak nezdá.Jako jasně že jsi to dal,ale zřejmě bez tý dopravy,nebo s nějakým cheatem...Padesát nebo mírně pod padesát minut ti věřim,ale čtyřicet ne...sorry...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“