Vodní chlazení - diskuze

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Zamčeno

Jak si představujete budoucnost threadu o WC?

Jedeme další stovku! (veškerá voda se nadále bude řešit zde)
28
27%
Odznova! (viz č.1)
6
6%
Více threadů, teď je v tom bordel! (tři až čtyři thready, pro každou oblast zvlášť)
68
67%

Celkem hlasů: 102
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

medas píše:hoši mám k dispozici kolem 6 tisíc na vodníka a potřebuji poradit vubec se v tom nevyznám má to cenu kupovat když mám ninju na procáku 1,52V a 33-34°C Idle díval jsem se na testy reserator 2 a je nic moc proti pořádnému vzduchu jde za to složit něco dobrého na CPU a GK? chci co nejnižší teploty pujde to s vodou?
koukni se do faq!

a průmaz OT
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

mate teda nekdo pls zkusenosti jestli je DDC s topem hlucnejsi nez D4/D5?
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Cujo píše:mate teda nekdo pls zkusenosti jestli je DDC s topem hlucnejsi nez D4/D5?
top tady nema asi nikdo, ale rekl bych, ze to bude +- stejne. u laingu jsou hlavni problem vibrace. jak je odstinis, tak je to OK. :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Cujo píše:mate teda nekdo pls zkusenosti jestli je DDC s topem hlucnejsi nez D4/D5?
pristi tyden bych ju mel mit,tak ti pak reknu,ale podle toho co rikali ostatni tak diky tomu "modu" se to brutalne utisilo :wink: a hlavne vykonem uplne nekde jinde :)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

jo tak pak napis diky
sejny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sejny »

DDC Pro(18W verze) mám objednané už od konce prosince i casemoddingu, jak dojde poreferuju, jestli teda dojde, když jsem ho objednával tak byl údajně kus na skladu, optal jsem se týden potom a bylo mi řečeno že se čeká do příštího dne kdy má přijít :evil: myslel jsem si, že když je dle webu zboží na skladě tak tam opravdu je
E2180@3GHz, Gigabyte P35 DS4, 2*512ram, GeForce 7300GT, WD Raptor 36GB ADFD, Maxtor DM9 250GB, CFI1009, Seasonic S12 430W, Revolution 5.1(HW moded), Home made amplifier 2*350W, Tuner: Tesla T820A, CD player: ETA482, Phono: Tesla MC400, Tape: Tesla SM260 and SM261HI-FI
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

chlapi kolik mate s vodnikem na cpu teploty? ja mam 74 to je vic nez jsem cekal ..
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

OBR píše:chlapi kolik mate s vodnikem na cpu teploty? ja mam 74 to je vic nez jsem cekal ..
wow to mas asi spatne nasazenej blok....
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

zcekuj hlavne pritlak a potom pastu..
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

ja mam 33-37. Athlon XP 3000+ bloky Galaxi, xindlova stribrna pasta

\\edit Gr8 Vivec: průmaz OT
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Mas nasazenou spravne hadicky na bloku? Melo by to bejt uprostred vstup okraj vystup. V testu to vypada ze to mas obracene.
//CPU blok. Jestli je mas spatne ta to by mohl byt ten problem. Voda neproudi tak jak by mela.
Naposledy upravil(a) Woyta dne ned 14. led 2007, 17:09, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

tak jsem to sundal a nandal, vypada to ze to sedi dobre i otisk cpu v paste je celej ale v ORTHOS furt 70 stupnu ...

Woyta - mam to takhle ...

Obrázek

Je to dobre nebo spatne?
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

OBR píše:tak jsem to sundal a nandal, vypada to ze to sedi dobre i otisk cpu v paste je celej ale v ORTHOS furt 70 stupnu ...

Woyta - mam to takhle ...

Obrázek

Je to dobre nebo spatne?
me obrazek nejde zobrazit, ale pokud mas na wb prehozenej vstup s vystupem tak bych se tem teplotam nedivil,a s tim rpitlakem no pochybuju ze by delal az tak moc °C, protoze si myslim ze s vodnikem bys mel mit kolem 60+-
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

obrazek tu je videt .... VSTUP vody do bloku mam na kraji a ze stredu je VYSTUP do radiatoru ... takze to mam opacne co?
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

OBR píše:tak jsem to sundal a nandal, vypada to ze to sedi dobre i otisk cpu v paste je celej ale v ORTHOS furt 70 stupnu ...
Ono nasadit dobre storma aby mel spravnej pritlak neni nic jednoduchyho....

1)Je potreba nanest tu nejtenci vrstvicku pasty,tak aby se dokonale obtiskla a pritom ji tam nebylo zbytecne moc.
2)chce to stejne pritahovat vsechny 4 srouby,tak aby se ti sily dobre rozlozily.
3)Co ja jsem zjistil tak uchyceni u storma pro 775 je strasne blbe vymysleny a pri pritahovani dochazi k znacnymu prohybani desky atd....potom na cpu je vyvinutej strasne malej pritlak....Chce to vymyslet nejak podobne jako u Nexxosu XP

Ja to mam udelany,tak ze ze zadni strany desky mam takovej nerezovej kriz kterej driz prohyb te desky.Z vrchu te desky mam druhej kriz kterej je primo dotazenej na desku a tim padem vznika takovej "sandwich",kterej je pak pevne spojenej s blokem....no a na to cely je nasazena takova "kostra" ktera dotahuje celej Storm na CPU.Tim padem muzu blok dotahovat na cpu jak chcu a deska se me neprohne ani o mm.Navic vyvinu obrovskej tlak na CPU.

Udelam fotky a hodim to semka....

//edit no a hlavne mas opacne vstup/vystup :lol:

//Woyta Ja to rikal. :roll:
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

to jsem si myslel jdu to otocit ..., me se ty hadice takhle lepe ohybaly tak jsem to dal opacne :oops:
Naposledy upravil(a) OBR dne ned 14. led 2007, 17:25, celkem upraveno 1 x.
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

OBR píše:obrazek tu je videt .... VSTUP vody do bloku mam na kraji a ze stredu je VYSTUP do radiatoru ... takze to mam opacne co?
sice storma nemam ale dle konstrukce bloku to mas 100% opacne nasazeny a divim se ze to chladi vubec na tech 70°C
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

otoceno a vysledek je skoro stejny - kolem 73 stupnu ...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

OBR píše:otoceno a vysledek je skoro stejny - kolem 73 stupnu ...
Pri tehle teplote by zakladna bloku CPU mela sakra palit. Otestujto. Pokud nepali tak je to spatne nasazeno.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

OBR píše:otoceno a vysledek je skoro stejny - kolem 73 stupnu ...
tak to je dost divny, mohl bys vyfotit jak mas zapojenej celej okruh ?
a kolik stupnu ma voda ?
a co teplota GPU a chipsetu ?
Zamčeno

Zpět na „PCtuning - webový magazín“